Şimdi Ara

Bu kız ne yapmaya çalışıyor? :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Sırf bu konuyu açmak için üye oldum buraya. Ne yapacağımı cidden bilmiyorum. Konuyu başından sonuna olabildiğince detaylı ve kısa anlatmaya çalışıcam. Okuyanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Öncelikle kendimi tanıtıyım yaşım 23, daha önce sevgilim olmadı. Çok sosyal bir tip değilim. Özgüven konusu zaten yerlerde. Kızlarla nasıl konuşulur falan tecrübem olmadığı için haliyle bilemiyorum. O yüzden sinyal nedir nasıl alınır falan konuya çok hakim değilim. Neyse, yaklaşık 5 ay önce instagramda dolanırken ilkokul arkadaşımın(ayşe diyelim) fotoğrafına denk geldim. Yanında çok güzel bir kız vardı bayağı bi beğendim(fatma diyelim). Yazmayı düşündüm ama önce ayşeye danışmadan bunu yapmak olmaz. Sorun şu ki ayşeyle de yaklaşık 9 senedir konuşmuşluğumuz yok. Neyse ben bi cesaret toplayıp (bu yaklaşık 10 gün kadar sürdü) ayşeye yazdım işte önce nasılsın vesaire havadan sudan konuştuk ondan sonra direk konuya girdim. İşte yanında bir kız vardı çok beğendim varmıdır sevdiği kimse diye sordum, yok cevabını aldıktan sonra 2. aşamaya geçme vakti geldi. Nasıl yapacağım konusunda da fikrim yok. Sordum ne yapmalıyım falan diye, ekle dedi ekledim ben de. Yalnız bu kızların arasında nasıl bir iletişim ağı varsa anında fatmanın haberi olmuş durumdan. Ekledikten yaklaşık 1-2 saat sonra yazdım fatmaya. Durumu olduğu gibi izah ettim. "Seni ayşenin profilinde gördüm tanışmak istedim" falan diye. Haberim var dedi. Peki dedim o zaman haberin varsa sen de konuşmak tanışmak istiyorsun demekki(içimden tabi :D).

Neyse işte yaklaşık bi 10 gün kadar konuştuk instagramın dmsinden. Burası da saçma gelmişti o zaman bana. Whatsapptan konuşalım diye numarasını istediğimde vermemişti. Daha yeni tanışıyoruz vs diye. Ben de o aralar üstelememiştim nasıl olsa ilerleyen günlerde verir diye. Meğerse kızın başından uzun süren bi ilişki sonunda aldatılma gibi kötü bi olay geçmiş. O karaktersiz de bunu hala rahatsız ediyomuş. Numarasını falan değiştirmiş falan. Neyse bu 10 gün içinde muhabbet ilerliyor bakıyorum hesabımda olan 3-4 fotoğrafa seri like geliyor falan havaya girdim iyice. Ben o 10 gün sonunda buluşma teklif ettim, kabul etti. Bir pazar günü buluştuk(Bilenler bilir süleymaniyedeki teras kafelerden birinde). O gün herşey çok güzel geçti benim açımdan. Yaklaşık 2.5-3 saat oturduk sohbet ettik. Ama ondan sonraki günler biraz sancılı geçti. Ben yine aynı samimiyetimle yazmaya çalışırken kısa ve net cevaplar vermeye başlamıştı. Bi terslik vardı belli. Zaten buluşmadan 4-5 gün sonra da dananın kuyruğu koptu. O malum yazı geldi akşam saatlerinde. İşte sen iyi birisin de, ben sana karşı bişey hissedemedim de, bunu geç yazmamın sebebi düşünmek istemem de, seni tanıdığıma memnun oldum da, sakın üzülme, be çok iyi bi arkadaş kazandım da falan birsürü şey saydı. Orda peki madem dedim kendine iyi bak. Ama bunları yazarken nasıl acıyor içim.

