Şimdi Ara

Ailemden gizli nasıl çalışabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim seneye sınava son kez tekrar gireceğimi burada bilen arkadaşlarım vardır. Kendileri ile burada arada konu açtığımda dertleşiyordum.

Ailem tekrar mezuna kalmama şiddetle karşı çıkacaktır. Ben sınavdan 1 hafta sonra derslere başlamayı düşünüyorum. Benim daha sınav sonuçları açıklanmadan ders çalışmaya başladığımı gördüklerinde muhtemelen ağızlarını açıp gözlerini yumacaklardır. Bu da benim motivasyonumu düşürecektir. En azından sınav sonuçları açıklanıncaya kadar 3 hafta boyunca az az çalışayım diyorum. Sınav sonuçları açıklanınca zaten mezuna kalma isteğimi onlara anlatacağım.

Lütfen tavsiye verir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Uzanıp video izleyin bence, telefonla takıldığınızı sansınlar :) açıklanınca hedefinizi gerçekleştiremediğinizi, bir daha denemek istediğinizi söylersiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam sızın kaçıncı olucak seneye?

• quote:

Orijinalden alıntı: hipokratamca

Hocam sızın kaçıncı olucak seneye?

3 olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3132CD1BE -- 25 Haziran 2021; 20:38:14 >
  • ailenle her konuda uzlaşma eğilimi göster.

Karışıt uçlarda bir sen bir aile yorabiliyor ben denedim kötü.

Hedeflerini söyle ve ılımlı ol

• Direk söyle bence. Bende 1 hafta sonra falan söylicem zaten. Aileni alttan al hocam. Arkadaşın söylediği gibi karşıt olmak insanı yorar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi bir üniversitede okumayanlar aç dolaşıyor bana bir şans daha verin işsiz olup kaldırımlarda çekirdek-kola yapmak istemiyorum falan de. Zaten gitmeye değecek bir avuç üniversite var geri kalanı para ve zaman kaybı. Mezun olunca anlarsınız öyle kendimi geliştiririm falan burası Türkiye. Silikon vadisinde yaşamıyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.