Şimdi Ara

Ahmet Şerif İzgören Kitapları Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elinde (bulunamayanlar kısmına) olan yardımcı olabilir mi

BULUNANLAR

Ahmet Şerif İzgören - 40'ının da Kulpu Kırık 40 Türk
    Ahmet Şerif İzgören - Avucunuzdaki Kelebek
    Ahmet Şerif İzgören - Dikkat Vücudunuz Konuşuyor
    Ahmet Şerif İzgören - Eyvah İş Görüşmesi
    Ahmet Şerif İzgören - Hıdır Kişisel Gelişiyor
    Ahmet Şerif İzgören - İş Yaşamında 100 Kanguru
    Ahmet Şerif İzgören - Kara Oklar çetesi
    Ahmet Şerif İzgören - Küçük Beyaz Uğur Böceği
    Ahmet Şerif İzgören - Moks Başarıya Giden Yol
    Ahmet Şerif İzgören - Sarı Siyah Bursa
    Ahmet Şerif İzgören - Süpermen Türk olsaydı pelerinini annesi bağlardı
    Ahmet Şerif İzgören - Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır
    Ahmet Şerif İzgören - Uçan Halı Babam

BULUNAMAYANLAR

Ahmet Şerif İzgören - Sarı Siyah
    Ahmet Şerif İzgören - Eşikaltı büyücüleri
    Ahmet Şerif İzgören - Küçük İyilik Fikirleri
    Ahmet Şerif İzgören - Süpermen ve Uğur Böceği
    Ahmet Şerif İzgören - Bir Türk Zabıtanın Anıları
    Ahmet Şerif İzgören - Geleceğin Organizasyonunu Yaratmak
    Ahmet Şerif İzgören - İş Hayatı Futboldan Ne Öğrenir? Takım Çalışması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahran -- 22 Şubat 2015; 19:58:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsu_41

Ne yani yasa dışı ve aynı zamanda etik olmayan bir şekilde link mi istiyorsun?Baskısı olan kitaplar için yaptığınız bu tutum doğru değil.

yukarıda herhangi bir şekilde link verin gönderin vs belirtilmişmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kişisel gelişim saçmalıklarını okuyan var mı gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Itachi-san kullanıcısına yanıt
    önyargını aşarak bir denemelisin faydalı olacağına inanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahran

önyargını aşarak bir denemelisin faydalı olacağına inanıyorum

Özgüvensiz ve ezik olsaydım okurdum.ki öyle olsanız bile spora falan yazılın en azından faydası olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itachi-san -- 25 Şubat 2015; 20:37:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    kişisel gelişim kitapları özgüven ve ezikliğini tamamlaman için yazılmıyor okuduğun zaman anlarsın okursan tabi

• quote:

kişisel gelişim kitapları özgüven ve ezikliğini tamamlaman için yazılmıyor okuduğun zaman anlarsın okursan tabi

Hayatımda ilk defa birinin kişisel gelişim saçmalıklarını savunduğunu görüyorum.hayatında başarılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

quote:

Hayatımda ilk defa birinin kişisel gelişim saçmalıklarını savunduğunu görüyorum.hayatında başarılar.

Dostum bak sana tek bir şey söylüyorum Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnzı bir Hayvandır kitabını oku gel seninle bir konuşalım.. Kişisel gelişim kitabı ancak beğenmezsen ben vereceğim parasını. En azından konumu incele:http://forum.donanimhaber.com/m_102701725/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

quote:

quote:

Dostum bak sana tek bir şey söylüyorum Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnzı bir Hayvandır kitabını oku gel seninle bir konuşalım.. Kişisel gelişim kitabı ancak beğenmezsen ben vereceğim parasını. En azından konumu incele:http://forum.donanimhaber.com/m_102701725/tm.htm

Hayatımda sözde değişiklik yaratacak kitabın yazarı saçma sapan bi adam kitap saçma sapan.Hayatınız da böyle saçma sapan kitapların değişiklik yarattığına inanıyorsanız,mitingden mitinge siyasi görüş değiştiren birisiniz demektir.Hayatınızda değişiklik yapacak kitap arıyorsanız felsefe yada klasiklere yönelin.

düşüncelere fikirlere saygı duymalısınız
    kendinizin bu kitaplara bu kitapların sunduğu fikirlere ihtiyacınız olmadığını ifade etmiştiniz
    kişisel gelişim liderlik başarı gibi konularda fikirler sunun bir yazar kitapları sunumları seminerlerini saçma sapan olarak nitelendiriyorsunuz
    kendinizde bunların tam olduğunu bu gibi şeylere ihtiyaç olmadığını söylüyorsunuz
    sizi tanımıyorum ama saçma bulduğunuz Ahmet Şerif İzgören kadar olmadığınız kesin
    bu konulara gerek olmadığını sizde bunların tam olduğunu ifade eden biri olarak başarılarınızdan söz edemezken ben size
    http://www.izgorenakademi.com/index.php/hakkimizda
    http://izgorenakademi.com/index.php/referanslarimiz
    şu 2 linkin neyi ifade ettiğini anlatmama gerek yok sanırım
    saçma sapan seminerler saçma sapan kitaplar ve saçma sapan bir yazarın bu kadar referans gösterebilmesi çok garip açıkçası

