Şimdi Ara

Aile evinde okumak vs dışarda okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Paranız varsa dışarda okumak iyidir. Taşra için geçerli değil tabi ama belli bir yaştan sonra ailenizle biraz mesafeli olmanız gerekiyor. Bu mesafe oluşmazsa ne kendi başınıza karar alma yeteneğini edinirsinis ne de kendinize ait bir hayat kurabilirsiniz. Türk aile yapısı bu birey olma olayına çok uygun değil.Toplum aile bağımlısı yetişkinlerle dolu. Gidin serserilik yapın vs demiyorum ama dışarda bambaşka bir hayat var. Ev gibi değil dışardaki hayat. Toplumu tanımak hayatı tanımak için evden çıkmak gerekiyor. Üniversite yetişkinliğe adım atmanın hayatına hazirligin on evresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-53F1677BB -- 7 Ekim 2025; 16:41:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla bu üni ortamı leşliğinden sonra kafamı aile evinde çocukluk arkadaşlarımla kedimle dağıtıyorum kykda kalsam kafayı yerdim galiba anlayışlı ailen varsa evlenene kadar aile evinde kalmakta sakınca yok bence

eskisi gibi değil tüm kyk lar. 2-3-4 veya 6 kişilik odalar. 3 kişilik odalar gayet güzel. oda arkadaşlarında makul olunca tadından yenmez. ekmek elden su gölden hesabı tek şey ders çalışmak kalıyor geriye.

doğrudur da hocam çoğu erkek yurdu 6 kişilik 4 ve altı bayağı az gördüm

Bazı yurtlar gayet kaliteliyken bazılarının habire bir şeylerinin bozuk olması da büyük bir etken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 14 Ekim 2025; 22:18:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Bence geliştiriyor hocam dışarda okumak. Maddi olarak evet zorlayabiliyor ama kisiligin insanlara bakis acin degisiyor. Ailen olmadan idare edebilmek farkli insanlar tanimak deneyim oluyor. Zor evet yurtta kalmak ama konforundan taviz vermek gerekiyor bir yerde

Ben biraz saf biriydim. İnsani ilişkileri pek anlamiyordum. Saflığım gitti. Bir de kendi basimin caresine bakmayi ogrendim. Cok kisisel seyler aslinda bu konular. Yakinlik uzaklik yurdun konforu bunlar sansa bagli seyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-53F1677BB -- 15 Ekim 2025; 10:5:11 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.