Şimdi Ara

AH-64 Apache..........Ölüm makinası..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
9.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu oyunda kullanmaktan usanmadığım tek araç bu oldu AH-64 Apache.Gece rüyalarıma girdiğini bilirim :) Doğuda askerlik yapan yakın arkadaşlarım bu canavarla tanışmış oyundaki halinin çok iyi olduğunu söylediler .Ses ler nerdeyse aynıymış nerdeyse smilasyon yapmışlar demişlerdi oyundada baya uzmanlaşmıştım kullanırken :)) bakalım şimdi game padle nasıl kullanıcam bulduğum bazı videoları paylaşayım dedim.

• Evet güzel makinedir
  • Tamam seviyorsun anladık ancak doğudaki arkadaşlar olayı bariz yalan.Türkiyenin envanterinde AH-64 yok Cobra görmüşlerdir
  • Doğuda apache?Cobra görmüşlerdir gerçektende.
  • Ben de gördüm apachileri.Müthiş sessiz modda uçuşlarını izledim.Arkamda beni takip etse farkına bile varmazdım.
  • Dünyanın en iyis saldırı helikopteri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİNEQ

Tamam seviyorsun anladık ancak doğudaki arkadaşlar olayı bariz yalan.Türkiyenin envanterinde AH-64 yok Cobra görmüşlerdir

Olur mu canım 2007 Ankara zırhlı birlikler sahasında yapılan tatbikata Orgeneral ilker başbuğ gelmişti tatbikatte apachi de vardı. Tanklar vardı.Hatta A5T1 Tankını apachi ile vurdular ben orda askerdim 87/2 :) Süper Cobra bile vardı.REsimleri dahi vardı ama flash bellekte gittiler ona üzülüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 10 Şubat 2011; 14:27:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ABD AH-64 Senede 40 adet civari üretiyor maliyeti cok yüksek tamamiyle el işciligi üretim, Sadece Pervanesinin maliyeti 360.000$ bizde var oldugunu sanmıyorum Süper Cobra var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erescan -- 10 Şubat 2011; 15:05:56 >
  • Biz cobra kullanıyoruz.Manevra kabiliyeti apacheye göre çok iyiymiş bu yüzden kullanılıyormuş doğuda.
  • Aynen arkadaşlara katılıyorum orda askerlik yapanlar görmüş operasyonlara havadan destek oluyorlarmış neden yalan söylesinler.Kobranın hareket kabiliyeti daha yüksekmiş daha çok katılıyormuş dar yerlere vadilere yarıklara falan giriyormuş .Çift olarak havalanıp biri savaşırken diğer üstünde koruma moda falan geçiyormuş.Apache de sessiz modda yukarıda arkadaşın dediği gibi kafanın üstüne konarmış nerden geldiği belli, olmaz bir anda tepende bitrmiş.99 da çoçukluk arkadaşım hakkari de yaptı sınır ötesi op. gitti dünyaya bir daha gelsem o helikopteri kullanmak için herşeyi yapardım diyor.Çatışma sırasında gelirlerdi poz. aldıktan sonra beklerdik kuyruğu havaya diktimi yüzümüzde tebessüm ederdi diyor kuyruğu havaya diktimi aşağısını ceheneme çeviriyormuş alçak uçtuğu zamanlardada durmadan arkasından rokete karşı o sıcak zamazingodan atarmış zamazingoda iyi oldu :))
  • AH-64 ve Cobra arasında nesil farkı var, 10-20 yıllık bir fark. Amerika satmadığı için (tüm sistemleri ile) bizde Apachi yok, onun yerine alt model cobra var. Apachi ve Cobra kıyaslanamaz bile , Cobra güzel bir saldırı helikopteri, Apachi gerçek ölüm makinasıdır. 1 Ah-64 üzerindeki mühimmat ile 10'a yakın modern tankı yok edebilir. NOKTA
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Aynen arkadaşlara katılıyorum orda askerlik yapanlar görmüş operasyonlara havadan destek oluyorlarmış neden yalan söylesinler.Kobranın hareket kabiliyeti daha yüksekmiş daha çok katılıyormuş dar yerlere vadilere yarıklara falan giriyormuş .Çift olarak havalanıp biri savaşırken diğer üstünde koruma moda falan geçiyormuş.Apache de sessiz modda yukarıda arkadaşın dediği gibi kafanın üstüne konarmış nerden geldiği belli, olmaz bir anda tepende bitrmiş.99 da çoçukluk arkadaşım hakkari de yaptı sınır ötesi op. gitti dünyaya bir daha gelsem o helikopteri kullanmak için herşeyi yapardım diyor.Çatışma sırasında gelirlerdi poz. aldıktan sonra beklerdik kuyruğu havaya diktimi yüzümüzde tebessüm ederdi diyor kuyruğu havaya diktimi aşağısını ceheneme çeviriyormuş alçak uçtuğu zamanlardada durmadan arkasından rokete karşı o sıcak zamazingodan atarmış zamazingoda iyi oldu :))

