Şimdi Ara

eve barfix yapıcam ama nasıl ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
23.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bzim evin koridorunda bir yer kestirdim gözüme iki duvar arası 119 cm filan buraya barfix yapmak istiorum çalışmak için ... ama hangi ustaa gideceğimi bilmiyorum yaw en sonunda iett ye gidicem abi bana şu tutacaklardan 2 tane kelepçe bir de 119 cm boru kes diyecem walla .. nreye kime yaptırım bunu + kaç vida olsn yaw. sağlam olması lazım bzim bi usta var burda sormuştum da taşır taşır neler taşıyor onlar falan demişti ne bileyim boşuna da masaf yapmayalım hani ...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Evde Barfiks: Kılavuz

Evde barfiks çekerek üst vücut gücünü ve kas kütlesini geliştirebilirsin. Barfiks demiri satın almak yerine, evde kolayca kendi barfiks aleti yapabilirsin.

Evde Barfiks Demiri Olmadan Barfiks Nasıl Yapılır:

• Kapı Girişi: Kapının üst tarafındaki boşluğa bir havlu veya bornoz geçirerek geçici bir barfiks yapabilirsin.
    • Merdivenler: İki sağlam merdivenin üst basamaklarına bir sopa veya boru yerleştirerek bir barfiks aleti oluşturabilirsin.
    • Masa veya Sandalye: Sağlam bir masa veya sandalyenin desteklerini kullanarak ayakta barfiks çekebilirsin.

Evde Barfiks Çubuğu Yapımı:

• PVC Boru: Geniş bir PVC boruyu iki sağlam duvara monte ederek evde bir barfiks çubuğu yapabilirsin.
    • Ahşap Çubuk: Bir ahşap çubuğu iki duvara monte ederek daha sağlam bir barfiks aleti oluşturabilirsin.

Evde Barfiks Aleti Nasıl Yapılır:

• Asılabilir Barlar: Kapı çerçevesine asılabilen, ayarlanabilir yükseklikte asılabilir barlar kullanabilirsin.
    • Duvar Montajlı Barlar: Duvara sabitlenen, farklı tutamak pozisyonlarına sahip duvar montajlı barlar mevcuttur.

Evde Barfiks Nasıl Çekilir:

• Barfiksin altına geç ve ellerini omuz genişliğinde açarak tut.
    • Çeneni barfiks çubuğuna hizalayana kadar kendini yukarı çek.
    • Yavaşça aşağı in ve hareketi tekrar et.

Barfiks Demiri Yapımı:

• Barfiks demiri yapmak için sağlam bir metal boru kullanmalısın.
    • Borunun uzunluğu, monte edileceği konuma bağlı olacaktır.
    • Borunun her iki ucuna delikler aç ve vidalarla duvara sabitle.

Evde barfiks yapmak, antrenman rutininize çok yönlülük katarak üst vücut gücünü ve dayanıklılığı geliştirebilir. Yukarıdaki talimatları takip ederek evde kolayca bir barfiks aleti yapabilir ve barfiks çekmeye başlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Barfix Borusu Diye Spor Mağazalarına Sorarsan Verirler Bende Var
  • hadi yaa, hangi spor mağzasıymış bu, var mı bildiğin istanbulda ???
  • istanbulu bilmiorum ben Ankaradayım ülkelan pasajı diye bi yer var oradan almıştım !...
  • evet ülküalan'da kesin vardır. Ben de gençlik yıllarımda oradan satın almıştım.
  • Sağdan soldan bul bi kalorifer borusu kes, tuğlaları yarısına kadar del sok boruyu sorada çimentoyla kapat tamamdır. Ev yapımı beleş barfix borusu...
  • ben de düşünmüştüm bu olayı zamanında ama sonradan zor geldi, vaz geçtim.. Zaten bence önemli olan o tip bi boru bulmak değil, onu sağlam bir şekilde koridora monte etmek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün Dinlenicem Ne Yapayım?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eheheah 7.5 milyon mu iyi yaa bend e 50 milyona patlar diyodum ustasıyla vs. yle ..
    yaw 80 cm lik barfix alçak kalıyo demişsiniz nasıl yaaa yerden mi 80 cm yüksekliği onun ???
    eğer öylese benim kastettiğim farklı ben tavana yakın onte etmek istiyorum çünkü ...
  • yaw bende anlamadım zaten nasıl 80 cm oluyor diye, acaba desteğini tabandan mı alıyor diye düşündüm, yatarak mı barfix çekiliyo falan da bi kol zaten 80 cm vardır herhalde :pPp ... neyse ben gidip bakayım şu kadıköye ... bzim koridorda 119cm lik bir yer var oraya koyarım herhalde ... anladığım kadarıyla sıkıştırmalı bunlar ??? ... iyi de taşıyor mu peki ?
  • 85 'lik beni + 95 'lik babamı taşıdı aynı anda