Ben meğerse kendimi ne kadar çabuk kaptırmışım mutluluğa. O 10 günlük süre içinde o kadar inandırmışım ki kendimi "bu iş oldu" ya. Böyle düşünürken karşındaki kişinin öyle yazması insanı bitiriyomuş. Bi de sen kötüyken onun hayatına normal bişey yaşamış gibi devam etmesi bencillik gibi olucak ama çok koyuyor. Yaklaşık 2-3 gün yataktan çıkamadım. 1-2 hafta da kendime gelemedim. Sonra arkadaşların da yardımıyla biraz toparladım. Zaman iyi kötü geçerken twitterdan ekledi. E bu kız beni hayatında istemeyen kız değilmiydi? Ee neden ekledi şimdi bu. Orda aklıma birinci kurdu düşürdü. Birkaç gün sonra doğum günüm vardı. Doğum günümde de mesajını esirgemedi. Bu ikinci kurdu düşürdü. Sosyal medyada çok fazla paylaşım yapan biri değilim. Ama sırf ne tepki vericek diye instagrama belirli aralıklarla bikaç fotoğraf attım. Ulan hepsine like geliyor. Paylaştığım storylere bakıyor. Dedim kurtlar fazlalaştı nerde çokluk orda b*kluk ben bunlarla baş edemeyeceğim, eteğimdeki taşları dökeyim bari kıza karşı. Ben öyle hemen harekete geçemeyen bir insan olduğumdan bu fikir de yaklaşık 10 gün falan kurcaladı kafamı. Ne yazıcam ne tepki alıcam daha iyi mi olucak yoksa yazmasam mı falan düşünüp durdum. Çünkü kendisini kaybetmek de istemiyorum. Kafalar çok uydu birbirine. Ben doğaldım o doğaldı falan neyse en sonunda bi laf attım nasıl gidiyo diye. Son konuşmamızın üstünden yaklaşık 40 gün kadar geçmişti. Hani benim şu kendine iyi bak dediğim konuşma.

O gün havadan sudan yine konuştuk. ben biraz üzgün olduğumu belli ediyorum ama o olmamış gibi devam ediyor. Neyse konuşmanın sonunda iyi olmadığım konusunda birkaç bişey söyleyip devamını getirmeyerek meraklandırıp konuyu kapattım. O gün öyle bitti. 3-4 gün sonra kız bana yazdı nasılsın nasıl oldun falan diye. Dedim fırsat bu fırsat anlatayım herşeyi. Aklımdan ve başımdan geçen ne var ne yok herşeyi anlattım. Araya da BehzatÇ. Harunun Edaya hissettiklerinden yola çıkarak birkaç bir şey de yazdım. Ama öyle göz boyamak maksatlı değil. Cidden hissettiğim için yazdım. Karşı taraftan da bikaç bişey geldi. İşte ben daha önce 6 yıllık bi ilişki yaşadım sonra aldatıldığımı öğrendim benim için çok zor zamanlar geçti tam kendimi iyi hissetmeye başlamışken senle tanıştık. Hazırım sandım yeni bi ilişkiye ama değilmişim falan yazdı. Seni de daha fazla bekletip üzmemek için hemen bitirdim falan yazdı. Çok erken davrandın bence dedim. E ama seni daha çok bekletip umutlandırsam sonra söylesem daha mı iyi olucaktı dedi. Ben de belki daha güzel şeyler olucaktı falan diyince karşılıklı "bilemiyorum" larla konuşmayı bitirdik.

