Şimdi Ara

Ahmet Çakar şov başladı!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ShowTv'de 6 Pas programı başladı, Ahmet Çakar da şovune geçen sene bıraktığı yerden devam ediyor

• Bakalım bi doğtor amcaya programın reklamını çok beğenmiştim

• programın kontrolünü eline geçirdi yine
  • bu adam bi harika
  • ahmet çakar sanırım çok ps3 oynuyor. adam sürekli ps den bahsediyor...kaptırmıs kendisini oyuna.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anti-microsoft

ahmet çakar sanırım çok ps3 oynuyor. adam sürekli ps den bahsediyor...kaptırmıs kendisini oyuna.

ciddi izlemiyorum oylemi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: timeless

quote:

Orjinalden alıntı: anti-microsoft

ahmet çakar sanırım çok ps3 oynuyor. adam sürekli ps den bahsediyor...kaptırmıs kendisini oyuna.

ciddi izlemiyorum oylemi ya

öyle vallah 4 lafından biri ps..adam sürekli ps3 oyunuyla kıyaslıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hıncal Uluç bildiğimiz gibi
    11 yıl önce açıldı
    hayko hüseyin ne yaptı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Süper bu adam ya
  • Santra'da bir bölümünü bile kaçırmadım (Telegol'de, NTV'deyken falan da izlerdim), Show'da olduğunu bilmiyordum, hemen açtım şimdi.Zaten bu Santra ve Telegol'ü futbol için değil de bu adamları izlemek için seyrederdim/seyrederim, süper bu adamlar.
  • gerçekten ekol adam
  • daha önce çok demiştim ama yine diyeyim "keşke cumhurbaşkanı olsa"
  • adama bak ya fifa başkanının yatak hayatına kadar biliyo
  • Keşke şu kişilerin olduğu program olsa:
    Ahmet Çakar,
    Gökmen Özdenak
    Adnan Aybaba,
    Serhat Ulueren,
    Ziya Şengül,
    Turgay Şeren,
    Ali Sami Alkış,
    Kazım Kanat,
    Hıncal Uluç,
    Erman Toroğlu ve Büdüsü Şansal Büyüka

Programın adı da ilk 11.

Olsa; Türk televizyon tarihinin en çok reyting yapan programı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 28 Ağustos 2007; 3:18:12 >
  • karadenizliyle onun yanındaki gazeteci yakısmamıs .Ahmet çakar olmasa o programı kimse seyretmez.
  • Forever Ahmet Çakar!!!!
  • Bu seneki programlar geçen seneki programlar kadar iyi değil bence genel olarak:
    Geçen seneki Telegol şimdiki Telegol'den daha iyi bence, nerede o Ziya Şengül-Adnan Aybaba tartışmaları, ne güzel kalem fırlatırdı.
    Santra da bu seneki Santradan çok daha iyiydi, bu seneki Santra'daki yeni adamları beğenmiyorum.Geçen sene/ondan önceki sene de Ahmet Çakar, Gürcan Bilgiç, Kazım Kanat, Ersin Düzen iyiydi bayağı.

3. Devre devam ediyor mu bu arada?Hiç izlemedim eğer varsa da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

Bu seneki programlar geçen seneki programlar kadar iyi değil bence genel olarak:
    Geçen seneki Telegol şimdiki Telegol'den daha iyi bence, nerede o Ziya Şengül-Adnan Aybaba tartışmaları, ne güzel kalem fırlatırdı.
    Santra da bu seneki Santradan çok daha iyiydi, bu seneki Santra'daki yeni adamları beğenmiyorum.Geçen sene/ondan önceki sene de Ahmet Çakar, Gürcan Bilgiç, Kazım Kanat, Ersin Düzen iyiydi bayağı.

3. Devre devam ediyor mu bu arada?Hiç izlemedim eğer varsa da...

kesinlikle geçen seneki santra ekibi muhteşemdi. Kazım Kanat yerinde kaldı, Ahmet Çakar ve Gürcan Bilgiç Show'a geldi, Ersin Düzen NTV'ye gitti..

• & kişi çok fazla arkadaş o Trabzonlu gerçekten yakışmamış İşi iyice şova dökmüşler seyirciler falan... Ama Ahmet Çakar olmasa izlenmez
  • "Ahmet Çakar Fan Club" kurmak lazım!!!

• Öldürecek bu herif beni

http://www.youtube.com/watch?v=qDn5isLObaA&mode=related&search=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyo_N -- 28 Ağustos 2007; 3:45:28 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.