Bildirim
Aile aracı olarak SW araç mantıklı mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
"Aile aracı" diye ticariye binmesinden çok daha mantıklı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Clio SportTourer'ın bagajı C sınıfı HB'lerden az bir miktar geniş; 443LT. Ancak içi dar. Ben de Clio SportTourer bakarken, Fiat 500L'ye geçtim. 500L'nin içi de geniş, bagajı da çok kullanışlı. Tipi problem olmayacaksa 500L'ye bir göz atın derim. -
Dacia Logan Mcv 1.5 dizel modelide uygun olabilşr mi acaba.?
sw mantılı ama clio aile aracı gibi geniş bi araç değil.iş yeride logan mcv var o bile çok dar,i20 bile ondan daha geniş.
çekirkek aile ise olur
genellikle 4 5 kişi yolculuk yapıyorlar ise içi dar.
bagaj dedikleri gibi bir cok c den büyük
iç kısım anne baba cocuk olan aileler için yeterli..
arka koltuga cocuk koltugu +1 kişi daha oturabilir
+2 kişi de oturabilir fakat uzun yolda rahat olmazlar (koltuk 1,3 kişilik yer kaplar)
toplamda oturma rahatlıgı ve konforu 4 kişilik bir aileyi rahat idare eder.
500l bagajı kapagı açılınca düz haldedir
yükleme kolaylıgı olsa gibi gorulsede istifleme konusu problem oluyor.
(kapak acılınca esyalar düşecekmiş havası var)
clio kapagı açınca derindir, yüklemeye aşağıdan başlanır.
daha sıkı ve alan kaybetmeden bagaj yerleştirilebilir
derinliği standart orta boy valize göredir (sw olmayan hb modelleri)
** clio hb ve 500l araçları her ikiside ailede var.. **
hm modeline bile hiç aklınıza gelmeyecek kadar eşya koyabilirsiniz..
birisi bebek/cocuk 5 kişinin 7 8 gunluk tatil eşyasını çok rahat taşır. (cocugun arabası yok ise)
cocuklu aileler bilir en cok esya cocugundur anna baba 1 valiz ise, cocuk 2 valiz gibi :)
bagaj konusunda sw modelleri daha rahattir muhtemelen
dacia için bir fikrim yok
muhtemelen bagaj ve iç hacim kısmı daha geniş olabilir
konfor ve malzeme konusunda bir adım geride kalır diye tahmin ediyorum.
birde varsa imkanları 90beygir veya otomatik 120 beygir modelleri tercihleri olsun..
uzun yolda özellikle 120 beygir ne kadar dolu olursa olsun kesinlikle hantallaşmıyor.. kedi gibi tırmanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 22 Ağustos 2017; 9:13:18 >
-
-
-
Maddi imkanım olsa adam gibi bir sw alır en az 10 yıl binerim. Aile aracı bence sw demek. Artık yeni sw ların tipleri de güzel,kartal gibi değiller. Subaru Levorg favorim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-bayramlik-sifir-hata-aile-arabasi-472862148/detay
sw kasa aile için uygundur böyle bir araçta bakablirsiniz. -
Sedanı gondiklerim sw varken ama ülkemızde bu kultur yaygın değil malesef sw ler sedandan tipsel olarak 10 mıslı daha guzel. Satma olayı zor eğer öyle bi derdi yoksa al geç geniş geniş kullan -
sw almayında ne alırsanız alın... kıytırık golf polo bile daha aile aracı olur. o tipsizlik abidesinden.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
mpv picasso tarzı araçlar alınmıyorsa geriye en mantıklı seçim olarak kalıyor bence.
quote:
Orijinalden alıntı: passmo
Avrupa'da aile aracı olarak en çok tercih edilenler SW araçlar ama nedense ilginç bir şekilde Türkiye'de pek tutulmuyor. Ben çok beğeniyorum.
Hatta şunun hastasıyım
O eskidendi. Artik tüm dünya SUV tercih ediyor.
Takip edin son gelismeleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cevaplarıniz için teşekkürler arkadaşlar.
C sınıfı bagaj hacmini B sınıfında kazanmış olursunuz.
Kusur olarak bir eksiği yok bence.
Standart clio ne sunuyorsa bu da onu sunuyor.
Bütçe nedir bilmiyorum ama scenic de bakabilirsiniz.
Bütçe kısıtlı temiz az kullanılmış Clio4 sw bakıyor. Mümkünse dolu paket istiyor
Ben tek kişiyim ancak ihtiyaçlarımı sw gördüğü için sw tercih ettim. 3. aracım bu şimdiye kadar sedana bindiğim için pişman oldum -
Sw Clio 4 ikinci eli nasıl sıkı pazarlık yapıp uyguna alınır mı? Yoksa piyasası hızlı mi?
Aile için alınacak ise ilk tercih MPV olmalı
ikinci tercih ise station wagon
Maalesef ülkemizde ticari araçlar ve sedan araçlar aile aracı olarak tercih ediliyor, halbuki Avrupanın büyük ülkelerinde bu durum dediğim gibi MPV, SUV ve Station ağırlıklı.
Benzer içerikler
- insignia 1.6 cdti
- 1.6 dizel jetta alınır mı
- hafif ticari araç tavsiyesi
- ford connect tutulan motor
- 1.4 multiair motor nasıl
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X