Şimdi Ara

Ailem iş bul diye baskı yapıyor ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asgari ücret bile vermiyorlar. Utanmasalar hiç para vermeyecekler. Zaten ailenin düşündüğü de para kazanmaktan çok boş durmamak. Boş durmayalım kölelik yapalım yeter ki millet erkek çocuğu bir işe girmesi lazım boş boş duruyor demesin. Bunun için bedava bile çalışmama razı olurlar. Genelde çoğunluk herkes böyledir eminim buna.

• Of of dediğini illa ki yaptıran ailelerden öyle nefret ediyorum ki...

Çok geçmiş olsun hocam Allah yardım etsin.

Dipnot: Allaha şükür öyle bir ailem yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an ne yapıyorsun ? Öğrenci misin, yeni mezun musun yoksa okulu bırakalı yıllar mı oldu ? Hiç bir vasfın yoksa asgari ücret vermeleri normal.
  • Brian O Conner kullanıcısına yanıt
    Yeni mezunum. Asgari ücret bile değil. 1000 lira veriyorlar.
  • Üniversite mezunuyum diye 5000 Lira maaş bekleme, kimse vermez. Çünkü tecrüben yok, okulda okuduğun kitapların sektöre faydası yok denecek kadar az. 1000 Lira yine iyi vermişler. Ben okuldan mezun olduktan sonra 3 ay maaş almadan çalıştım bir şirkette kendimi geliştirdim. Sonra başka şirkete geçtim 6 ay boyunca 750 Lira maaşla çalıştım. O şirkette azimli ve çalışkan olduklarımı gördükleri için maaşımı 2 katına çıkardılar. Şu an sektörde 7. yılım ve asgari ücretin 3 katı maaşla çalışıyorum. O yüzden üçe beşe bakmadan hemen gir bir yere kendini geliştir, geliştirdikçe daha iyi pozisyonlara, daha iyi şirketlere başvur.

Mezun oldum, hadi gelsin 5000 papel diye bir dünya yok kısaca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.