azimle s.çan taşı delermiş şuan 75 kiloyum
  • Duvara vidayla iki ucunu tuutturacaksın borunun. Git su tesisatçısına yapar ben yaptırdıydım eski evde.
  • abi nerde bu bit pazarı yaw kadıköyün neresi ?
  • bende demir ustasına bafix demiri yaptırıcam.

tam olarak bunun gibi olucak, ama yapabilirlermi yada maliyeti ne olur onun hakkında hiç bir fikrim yok.

eve barfix yapıcam ama nasıl ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencoe

Konuyu hortlatıyorum ama bence böyle birşeyde olabilir

Nasıl bir şey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Truman Show

quote:

Nasıl bir şey ?

Dostum paintten çizdim ama dosya desteklemiyor o yüzden en basit şekilde anlatayım sana salıncak gibi olucak

üçgen vaziyette öyle olabilir sence ?
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl bir şey ?

Dostum paintten çizdim ama dosya desteklemiyor o yüzden en basit şekilde anlatayım sana salıncak gibi olucak

Olur tabi. Benim de kapıda var idare ediyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Petrucci

Kadıköy bit pazarında sıfır barfix borusu satıyo adamın biri. Boy boy yanlız. Kapıya göre olanı falan var bende 80 cm'lik. Benimkini tavsiye etmiyorum çünkü alçak kalıyo pek iyi çalıştıramıyo vücudu...

Baska ne var bit pazarinda.kamp malzemeleri falan var midir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl bir şey ?

Olur tabi. Benim de kapıda var idare ediyoruz

bende öle bişeler düşündüm ama babam kapıyı deldirmem olmaz diye tutturdu yani bende bu body'e yeni başlıcam yaşım 16 kilo 60 5x2 kiloluk dambıl set alsam bide barfix için o dedimi yaptırsam nasıl olur acaba benim için omuz göğüs kollar ve sırt lazım (bacaklar fazla önemli değil bisiklet var oda olmassa bi şekilde oda halledilir)

Bu omuz göğüs kollar ve sırt için 5x2 kilo dambıl ve barfix demiri yeterli olurmu acaba ? tabi şınavıda bırakmıcam
    Şöyle Arnold schwarzenneger gibi olamasamda yinede heybetli görünmek ve güçlü olmak istiyorum

• quote:

bende öle bişeler düşündüm ama babam kapıyı deldirmem olmaz diye tutturdu yani bende bu body'e yeni başlıcam yaşım 16 kilo 60 5x2 kiloluk dambıl set alsam bide barfix için o dedimi yaptırsam nasıl olur acaba benim için omuz göğüs kollar ve sırt lazım (bacaklar fazla önemli değil bisiklet var oda olmassa bi şekilde oda halledilir)

Bu omuz göğüs kollar ve sırt için 5x2 kilo dambıl ve barfix demiri yeterli olurmu acaba ? tabi şınavıda bırakmıcam
    Şöyle Arnold schwarzenneger gibi olamasamda yinede heybetli görünmek ve güçlü olmak istiyorum

Barfix demiri zaten sıkıştırma yoluyla kapıya tutturuluyor. Herhangi bir delme işlemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

quote:

Barfix demiri zaten sıkıştırma yoluyla kapıya tutturuluyor. Herhangi bir delme işlemi yok.

Ozaman iyimş yaw

Bana bi link verebilirmsn nasıl bişeymiş bu ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.