Şimdi Ara

Aile Evinde Yaşanmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes sürekli benden bir şeyler istiyor ama öyle böyle değil ya sürekli bi beklenti var

Ulan bu evde yaşayacaz mi ailemize kölelik mi yapacaz ben anlamadım bunların işlerine kosturmaktan kendime bi hayat kuramiyorum

İnsan dediğin aga üniversite falan okumayacak yada okursa da unide kacacak evden gecim mecim ayarlayıp maksimum 18 19da evden çıkıp gidecek ya bu böyle olmaz

Şuanki dünya düzeni orta sinif ve alt sinifin yok edilmesi bu siniflardaki insanların artık aile evinden ayrilip kendine hayat kurmasina imkan vermiyor en başta düzgün iş yok

Ne olacak bu böyle hocalar? Türkiye de ayni İtalya gibi 40 yaşında insanların mecburen ana baba evinde kaldığı bir yere dönüştü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• PPPPPPPPAAAAAAAIIIIIINNNNNNNN

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aile evleri iyiki var, hele müstakil olanlar çok kıymetli. kira derdin yok. ailenin işlerine koşturmaya gelince uzakta olsa dertleriyle ilgilenmeyecek misinin, yine koşturacaksın.

• aile evinde yaşayıp hem de ev işi yapıyosan ayvayı yemişsin zaten.

• supreius S kullanıcısına yanıt
    Mustakil ev Allah'tan insana bir beladir hocam

Bizde bi tane var ne kiracı duruyo ne satabildik kac senedir

Bu yaz ama biraz kendine geldi önceki yillardaki tadilatlardan satarsak guzel olacak

Düz daire en guzeli en temizi hele bi de genis balkonlu olursa tamam dubleks evin tek artisi teras

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bugün ben de ev temizledim. aslında 1 haftadır azar azar temizlik yapıyorum misafir gelecek diye. bıktım bu ev işlerinden.

lanet olası sulu elektrikli süpürgeyi elden çıkarıp şarjlı alacam bi tane.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aile evinde üni okumak
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.