< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 10 Mart 2022; 2:33:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aile var burda dedi: Marmaray karıştı

-
-
savaşma seviş diyosunnn 😁😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiçbir şey demiyorum, sana ne diyorum. Kendi işine bak, kimsenin milletin gözü önünde public sex yaptığı yok. Varsa toplumsal alanda sex yapan şikayet edersin polise geçersin.
Ay öpüştüler, ay sarıldılar neyin kafası ya kime ne. Suudi Arabistan mı burası? Marmaray'da o lafı edenin de ağzını burnunu kırmış çocuk. Keşke linç etselerdi komple. Sopayı yiye yiye öğrenecekler güzel günler bizi bekliyor, helal olsun Z kuşağı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şikayet ediyim etmiyim diye sormadım ki
Siz ne düşünüyorsunuz dedim Sana ne dedin
-Anladım ki banane der geçersin - Banane yaz daha iyi be kardeş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 10 Mart 2022; 2:45:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olayı görmediğimiz için kim haklı kim haksız bilemiyoruz. Gençler mi bokunu çıkardı yoksa bir yobazın anlamsız hönkürmeleri miydi bilemiyoruz.
Kendi ebeveynleri bunu öpüşmeden dünyaya getridiği için öpüşmeye tepki ollarak doğmuş.
Saldıran kişi için konuşuyorum.
Dört duvar arasında öpüşmekte yetmez. Hem dört duvar
hem Yorganın altı olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 10 Mart 2022; 6:37:21 >
Bu kafa yapısından çıksan iyi olur, istediği yerde opusebilir.
Bu tarz durumlara tepki göstermeyi haklı buluyorum ama tepki bu şekilde olmamalı. Daha orantılı ve ölçülü olmalı.
Gençler ve ergenler de aklını başına alsın. Haddini hududu bilsin. Özgürlüğün de bir sınırı var. Öyle her yerde her istediğini yapamazsın.
Aileleriniz sizi ''hayır'' lafını yasaklayarak her istediğinize ''evet'' diyerek büyütmüş olabilir ama aile içinde yaşadığınız fütursuz hayatı sosyal yaşamda uygulayamaszınız.
Sosyal hayatta size hayır da derler, uyarırlar, gerekirse ailenin sana vermediği terbiyeyi de verirler !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 10 Mart 2022; 9:57:54 > -
Malum partinin yönettiği 3.dünya ülkesinde normal bir durum.
-
Bi’ gün kız kardeşinizi trende elemanın tekiyle yiyişirken görürseniz tepkiniz ne olur? “Oh be Araplaşmaktan kurtuluyoruz, moderniz” diye sevinirsiniz sanırım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Georges St-Pierre -- 10 Mart 2022; 10:41:48 >
Tabi. Yorgan altı olacak ki, odadaki gece lambası bile görmesin, ahlakı bozulur patlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben biri karşımda iştahla yemek yese rahatsız olurum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gördük verilen terbiyeyi. Adam terbiye vereceğim derken dayak yiyip geri dönmüş.
-
Ne güzel birbilerini seviyorlar derim. Sonra da kendi sevgilime yönelirim.
-
Bu kavgalar çok uzun yıllar önce de vardı.
Otobüs, Minibüs, Metro, Metrobüs içinde bir çiftin birbirini vakumlaması doğru değil.
Toplu Taşıma içinde cinsel haz amaçlı öpüşülmesi doğru değil! Öpüşmenin amacı zaten cinsel hazdır!
Öpüşmeye de medeniyet kılıfı altında mazeret uydurmamalı.
Kız arkadaşın iniyordur, bi öper yollayabilirsin ama bu böyle olmaz.
Bu kavgalar çok uzun yıllar önce de vardı. Otobüs, Minibüs, Metro, Metrobüs içinde bir çiftin birbirini vakumlaması doğru değil. Toplu Taşıma içinde cinsel haz amaçlı öpüşülmesi doğru değil! Öpüşmenin amacı zaten cinsel hazdır! Öpüşmeye de medeniyet kılıfı altında mazeret uydurmamalı. Kız arkadaşın iniyordur, bi öper yollayabilirsin ama bu böyle olmaz. |
Hiçbir şey demiyorum, sana ne diyorum. Kendi işine bak, kimsenin milletin gözü önünde public sex yaptığı yok. Varsa toplumsal alanda sex yapan şikayet edersin polise geçersin. Ay öpüştüler, ay sarıldılar neyin kafası ya kime ne. Suudi Arabistan mı burası? Marmaray'da o lafı edenin de ağzını burnunu kırmış çocuk. Keşke linç etselerdi komple. Sopayı yiye yiye öğrenecekler güzel günler bizi bekliyor, helal olsun Z kuşağı. |
Olayı görmediğimiz için kim haklı kim haksız bilemiyoruz. Gençler mi bokunu çıkardı yoksa bir yobazın anlamsız hönkürmeleri miydi bilemiyoruz.
|
Bi’ gün kız kardeşinizi trende elemanın tekiyle yiyişirken görürseniz tepkiniz ne olur?
![]() |
Kendi ebeveynleri bunu öpüşmeden dünyaya getridiği için öpüşmeye tepki ollarak doğmuş.
![]() Saldıran kişi için konuşuyorum. Dört duvar arasında öpüşmekte yetmez. Hem dört duvar hem Yorganın altı olmalı. |
Ellerine sağlık, burası Amsterdam değil.
|
Bu tarz durumlara tepki göstermeyi haklı buluyorum ama tepki bu şekilde olmamalı. Daha orantılı ve ölçülü olmalı. Gençler ve ergenler de aklını başına alsın. Haddini hududu bilsin. Özgürlüğün de bir sınırı var. Öyle her yerde her istediğini yapamazsın. Aileleriniz sizi ''hayır'' lafını yasaklayarak her istediğinize ''evet'' diyerek büyütmüş olabilir ama aile içinde yaşadığınız fütursuz hayatı sosyal yaşamda uygulayamaszınız. Sosyal hayatta size hayır da derler, uyarırlar, gerekirse ailenin sana vermediği terbiyeyi de verirler ! |
Şikayet ediyim etmiyim diye sormadım ki
Siz ne düşünüyorsunuz dedim Sana ne dedin -Anladım ki banane der geçersin - Banane yaz daha iyi be kardeş |
Ne güzel birbilerini seviyorlar derim. Sonra da kendi sevgilime yönelirim. |
Benzer içerikler
- semerşah hangi cemaatin
- muhalif gazeteler hangileri
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- emre ayan
- sıfır araba fiyatları
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- trendyol kime satıldı
- reeder samsun
- ioniq 5 n
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X