Şimdi Ara

Ağda Yapacağım [Korkuyorum] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
17.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben dün tüy dökücü kremle aldım bacak kıllarımı fakat krem yetersiz kaldı bazılarını döküyor bazıları kalıyor... kalanları jiletle aldım mecbur...

bir dahaki uzayışında ağda yapacağım ama...
  • Neden paraya kıyıp tüm vücut lazer yaptırmıyorsunuz madem bu kadar aldırmak istiyorsunuz? Belki işe yarar ama sıfır alan makineler var ya onlar işe yarayabilir belki sakal falan alanlar var ya hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Photography

Neden paraya kıyıp tüm vücut lazer yaptırmıyorsunuz madem bu kadar aldırmak istiyorsunuz? Belki işe yarar ama sıfır alan makineler var ya onlar işe yarayabilir belki sakal falan alanlar var ya hani

Şu yüzden. Henüz 17 yaşındayım hormonlarım hala çalışıyor. O yüzden şimdi aldırsak bile birkaç ay sonra tekrar çıkıcak diyor, ailem. Ayrıca çok da masraflı. Şimdilik ağda ile idare edeceğim. Belki daha sonra. Ayrıca bozmayalım makineyi. O sakal almak için, bacak kılı için değil ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Neden paraya kıyıp tüm vücut lazer yaptırmıyorsunuz madem bu kadar aldırmak istiyorsunuz? Belki işe yarar ama sıfır alan makineler var ya onlar işe yarayabilir belki sakal falan alanlar var ya hani

Şu yüzden. Henüz 17 yaşındayım hormonlarım hala çalışıyor. O yüzden şimdi aldırsak bile birkaç ay sonra tekrar çıkıcak diyor, ailem. Ayrıca çok da masraflı. Şimdilik ağda ile idare edeceğim. Belki daha sonra. Ayrıca bozmayalım makineyi. O sakal almak için, bacak kılı için değil ki

Sakal alınca bozulmayan makine bacak kılı alınca mı bozulucak?

• Acıtmıyor arkadaşım ben tecrübeliyim. Sadece doğru uygula alışırsın. Veet'in 12lilerinden 2 paket al, uygula, çek, mendille sil, geçmiş olsun. Ya da jiletle/kremle al nasılsa erkeksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avokado Kabuğu

Acıtmıyor arkadaşım ben tecrübeliyim. Sadece doğru uygula alışırsın. Veet'in 12lilerinden 2 paket al, uygula, çek, mendille sil, geçmiş olsun. Ya da jiletle/kremle al nasılsa erkeksin.

Jiletle alırsa baş edemez kıllarla. Çok daha gür ve sert çıkar..
  • niye alıyosun ki? bırak dursun
  • quote:

quote:

quote:

Sakal alınca bozulmayan makine bacak kılı alınca mı bozulucak?

İyi de aynı sertlikte değil ki, yani değildir?

• Ne gerek var almana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov.

Ne gerek var almana

Can sıkıntısı
  • 3 gün önce veet soğuk ağdalarından aldım omuz için normalde acıya dayanırım ama uyguladığım andaki acıdan çok uyguladıktan sonra feci şekilde tahriş yaptı ve 3 gün geçmesine rağmen halen ağrı var . Neden tahriş yaptı anlamadım doğrusu . Eğer acıya dayanırım dersen dene yoksa hiç bulaşma .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca bacaklarımı kemerle falan bağlayayım mı sandalyeye çok acır mı.

• FULL NUDE İSTERÜK
  • quote:

quote:

Ne gerek var almana

Can sıkıntısı

Lazer Epilasyondan Sonra Tekrar İstesende Çıkartamazsın Köklerini Yaktıkları İçin Ağda Falan Uğraşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Famous

quote:

quote:

Ne gerek var almana

Can sıkıntısı

Lazer Epilasyondan Sonra Tekrar İstesende Çıkartamazsın Köklerini Yaktıkları İçin Ağda Falan Uğraşma

Tekrar çıkıyor diye biliyorum ben ya

• bi erkek bacak kılından neden utanır ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Famous

quote:

quote:

Ne gerek var almana

Can sıkıntısı

Tekrar çıkıyor diye biliyorum ben ya

21 Yaşında Yaptıran Arkadaşlarım Var 2 Senedir Tüy Çıkmadı Tabi Onlar Sporcu Oldukları İçin Yaptırdılar Ama Senin Sebep Biraz Garipmiş

• Oğlum benden sana tavsiye bence hiç bulaşma bırak dursun kız gibi bacak kılımı alıcan
  • 1.si erkek adamsın, abartılı değilse ki öyleymiş boşuna acı çekme
    2.si jilet makina filan deneme uğraşamazsın
    3.sü aktarlarda hamamotu tozu var. Bizim arkadaşlar sporcu olduğu için yapmışlardı. Kız bacağı gibi olmuştu.
    4.sü ağda çok acıtır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.