AH-64 Apache ısıya duyarlı gudumler için yaniltici atmiyor cünkü motor cikislarinda sirri acıklanmıyan özel bi teknoloji uygulanmıs yani stinger roket hedefe kitlenemiyor. Cobra ile karıstıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Ses ler nerdeyse aynıymış nerdeyse smilasyon yapmışlar demişlerdi

Yok canım okadarda değil. Helikopterler tamam fena değil ama tamamiyle "arcade". Sen Arma 2 yada Operation Arrowhead oynamadın galiba. Bi şekilde bu oyundaki araçları bir kullan derim. O zaman anlarsın neyin ne oldugunu.
  • apache'miz yok beyler sizi keklemişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Dünyanın en iyis saldırı helikopteri.

Daattt yanlış cevap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

quote:

Daattt yanlış cevap.

Önemli olan silahların fazlalığıysa takalım 5-6 tane minigun blackhawa o en iyisi olsun :D
  • Bu rusların mi-28 yerine seçtikleri heli.
  • Mevcut envanter sanırım aşağıdaki gibi.

quote:

ah-1 super cobra w 12
    ah-1 cobra p/s 24
    tah-1 cobra s 4
    savaş helikopterleri 40
    nakliye helikopterleri
    s-70a-28 black hawk 20
    s-70d-28 black hawk 30
    s-70a-17/19 black hawk 50
    ch-53 e 8
    mil mi-17 hip-h hip-h 19
    uh-1b ıroquois b 20
    uh-1d ıroquois d 30
    uh-1h ıroquois h 94
    oh-58b kiowa b 3
    as.532 cougar ul mk 1 19
    ab.205 a 64
    ab.204 b 4
    ab.206 b 20
    ab.206 jet ranger ııı 4
    ab.212 vıp-transport 2
    h 300 c 26
    r-22b 9
    nakliye helikopterleri r 422
  • KEndi gözlerimle görmesem amenna ama tankı tahmini 1km mesafeden yaptığı atışla patlattığını gördük ve süper cobra ile apachi farklı bir yapıya sahip doğrudur.O da 4x2 pervaneliydi ve ana pervanenin olduğu kısmın ucunda simit gibi bir nesne bulunuyor onun ısıya duyarlı algılayıcı kızıl ötesi ve kamera olduğunu duymuştum. Supercobra' da vardı onunda atışlarını izledik biranda 10tane mermi sıkılyordu maşallah mermileri de kolum kadardı.O resimler silinmeseydi eklerdim buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

quote:

Daattt yanlış cevap.

Önemli olan silahların fazlalığıysa takalım 5-6 tane minigun blackhawa o en iyisi olsun :D

Hızda da servis tavanında da bakımda da zırhta da taşıyabildiği silah kapasitesinde de herşeyde bu heli daha iyi. Eurocopter Tiger bile daha iyi Apache' den. Apache' yi Amerika bize satmaya çok çalıştı ama biz inatla Cobra istedik vermediler. Çünkü Apache düz steplerde tank vurma üzerine düşünülmüş bir heli. Afganistan' da bile çok zorlanıyorlar. Cobra' lar çok çok daha iyi ve sağlam. Hele Super Cobralar...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.