Bu olayın üstünden yaklaşık yine bi 10 gün geçti. Ben ısrarla bişey yazmıyorum onun yazmasını bekliyorum. Bu arada arkadaşlarıyla buluşuyor ve muhtemelen ne yapacağı hakkında bilgi alışverişi yapılıyor. Sabah bekediğim mesaj geldi günaydın diye. Günaydın vs. yine havadan sudan konuşma derken ilk başlarda beklediğim olay oluyor. Telefon numarasını yolluyor. Orda anladım tekrar denemek istediğini ki benim de isteğim bu yöndeydi zaten en başından beri. 15 gün kadar daha bu sefer eskisinden daha samimi bi şekilde konuşuyoruz. Sırf ben yazmıyorum bu sefer o da yazıyor yani benim yaptığım şekilde kendisi de çabalıyor. Bu arada sen ben den çok biz'e dönüyor biraz konu. Yine hevesleniyorum ama bu sefer daha temkinliyim. Daha önce olandan sonra bi daha aynı şeyin olmasını izin vermemeye çalışıyorum. Neyse bu 15 günün sonunda yine bir buluşma ayarlıyoruz yine bi 3-4 saat sohbet muhabbet oyun oynadıktan sonra(bowling) yine bi soğukluk bi şeyler. Bu sefer o söylemiyor ben anlıyorum soğukluk var ben soruyorum anlatıyor. İşte seninle görüştükten sonra bana bi şeyler oluyo eski sevgilimi hatırlıyorum. Bana yaptıkları aklıma geliyo üzülüyorum falan. Sana karşı çok olumluyum kafa yapısı olarak falan ama olmuyor diyor. Ve söylediği anahtar iki cümle var onu da yazıcam buraya; "Arada karşıma çıkıyo affetmem için o da unutamamış belli", "zamana ihtiyacım var bunu anladım". Anlaşıldı diyorum yine bana yol göründü ama bu sefer öyle kendine iyi bak diyip kestirip atmak gibi değil de arkadaş kalalımla beraber yazıyorum. Onu unutmak için başka birilerini tanımalısın vs ama bunu yazarken o başka biri ben değilmişim gibi yazıyorum falan bu sefer arkadaş kalalımla bitirdik işi. Ara ara hala konuşuyoruz ama ben bununla yetinemiyorum.

İşte bu arada kalmışlık beni yiyip bitiriyor. Ben ne onu hayatımdan çıkarmak istiyorum, ne de onun yaptıklarını takip edip kendimi hırpalamak istiyorum. Kısacası arkadaş kalmak bana göre değilmiş. Ne yapıcamı şaşırdım. Bu ara ara konuşmalarda sinema mevzusu açılmıştı gidelim diye teklif ettim bakalım ne diyecek diye, olur cevabı geldi. Bu sinema olayı gerçekleşirken bi daha, bu sefer yüzyüze içimdekileri döksem mi yine acaba? Yardım edin. Kız ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. :(

Edit: Kızı hayatımdan çıkarmaya karar verdim. sağolun destekleriniz için.

Aylar sonra gelen edit: Kızı hayatımdan çıkardım. Artık konuşmuyorduk ama sosyal medyalardan silmemiştim. Düne kadar. Benimle konuşmayı kestiği anda başka biriyle konuşmaya başlamış ki bugün aşklarını ilan ettiler. Bana bir yıldır ayrı olduğu eski sevgilisini unutamadığını söyleyen kız 1.5 ayda yenisini bulabiliyor. İnsanlar yalan söylemeyi ne kadar da çok seviyor. Açık açık seni beğenmedim dese zaten konu buralara kadar gelmiycekti. Neyse mutluluklar dileyip heryerden sildim karaktersizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suxen -- 6 Ağustos 2017; 18:34:20 >

• Hımmmmm , özet yazması seviyorsun.
  • "Arada karşıma çıkıyo affetmem için o da unutamamış belli"

Bak burda ne demiş "o da unutamamış belli"Yani kız diyorki ben onu unutamadım oda beni unutamamış.Hiç onun hayatını uzaktan izleyip kendini hırpalama.Yarın seninle sinemaya gider ama sonra kusura bakma 6 yıllık ilişki kolay unutulmuyor der ve eski sevgilisine döner daha kötü olursun benden demesi.

Bende bu aralar bu acıya benzer bi acı çekiyorum.Başkasını tercih etti kız lanet olsun dedim kapattım konuyu,ha canım yandı karnıma ağrılar girdi ama geçti.Kızlar ne istediğini zerre kadar bilmez,sen onun için çabalarsın o seni asla görmez arkasını döner gider.Ne yaparsan yap ama bi kızı asla hayatının merkezine koyma üzülen sen olursun,çünkü kızlar için ayrılık sıradan bi olaydır asla ve asla güvenme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 7 Haziran 2017; 19:33:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız aldatmasına rağmen adamı hala seviyor yol ver hiç uğraşma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızın aradığı türden biri değilsin, o da sırf sen üzülmeyesin diye seninle görüşmeye devam ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek bir dhli asla bunu okumaz

