Şimdi Ara

ailem beni asosyal yapmaya çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bundan 2 ay önce derslerim kötü dershane ye yazılayım dedim. onlarda tamam dediler gittik yazıldık. O günden bu yana sürekli her gün dershaneye gitceksin diyolar arkadaşlarımla buluşçam diyorum dershaneye gitceksin diyolar. Bu olay artık canımı çok fena bir şekilde sıkmaya başladı . Yazıldığım günden beri kendi çabalarımla dışarı arkadaşlarımla buluşabiliyorum onlardan habersiz. Şimdi de dağa çıkmak istiyorum dershanen var gitmiyosun diyolar canımı çok sıkmaya başladılar yardım edin bişey yapın yoksa evde fırtına kopcak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler konu açamıyorum cevapla butonunu kullanamıyorum hızlı cevap'dan yazmak zorunda kalıyorum nedenini bilen?
  • gençliğinin değerini bil otur ders çalış sonra çok vurursun kafanı duvarlara
  • Alıntılar da çalışmıyor.
  • Gitsene olm dershaneye.
  • bende anca tabletten yazabildim
  • Dağa çıkma keklik niyetine avlanırsın yiğenim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hf8ggngdx -- 21 Aralık 2012; 17:59:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öğrenci adamsın ne işin var dağda bayırda?
  • Bence herşeyin zamanı var ders çalışacağın yeri blidikten sonra istediğin kadar eğlenebilirsin düzenli olarak yapılan sosyal aktiviteler bence dersten çok daha etkilidir.
  • alıntı çalışmıyor ama verinti çalışıyor arkadaşım
  • Asosyal yapmaktan ziyade; para boşa yanmasın istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conservator -- 21 Aralık 2012; 18:11:00 >
  • dağa neden çıkıyorsun diyenler olmuş

arkadaşlarımla kayak yapmak için uludağa çıkçam bu pazarda izin vermiyorlar
  • hem kendi isteğinle dersaneye yazılmışsın hemde dersaneye gitmek istemediğini arkadaşlarınla takılmak istediğini söylüyorsun
  • uludağda kayak hemde liseli halinle para çok galiba ?
  • Tam dayaklık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

Alıntılar da çalışmıyor.

Neden acaba

• Adamlar direk otur ders calis demisler calismadigini nerden biliyosunuz? Cik ailenin karsisina oturup adam gibi dersimi calisiyorum odevlerimi yapiyorum disari cikmak benim hakkim de vur kapiyi cik

Calismiyosan bilemem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buck Dich -- 21 Aralık 2012; 18:27:28 >
  • ya bi yerde haklılarda aslında senin geleceğini düşünüyolar ama bu kadarıda fazla
  • @Zodiac Killer,

Citizen çalışıyor da ondan.
  • BU SORUNU ATLATMANIN TEK YOLU !!! :

Bak arkadaşım aynı durumda sayılırız fakat yaşlarımız farklı ben mezun olarak sınava hazırlanıyorum. Aynı muhabbet bizim evde de bir ara dönüyordu ama ben deneme sınavlarına iyi hazırlanarak puanımı yükselterek gerekli cevabı verdim ve artık ee biraz hakkı diyorlar yada 4 5 saatliğine gidebilirsin diyorlar. Yani onlara bir güven vermelisin ve onlarda senin hakettiğini düşünerek izin verecekler ki bu dediğimi yaptıktan sonra ders çalıştıktan sonra zaten haketmiş oluyorsun. Hem vicdanen rahat olursun ders çalıştığın için hemde arkadaşlarınla eğlenebilirsin. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.