Şimdi Ara

Ağrı Doğu Beyazıt'tan Ülkeye Elini Kolunu Sallayarak Giriş Yapan Afgan Sürüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150
Cevap
4
Favori
14.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
297 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• İktidarda güya “ Sağcı - Muhafazakar “ bir parti var.

Dünyada kendini muhafazakar ilan edip de kendi halkını bu kadar ezen, göçmenlere her türlü kolaylığı ve konforu sağlayan başka bir parti yok. Bilen varsa söylesin.

Türkiye’de Trump gibi bir muhalif lider olsa var ya...tuvalete bile çekine çekine gider AKP.

Şimdi CHP’yi eleştirmek kolay diyen arkadaşlar gelecektir. Evet, ben bu konuda CHP’yi, İYİ Parti’yi eleştiririm çünkü AKP’nin ne olduğu zaten ortada. Adamlar Türkiye ulus devletini ümmetçilik ayağına yıkmaya karar vermişler. Bunlardan zaten ümidi kesmişiz. Tek dertleri zenginliklerine zenginlik katmak.

Peki Türkiye böylesine bir işgal altındayken muhalefet ne yapıyor? Sözde muhalefet yapıyor. İnsene sahaya, organize etsene milleti! Çık meydanlara konuş! Elinde mikrofon var, ver esnafa - öğrenciye konuşsun! Suriler - Afganlar ve diğerleri babalarının bayırında semirirlerken Türk milleti neler yaşıyor herkes görsün.

Bunlarla da olmaz yani aga..Yazık oldu bu ülkeye. İktidarı muhalefeti hep birlikte ihanet ettiler bu ülkeye
  • Tüm akp sevdalısı akgezenlerden yorum bekliyorum!

• Memlekete ihanet ediyorlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B.O.P
    O
    P

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağrı Doğu Beyazıt'tan  Ülkeye  Elini Kolunu Sallayarak Giriş Yapan Afgan Sürüsü
  • Hudut namustur diyenlerin ne olduğunu görüyorsunuz. Artık sınırı korumak kimin görevi ise üzerine alınsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık oldu ülkeye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ülkemde afgan istemiyorum. defolun gidin bu ülkeden! çıktığınız yere geri dönün

• Ordu gibi geliyorlar. Ordular ilk hedefiniz Türkiye, hücum.

Dünyanın en büyük çiftliğinde sıradan bir gün daha.

• Video ya da link filan bir şey gözükmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomv

ülkemde afgan istemiyorum. defolun gidin bu ülkeden! çıktığınız yere geri dönün

dakika 54:50 'de cia ajanı graham fuller in Türkçe yazdığı Yeni Türkiye Cumhuriyeti kitabının bop projesini nasıl güzellediğini usta tarihçi Sinan Meydan tek tek anlatıyor.

• Olumlu bir gelisme.

Ucuz is gucune ihtiyacimiz var.

Trabzonlular bile artik findigini kendi cikarmiyor, afganlara veriyor.

Gencler artik Tarim yapmak istemiyor, Afganlar ciftcilik konusunda yetkin ve caliskan.

Tek yapilmasi gereken devletin bir sistem kurarak bunlari ulkeye homojen dagitmasi.

• ülkeye medeniyet geliyor afgan kardeşlerimiz ile birlikte.

çok güzel bir video bayıldım.

• İktidarda güya “ Sağcı - Muhafazakar “ bir parti var.

Dünyada kendini muhafazakar ilan edip de kendi halkını bu kadar ezen, göçmenlere her türlü kolaylığı ve konforu sağlayan başka bir parti yok. Bilen varsa söylesin.

Türkiye’de Trump gibi bir muhalif lider olsa var ya...tuvalete bile çekine çekine gider AKP.

Şimdi CHP’yi eleştirmek kolay diyen arkadaşlar gelecektir. Evet, ben bu konuda CHP’yi, İYİ Parti’yi eleştiririm çünkü AKP’nin ne olduğu zaten ortada. Adamlar Türkiye ulus devletini ümmetçilik ayağına yıkmaya karar vermişler. Bunlardan zaten ümidi kesmişiz. Tek dertleri zenginliklerine zenginlik katmak.

Peki Türkiye böylesine bir işgal altındayken muhalefet ne yapıyor? Sözde muhalefet yapıyor. İnsene sahaya, organize etsene milleti! Çık meydanlara konuş! Elinde mikrofon var, ver esnafa - öğrenciye konuşsun! Suriler - Afganlar ve diğerleri babalarının bayırında semirirlerken Türk milleti neler yaşıyor herkes görsün.

Bunlarla da olmaz yani aga..Yazık oldu bu ülkeye. İktidarı muhalefeti hep birlikte ihanet ettiler bu ülkeye

• Afganları çiftçi, çoban falan yapacak (sanki çiftçilik kaldıda, millet keyfinden yapmıyor)

Afrikalılarıda spora kazandıracak.

Peki benim gönlü heniş kardeşimin kendi ne yapacak?

Bak bu çok tehlikeli bir soru oldu.

• Bugün elini veren yarın neyini vermez?
    Ar damarı çatlamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 27 Ağustos 2020; 18:24:39 >
  • Yok Yunanistan'ı yok Fransa'yı ezer geçeriz diyenler bu videoyu iyi izlesin. Olası bir savaş durumunda dışarıdan gelecek müdahaleye gerek kalmadan tüm potansiyel teröristler ortalığı savaş alanına çevirecek. 2. Kurtuluş Savaşı'nı yaşarız bu gidişle.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.