Şimdi Ara

Ahmet Mardin, Tekno 47 Satıcısından Uzak durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
6.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle iyi forumlar. Yaklaşık 1 ay önce Ahmet Mardin yeni adıyla Tekno47 adlı satıcıdan telefon aldım. Konuştuk anlaştık. Daha sonrasında cihazı gönderdi ve telefon elime sağlam ulaştı. Aldığım cihaz normalde IMEI işlemi yapılıp gönderilecekti ancak hiçbir işlemci yapılmamıştı. Satıcıya ulaştığımda yazılımcısının hasta olduğu için işlem yapamadığını daha sonra uzaktan yapacağını söyledi. Kendisine daha uygun bir gün verdim ancak o gün geldiğinde hiç sallamadı, yazdığımda da dönmedi, sonra başka gün müsaitseniz o zaman yapalım dedi ve gün gelince yine dönmedi. Sonrasında bir iş güç derken birkaç hafta ulaşmadım kendisine.


    Birkaç gün önce baktım olacağı yok çünkü IMEI işlemi yapılmadan ne cihazı güncelleyemiyorum. Kendisine bu sefer kendi sitesinden ulaştım ve resimlerde paylaştığım üzere saçma sapan bir tavırla karşılaştım. Bunu Facebook grubunda paylaştığımda ise oradan engel attı. Diyeceğim böyle bir tarafları havada esnaflıktan uzak böyle insanlardan bir şey almayın. Tamam yurtdışı cihaz alıyoruz ben zaten garanti veya satış sonrası destek vb. beklemiyorum. Cihaz ne de olsa elimden çıktı deyip hali hazırda yapması gereken işlemi yapmayacak kadar karakter yoksunu biri.






    Ahmet Mardin, Tekno 47 Satıcısından Uzak durun
    Ahmet Mardin, Tekno 47 Satıcısından Uzak durun
    Ahmet Mardin, Tekno 47 Satıcısından Uzak durun







  • Geçmiş olsun hocam. Facebook grubunda paylaşman saçma olmuş, kendi topuğuna sıkmışsın. Bunların huyuna gideceksin çok narin oluyorlar. Ben de 3 sene önce kendilerinden telefon almıştım. İmei telefon gelir gelmez patlamıştı ve uzaktan halletmiştik. İnsan ister istemez kaçakçıya bilgisayarını emanet etmekten korkuyor. Sonra yok güvenmiyorsan alma falan sert sert çıkışıyorlar. İmei attığın için senden alıyoruz onu bile doğru düzgün beceremiyorsun be adam zaten bir daha kapına uğramayacağım. 3 senede daha da geri gitmişler zaten. Uzak durun böyle yerlerden
  • Kasvetli bir sabah kullanıcısına yanıt

    Banlanıp banlanmamak gram umrumda değildi hocam, maksat başkarı da görsün. Zaten çoktan diyoloğu kesmiştim kendileriyle. Bu konuyu açmamın sebebi olur da birisi bunlarla alışveriş yapmadan önce araştırırsa dursun burada.

  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.