• dhde bunu okuyacak adam yoktur qnq

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kız hala oğlanı seviyor olabilir , dikkat et :(
  • kız oğlanı seviyo sanırım hala ama onunla beraber de olmak istemiyo. bu konu açıldığında o benim çocukluğumdu kolay değil unutmak gibisinden şeyler söylemişti. söylediklerine mi inanayım sezgilerime mi bilmiyorum. @cezaalp

kızın aradığı türden biri olmasam bunu söylerdi sanırım ya. çünkü ben en başından beri dürüst davrandım aynı şekilde ondan da beklediğimi dile getirdim bunu. @MrYrlmz

yol ver bırak gitsin gibilerinden şeyi ben de çok düşündüm ama olmuyo bi gün öyle bi gün böyleyim ben de. bi gün diyorum olmaz o iş bi gün umutluyum yine. @Jason Todd @Mendieta58

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suxen -- 7 Haziran 2017; 20:34:53 >
  • hocam 6 yillik bir iliskiyi unutmak kolay olmaz tahmin edecegin uzere,hele de bu iliskinin sonunda aldatildiysa.kizi darlama,ama seni kullanmasina da izin verme.fazla umutlanma derim yanlis zamanlama olmus

• rez takip
  • ben de aynı şekilde düşünüyorum 6 yıl az bir zaman değil. darlama konusunda biraz fazla hızlı davrandım sanırım .
    onun için kendimi çektim ondan. kullanılma durumunu yaşamadım şükür. onun o karakterde biri olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. @EdwardNorton
  • Sen yenisin galiba. Bunu okuyacak adam yok burda

• uzak durmak ilk etapta zor sonrası için daha zor bi seçenek. çünkü aklımda hep bi soru işareti kalıcak. bi kere daha denesemiydim diye. ilk kib dedikten sonra tekrar konuşmak beni o akdar çok rahatlatmıştı ki. olumlu olsa da olmasa da rahatlamıştım yani. şimdi yine aynı şey olur mu acaba
  • suxen S kullanıcısına yanıt
    kullanip kullanmayacagi belli olmaz hocam emin konusmamak gerekir,kiz suan uzgun kafasini dagitacak moralini duzeltecek her seye ihtiyaci var belki siginacak bi limana.sen de bunu anladigin yine yorabilirsin sonunda uzulme yani.kiz o karakterde biri olmasa bile dogasi geregi bir ihtimal diyorum kisaca:)

• haklı olabilirsin. dediğim gibi olaylara objektif bakamıyorum. bi de bi detayı söylemeyi unutmuşum. bunlar ayrılalı 1 yıla yakın oluyor.
  • okumadım ama haklısın
  • Özet.

• Icindeki o umudu kir kiz istemiyor bosu bosuna kendini uzme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durumunu net şekilde anlıyorum kardeşim. İşte bunlar zamanla kazanacağın tecrübeler. Artık karar yine sana kalmış ama kız "yan cebime koy" tarzında bakıyor sana. Kızların hoşlanma ve beğenme kavramlarına bakış açısı bizimki gibi değil. Sen ilgini azalttıkça fotoğraflarına like atıp, mesaj gönderip ilgini tekrar kazanmak istiyor. Ama konuşmaya tekrar başladıktan sonra yine aynı döngüye giriyor değil mi? İşte buna kanma. Dedikleri gibi yol ver gitsin. Arkadaş kalalım, sen çok iyi bir insansın, çok iyi bir arkadaş kazandım gibi laflara kanma. Bunlar klişe. Herkesle aranın iyi olması gerekmiyor ki. Başka kız mı yok.

Ha bu arada nerde hata yaptım, çok mu hızlı gittim, çok mu yavaş gittim, saçımın şurasını mı beğenmedi, konuşmam mı kötüydü gibi triplere girme. Belli ki elektrik alamamış. Dediğim gibi kızların hoşlanması çok farklı şeylere bağlı. Biz bi fotoda görür beğeniriz. Bizim için tamamdır. Ama onlarda çok farklı. Bunlarla ilgili çok fazla psikolojik makale var. Çok kafana takıyorsan onları okumanı tavsiye ederim. Seni rahatlatacaktır emin ol. Bu durum bir tek senin başına gelmiyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.