• quote:

kendinizin bu kitaplara bu kitapların sunduğu fikirlere ihtiyacınız olmadığını ifade etmiştiniz
    kişisel gelişim liderlik başarı gibi konularda fikirler sunun bir yazar kitapları sunumları seminerlerini saçma sapan olarak nitelendiriyorsunuz
    kendinizde bunların tam olduğunu bu gibi şeylere ihtiyaç olmadığını söylüyorsunuz
    sizi tanımıyorum ama saçma bulduğunuz Ahmet Şerif İzgören kadar olmadığınız kesin
    bu konulara gerek olmadığını sizde bunların tam olduğunu ifade eden biri olarak başarılarınızdan söz edemezken ben size
    saçma sapan seminerler saçma sapan kitaplar ve saçma sapan bir yazarın bu kadar referans gösterebilmesi çok garip açıkçası

Burası Türkiye,tribünlere oynayan kazanıyor.
    Ayrıca o adamın konferansına da gittim.İyi bir konuşmacı.Ama o kadar.Fazlası değil.

• quote:

quote:

Ayrıca o adamın konferansına da gittim.İyi bir konuşmacı.Ama o kadar.Fazlası değil.

Kişisel gelişim kitaplarını arada okuyan biri olarak 2 tarafında haklı olduğu yönlerini belirtmek ve bu kadar güzel bir konuşmayı hakarete vardırmak yerine medeni bir şekilde bitirdiğinize göre ikinizinde kişisel gelişim kitaplarına ihtiyacınız olmadığını vurgulamaktan memnuniyet duyuyorum ama hakkatten kişisel gelişim kitabı okuyanlarda özgüven eksikliği oluyor ki bazıları tarafından özgüven eksikliği eziklik gibi görülebilir ancak asıl eziklik karakter yoksunluğudur.

• yanlış genellemeler yapıyorsunuz tartışma bir yere gitmez böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagoca

quote:

quote:

Kişisel gelişim kitaplarını arada okuyan biri olarak 2 tarafında haklı olduğu yönlerini belirtmek ve bu kadar güzel bir konuşmayı hakarete vardırmak yerine medeni bir şekilde bitirdiğinize göre ikinizinde kişisel gelişim kitaplarına ihtiyacınız olmadığını vurgulamaktan memnuniyet duyuyorum ama hakkatten kişisel gelişim kitabı okuyanlarda özgüven eksikliği oluyor ki bazıları tarafından özgüven eksikliği eziklik gibi görülebilir ancak asıl eziklik karakter yoksunluğudur.

Zannetmiyorum ki kişi özgüven eksikliği problemini bir kitapla çözsün.

Katılıyorum

• quote:

Şu kişisel gelişim saçmalıklarını okuyan var mı gerçekten

Kişisel gelişim kitaplarına bende sizin kadar karşıyım. İnsana birşey kattığınıda düşünmüyorum açıkçası. Baştan söyleyeyim ne bu adamın kitabını okudum nede herhangi bir "kişisel gelişim" kategorisine girecek bir kitap, fakat bu adam farklı, cidden farklı. Bu adam kitaplarında ne yazıyor, ne anlatıyor bilmiyorum ama birkaç konferansında bulunma şansım oldu. İyi bir konuşmacı olmasını bi tarafa bırakırsak insanın büyük resmi görmesine yardım ettiğini düşünüyorum ben. Bu büyük resmi herhangi bir şey olarak algılayabilirsiniz, her ne olursa...

Bilemiyorum, ne zamna bu adamın söyleşisine, konferansına katılsam benliğim biraz daha rayına oturuyor gibi hissediyorum. bilemiyorum, belkide bana öyle geliyordur. Kaldı ki sizde canlı olarak dinleme fırsatı bulmuşsunuz. Dediğim gibi bencede evet kişisel gelişim kitapları "lüzumsuz, içi boş" ama bu adamın yazdıkları kesinlikle kişisel gelişim katagorisine koyulmamalı.

• Kişisel gelişim kitaplarını zamanında bende okumuştum;ama faydası yok diyemem, var da diyemem. Nötr olabilir.
  • PM atacaktım ama atamıyorum , bulunanlar konusunda bana yardımcı olurmusun ?
  • quote:

Şu kişisel gelişim saçmalıklarını okuyan var mı gerçekten

Hıdır kişisel gelişıyor kitabıda kişisel gelişim saçmalığı konusunu işliyor :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.