Şimdi Ara

Aile evi vs yurt (Tıp)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurt mu yoksa hemen hemen 2-3 katı sıralama ile aile evi mi? (sıralama çöp oluyor kısaca)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 23 Temmuz 2025; 15:38:42 >

• yazacağın o 2 yerin ismini yazmaz isen sorun havada kalır. mesela örn. niğde ile eskişehiri mi kıyas ediyorsun.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Yazacağım yere karar veremedim büyükşehirlerden biri olur büyük ihtimalle, aile evi fırat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2-2 Domination -- 23 Temmuz 2025; 15:26:11 >
  • Ailenle aran iyiyse cenneti yaşarsın sıralamayı siktir et 1k yapıp 25k’lık tıp yazanlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırat yazma kırmızı şortlee olursun
    Geçen sene 2k yapıp yazan varmış . Ben olsam yazmazdım ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizisyen -- 23 Temmuz 2025; 15:30:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fizisyen kullanıcısına yanıt

Okula iyi diyorlar ama sosyal olanak sıfır. Benim de korkum o açıkcası.

• 2-2 Domination kullanıcısına yanıt
    Akdenizde esogüde okumak var fıratta okumak var yurt zorlar konforlu olmaz belki aile evi kadar falan ama değer diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aile evi konusu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Yurt imkanları biraz daha iyi olup da aşırı zor olmayanı yazarım diye düşünüyorum. Araştırmaya devam.

Siz hangi fakültedeydiniz bu arada hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2-2 Domination -- 23 Temmuz 2025; 15:34:45 >
    Sbü izmir tıptayım ben

Orası nasıl hocam? İkçü ya da orayı da değerlendiriyorum.

Hocam ilk 3 sene egede olması güzel bir de her ay klinik ziyaretleri oluyor ilk seneden 3 ameliyata girdim şehir hastanesinde gözlemci olarak. Güzel imkanları var ancak akredite değil ve çok yeni 2020 kuruluşlu. Tus girmekse hedefin bozmaz ama yurt dışı / özellikle amerika düşünüyorsan sıkıntı yaşayabilirsin usmle için akreditasyon gerekiyor.

Egeye zor diyorlar hocam ilk 3 sene saplanıp kalmayalım orada sonra  İkçü hakkında bilginiz var mı?

Düzenli çalıştıktan sonra halloluyor hocam. İkçüde okuyan 1. sınıfı rahat geçmişti ama diğer senelerde zorluyor olabilirler. İkçüde çıkmış oranı %20 falan diye duydum

• İlk 3 sene aile evinde okuyup 4.sinifta Myp ile geçiş yapabilirsin,aslında 5te de geçiş yapabilirsin ama stajlar aynı olmuyor her okulda o yüzden uzayabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Bir yerde başlayıp bitirmek en iyisi gibi sanki ya, oraya alıştıktan sonra yeni bir yer hoş olmaz bence.

ege tıp lı diye bir hesap ege nin özellikle benzer okullardan daha kolay olduğunu geçme sisteminin daha rahat olduğunu söylüyordu.

anladığım kadarı ile bazı kişilerin yapısı salt ezber yapmaya uygun değil. bu kişiler bunu analiz etmeden tıp yazdıklarında oluşan mutsuzluğu gittikleri okulun zorluğuna bahşediyor bana kalırsa.

tıp zor hemde çoğu tıp zor. kolay ve çok kolay olan sayısı bence azdan az. ama sistemi çözen, düzenli takip edip çalışanlar fazla zorlanmadan uyum sağlıyor.

• Sakın boy muhabbeti yapma birçok cahil kardeşim var gidersin gtaltina

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ailevi evi candır can

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Muhtemelen haklısınız. Aynı fakültede okuyanlara soruyorum kimisi ortalama çalışmayla geçersin diyor kimisi çok zor diyor.

Mesela arkadaş ucu ucuna bütte sınıfta kalmış, fakülte nasıl diyorum zor diyor ama ne kadar çalıştın diyorum neredeyse hiç diyor. Öznel yargılarla fakülte zorluğu ekstrem farklar hariç kıyaslanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2-2 Domination -- 23 Temmuz 2025; 18:42:59 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.