Çavuş
04 Ağustos 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 77 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Sınava çalışma sürecinizde tyt için kullandığınız hangi kaynaklardan memnun kaldınız ve iyi ki almışım dediniz?

1-2 aydır bir tane kızı seviyorum, hatta kıza instadan direkt seni seni seviyorum falan yazdım beni kibarca reddetti ama benim için bu defter daha kapanmadı. Şimdi şehir dışında ve şehre dönmesini bekliyorum, o zaman ilerletmeyi planladım. Neyse konu kız değil.

Kızın babasının adını öğrendim, açıkçası baya zengin olduklarını da biliyorum kızın giydiği ayakkabı binlerce lira ve orijinal, evleri lüks sitede falan. Ama adam hakkında gram bilgi yok! Bir instagram sayfası var 60-70 takipçili, "" ile googleda arattığımda sadece bir youtube bir de pinterest hesabı çıkıyor. Başka hiçççbirşey yok. Bu kadar zengin bir adam hakkında internette hiçbir bilgi olmamasının nedeni ne olabilir?

Tatiller kapitalizmin size verdiği parayı ona geri vermeniz için uydurulmuştur. Hafta sonu hariç geri kalan bütün +2-3 gün tatiller gereksiz, anlamsız ve saçmadır. Özellikle yaz tatilleri.
YouTube'da bir yorumda gördüm. İddiaya göre GTA San Andreas'da Ryder'ı seslendiren kişiyle Rockstar'ın arası bilinmeyen bir sebepten ötürü açılmış, ardından yönetim Ryder'ı oyundan çıkarmaya karar vermiş. Aslında Ceasar'la yaptığımız malum görevde Ryder yokmuş, sonradan eklenmiş deniyor. Sizce doğru mudur?
Forumda sayılan bölümlerde atılan kaç mesajdan sonra teğmen rütbesi geliyor?

Edit: 100'u geçince teğmen, 250'yi geçince yüzbaşı oluyormuşuz.
Forumda İTU Ceng'i 1392 sıralama ile kazandığını söyleyen var. Hepimiz için merak konusuydu hayırlı olsun

https://forum.donanimhaber.com/2021-yks-dh-ahalisi-nereye-yerlesti-ana-konu--150367706-3#150368137
İTÜ Bursları sadece sıralamada 1k ve altında başarı elde eden kişilere veriliyor. 1.001inci kişi olsanız bile bir kuruş para alamamaktasınız, son giren kişiyle burs açısından herhangi bir farkınız olmayacak demek bu. Okul sıralamaları ise ya taban puan ya da son giren kişinin sınavda kaçıncı olduğu üzerinden yapılıyor. Bundan dolayı ilk bine giremeyenler için İTÜ'de ODTÜ'de veya Gebze Teknik'de okumanın mali açıdan hiçbir farkı yok.

İTÜ İng. CENG'in şu anki sıralaması 2.454, İng Endüstri'nin ise 5.488. Bu durumda sınavın ilk üçünün, 700.cüsünün veya 999.sunun itü'yü tercih etmesi okulun sıralaması için (eğer taban 1000in altına düşmezse ki mevcut durumda zor gözüküyor) hiçbir anlamı olmayacak.

Bütün bunlardan dolayı, hem ceng'lerin genelinin yükselmesi ve İTÜ'nün başarılı insanlar tarafından tercih edilecek olması okulun sıralamasının leyhine fayda sağlayacak olsa da, tarihi derecede bir yükselme olacağını söylemenin bir dayanağının olmadığı söylenebilir.

Edit: unutmuşum kusura bakmayın
Arkadaşlar buranın Kimya ve kimya mühendisliği bölümlerini çok övüyorlar mezuniyetten sonra iş bulma, maaş imkanları falan iyiymiş. Üstelik Amerika Albuquerque'deki Jesse Pinkman Enstitüsü ile değişim programı ve staj tarzı bir şeyleri de varmış. Sizce iyi midir?
Az çok hepimizin bildiği, içinde olduğu bir durum burger fiyatları. Şu anda kampanyayla Burger King'de whopper menü 38 liraya satılıyor. Ama ben geçenlerde iki menü alınca tanesi 25 TL kampanyasıyla daha ucuza menü almış ve yemiştim. Bu tarz oynaklıklar var fiyatlarda.

Bir de yerel işletmeler var. Mesela benim evime yakın, gayet büyük et ve malzeme kullanan bir mekanda (İstanbul’da yaşamıyorum) en iyi burger 25-30 TL civarı. Tabii hem büyük ve çok malzeme, hem de kaliteli bir yer. Buna rağmen adam gibi et bile kullanmayan Burger King ve McDonald's'dan bin kat ucuz.

Hâlen daha bu fiyatlar varken BK veya Mc’den başka yere gitmeyen milleti de hiç anlamıyorum.

Sağlık Bakanlığı tarafından aşılama oranının en yüksek olduğu illeri açıkladı. Tabloya göre aşılamanın en yüksek olduğu il %68.8 ile Edirne oldu. Edirne'yi Amasya, Eskişehir ve Çanakkale takip etti. Bakan Koca daha önce "Aşılamanın en az %70 olduğu dönemde maskelerden de artık kurtulabiliriz diye düşünüyorum." demişti.

Hakkında
Meslek: Ejdarha Avcısı/Terbiyecisi
Hakkımda:
OWW YEAH MTFCKR!!!
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 594
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 140)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 880 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.