Şimdi Ara

Ağırlık çalışınca ertesi gün kasıklarım ağrıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dambıl kaldırtıktan sonra ya 3-4 saat sonra yada ertesi gün kasıklarım da ağrı meydana geliyor. 3 kg de taşısam aynı , 10 da taşısam gene kasıklarımda ağrı oluyor. Çok aşırı fazla kasmıyorumda kendimi. Kollarım yanmaya başlayınca bırakıyorum. Googlede araştırdım fakat yanıt alamadım ne sebepten oldugu ile ilgili. Sizde de bu ağrı meydana geldi mi , belirli bir süre sonra geçer mi ?

• Kaldırma
  • Gogle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayhayss

Kaldırma

kol çalışıyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan1146

quote:

Kaldırma

kol çalışıyorum hocam

Muhtemelen kasiklarinda fitik var hapsirirken filan agrin oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi hareketlerden sonra oluyor ağrı?

• quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

Orijinalden alıntı: hasan1146

quote:

Kaldırma

kol çalışıyorum hocam

Muhtemelen kasiklarinda fitik var hapsirirken filan agrin oluyor mu

hocam arkadaşta fıtık var dedi hapşırırken falan hiçbir ağrı yok sadece dambıl kaldırtıktan sonra ertesi gün ağırıyor

@jindai

hocam normal dambılı kaldırıp indiriyorum farklı birşey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Googlede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IspanakLord

Googlede

yav ben burda konu ile ilgili yardım almak istedim. Yazım hataları ile ilgili değil. Rica ediyorum şöyle insanların yardım istediği konularda gereksiz saçma cevaplar yazmayın.
  • Dostum yanma hissi sadece çalıştığın yerde olur. Bence bi doktora görün yani. Zaten çalışacağın yerin yanması o acıyı alman gerekiyor ki kasların gelişimin açık olduğunu farkedeceksin ama kasık için bence bi doktora görün ha onlarıda çalıştırıyorsan bilemem
  • Mümkünse fıstıklı olsun

• vitor pereira formulümü deniyon hacı :d
  • Oturarak çalış.
  • MrLabx M kullanıcısına yanıt
    hocam cok zayıfım ondan olabilir mi acaba? + oturarak calısıyorum.
  • Yanmaya başlayınca bırakıyorsan sen bu sporu yapma zaten çok fazla gelişemeZsin

• quote:

Orijinalden alıntı: OneShotHeadShot

Yanmaya başlayınca bırakıyorsan sen bu sporu yapma zaten çok fazla gelişemeZsin

özürdilerim bay Arnold.
  • Valla ilginçmiş, hiç kasıklarımda ağrı olmadı, olanı da duymadım. Tüm hareketleri doğru formda yaptığına emin misin? Ne hareketi yaparken bu ağrı oluyor, ertesi gün ağrı varsa muhtemelen yeniden çalıştığında da hangi hareketin o ağrıyı yaptığını anlarsın. Mesela dün mekiği fazla yaptım, bugün yatakta doğrulunca bile karın kaslarım ağrıyor gibi. Ama dediğim gibi o bölgenin ağrımaması lazım, kas bile yok orada çalışacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Valla ilginçmiş, hiç kasıklarımda ağrı olmadı, olanı da duymadım. Tüm hareketleri doğru formda yaptığına emin misin? Ne hareketi yaparken bu ağrı oluyor, ertesi gün ağrı varsa muhtemelen yeniden çalıştığında da hangi hareketin o ağrıyı yaptığını anlarsın. Mesela dün mekiği fazla yaptım, bugün yatakta doğrulunca bile karın kaslarım ağrıyor gibi. Ama dediğim gibi o bölgenin ağrımaması lazım, kas bile yok orada çalışacak.

hocam normal dambılı aşağı yukarı kaldırıp indirirsinya aynen yaptığım hareket o işte. yani hiç farklı bir şey yapmıyorum. Genel cerraha randevu alıp gideceğim

Ağırlık çalışınca ertesi gün kasıklarım ağrıyor.

biraz saçma oldu resim ama bunu yapabildim anca. Testislerde falan herhangi bir ağrı bir sorun yok. Bacak arası ile bacağın tam birleşme yerinde ağrı oluyor . Tam kasık değil aslında

• Uzun zamandırda helva yemiyordum.Fıstıklı olursa çok iyi olur.Kırkında tavuklu pilava da gelicem ama tulumba alma hiç sevmem.

• Bana da ilk defa bugun overhead triceps extension yaparken oldu o hareketi yaklasik 10 aydir yapmamistim yaparken hafif bir agri girdi kasigima ama cok onemsemedim suan bi agri yok ama .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.