Şimdi Ara

Ağda Yapacağım [Korkuyorum]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
17.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bayanlar yaz yaklaştı ve bu sene bir şeyi denemek istiyorum. Şimdi 17 yaşında esmer birisiyim. Bacaklarımın derisini görebiliyorum öyle çok fazla abartı bir şey yok ama ben yine de rahatsız oluyorum. Takıntılıyım bu konuyda biraz. Şimdi ben ağda yapmak istiyorum fakat çok korkuyorum. Kaç kutu alsam yeter ki, içinden kaç tane çıkıyor bilmiyorum. Ayrıca bacaklarımı kemerle falan bağlayayım mı sandalyeye çok acır mı. Ya da buz koysam dizimin üstüne sonra yapsam çok acır mı. Ağlatacak ya da bayıltacak kadar çok mu acıyor tecrübeliler yazarsa sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ağda Yapacağım, Acıtır mı?

Ağda, tüyleri kökünden almak için kullanılan bir yöntemdir. Tüyler, sıcak ağda ile kaplanarak hızla çekilir. Bu işlem ağrılı olabilir, ancak ağrının şiddeti kişiye göre değişir.

Ağdanın ağrı seviyesini etkileyen faktörler şunlardır:

• Hassasiyet: Cilt ne kadar hassas olursa, ağda o kadar acı verici olur.
    • Tüy kalınlığı: Tüyler ne kadar kalın olursa, ağda o kadar acıtır.
    • Ağda türü: Sıcak ağda, soğuk ağdadan genellikle daha acı vericidir.
    • Vücut bölgesi: Bazı vücut bölgeleri (örn. bikini bölgesi) diğerlerinden daha hassastır.
    • Kişisel tolerans: Herkes ağrıya farklı şekilde tepki verir.

Ağdanın acısını azaltmak için şu önlemleri alabilirsin:

• Uygun şekilde hazırlan: Ağda yapmadan önce cildini temizle ve eksfoliye et.
    • Soğuk kompres kullan: Ağda sonrası ağrıyı hafifletmek için soğuk kompres uygulayabilirsin.
    • Ağrı kesici al: Ağda öncesi ağrı kesici almak ağrıyı azaltabilir.
    • Derin nefes al: Ağda sırasında derin nefes almak gerginliği azaltmaya yardımcı olur.
    • Deneyimli bir uzmana git: Ağda işlemini tecrübeli bir profesyonele yaptırmak ağrıyı en aza indirir.

Genel olarak, ağda acı verici bir işlem olabilir ancak ağrı seviyesi kişiden kişiye değişir. Yukarıdaki önlemleri alarak ağrının şiddetini azaltabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Acıtıyor.Ciddi acıyor.Bacakta denemedim omuzda denedim çok canım yandı.Elinde ısıtılan ağdanın kutusundan 12 tane çıkıyor.

Senin bileceğin iş gerçi ama bu kadar takıntılı olma kıl konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorukhansn

Acıtıyor.Ciddi acıyor.Bacakta denemedim omuzda denedim çok canım yandı.Elinde ısıtılan ağdanın kutusundan 12 tane çıkıyor.

Ağzıma sopa falan alsam onu ısırsam ya da bacağımı falan bağlasam?. Çok ciddiyim bir şeyi ısırırım çok canım acırsa
  • Bacaklarda kas filan yoksa alma kötü duruyor, makine ile kısaltırsan daha iyi olur.
  • No ss no guven

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye çıkar ki insanda şu pis şeyler ya. Hiçbir işe de yaramıyor. Kökünden kurutamaz mıyız
  • ben acımıycak acımıycak acımıycak diye şartlıyorum kendimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tüğ dökücü kremler var ben bikere kaşımı jiletle almıştım üstüne düzenli oalrak tüğ dökücü sürdüm hiç bişi yok şuanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Acıtıyor.Ciddi acıyor.Bacakta denemedim omuzda denedim çok canım yandı.Elinde ısıtılan ağdanın kutusundan 12 tane çıkıyor.

Ağzıma sopa falan alsam onu ısırsam ya da bacağımı falan bağlasam?. Çok ciddiyim bir şeyi ısırırım çok canım acırsa

Bir anlık yanma ve kopma hissi nasıl açıklayabilirimki,sürekli değil bir anlık bir acı.

Faydası olacaksa alkollü birşeyler içte yap.

Aha buldum evet koluna sert bi şekilde tokat at işte o acı.En son gücünle mi denir o şekilde bir acı işte.

• Eczaneden tuy dokucu krem al onu bacagina sur 5-10 dk. Bekle sonra kutusundan ufak spatula cikiyo onunla da killari bacagindan uzaklastiriyosun.

• tüy dökücü tamamamen almıyor ufak ufak kalıyor baya

• quote:

quote:

quote:

Bir anlık yanma ve kopma hissi nasıl açıklayabilirimki,sürekli değil bir anlık bir acı.

Faydası olacaksa alkollü birşeyler içte yap.

Aha buldum evet koluna sert bi şekilde tokat at işte o acı.En son gücünle mi denir o şekilde bir acı işte.

Of ya . Bir defa başladığım zaman gerisinin de gelmesi gerekir.

Tüy dökücü kremler daha fazla çıkartıyormuş o yüzden olmaz o. Ben ağda yapacağım

• Ben kol altımda denemiştim gayette yararını gördüm 6 ayda ancak çıkıyor gerçi çok acıtıyor ama sonra acı çektiğine değiyor
  • Abartmayın o kadar da bir acısı yok.
    Ağda yapmaya başlamadan yarim saat once 2 tane asprin at hicbisey de hissetmezsin. At gibi killi gezmeyin.

• quote:

quote:

agzina niye sopa aliyosun oglum

• bayanlardan duyduğuma göre o eski nesil ağdalar en iyisi diyorlar. Piyasada ki o ağda bantları çok iyi değilmiş.

Ayrıca ilk defa yapacaksan bence kendin yapma, git unisex bi kuaföre onlar yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

quote:

quote:

agzina niye sopa aliyosun oglum

Isırmak için çok acırsa

Ayrıca kuaföre falan gitmem utanıyorum

Evde yaparım ben internetten falan bakarım. Bacağa önce buz tutarım orayı soğuturum sonra çırrrrrrt

• Göğüse deneyen var mı

Ben istiyorum denemek
  • Sana bacak kıllarımın fotoğrafını çekip koyarım hayata küsersin. Orman arazisi sınıfına giriyo direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfreeman38 -- 6 Haziran 2012; 17:54:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toraman1903

Göğüse deneyen var mı

Ben istiyorum denemek

bende düşünüyorum ama çok acayip acıyomuş yaa
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.