Şimdi Ara

Agario kendini besleme nasıl yapılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki parçasınız bir parçanız önününüzdeki adamın üzerinde ama eşit büyüklükte ve siz arkadaki parçanızla öndeki parçanızı besliyorsunuz ve öndeki adamı yutuyorsunuz, bu hareketi denemeye kalktığım her seferde önümdeki adama da parça gittiği için başaramadım biraz geriye atsam parçaları bu sefer fareyi geriye çektiğim için yavaşlayıp geri kalıyorum yakalayamıyorum onu bu işin taktiği nedir başkaları bana yapınca oluyor ama ben nerde hata yapıyorumda olmuyor. İşin proflarını konuya bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 18 Mart 2016; 17:01:23 >

• Beyler yok bilen?
  • Space tuşu ile ayrılmayı diyorsan, birleşmeyi istediğin zaman yapamıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakar niye bakmasın

Space tuşu ile ayrılmayı diyorsan, birleşmeyi istediğin zaman yapamıyorsun.

Mesajı yanlış yazmışım tekrar düzenledim space tuşu ile ayrılmak değil iki parçayken diğer parçan adamın üzerinde ve senden kaçıyor ama senin parçanla adam eşit boyda olduğu için yutamıyorsun normalde başka bir arkadaşın seni beslemesi lazım yutman için ama bazıları arkadaki parçasıyla öndeki parçasını besleyip öndeki adamı yutmayı başarıyor bunu nasıl yapıyorlar bu hareketi yapamıyorum ondan bahsediyorum.
  • w
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder99

w

Başlığı okuyup cevap yazmışsın w tuşu ile besleme yapıldığını biliyorum bir önceki mesajda yazdığım hareket nasıl yapılıyor onu sordum
  • eğer adam senin parçanın üzerindeyse yapamazsın yapmaya kalkarsan da adama girer ama adam daha kütleni kaplamadıysa fareyi besleyeceğin kütlenin ortasına tut ve feedle.

biz oynadığımız zaman oyun böyleydi ama baya zaman geçti aradan yine aynı mı bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle yapılıyor dostum ilk önce boş bir yere w ile yem atıyorsun daha sonra o yemi yutarak kendini beslemiş oluyorsun
    Likelayın forumdaşlar bilmeyen dostlar öğrenmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasin51 -- 18 Mart 2016; 20:11:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasin51

[size=5]Şöyle yapılıyor dostum ilk önce boş bir yere w ile yem atıyorsun daha sonra o yemi yutarak kendini beslemiş oluyorsun
    Likelayın forumdaşlar bilmeyen dostlar öğrenmiş olur

• Onu boşver. İki parçayken (parcalanmıs halin) adamla aynı boysa ne sen onu, nede o seni yiyemicekken onu kovala iki ayrı parcanın tam ortasına getirtmeye calıs adamı kendi kendine birlestiginde adamıda yemis olucaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

eğer adam senin parçanın üzerindeyse yapamazsın yapmaya kalkarsan da adama girer ama adam daha kütleni kaplamadıysa fareyi besleyeceğin kütlenin ortasına tut ve feedle.

biz oynadığımız zaman oyun böyleydi ama baya zaman geçti aradan yine aynı mı bilmiyorum

Yani ben onu kovalıyorum ve benim parçam onun parçasının üzerindeyse öndeki parçama arkadaki parçadan attığım feedler ona gitmez değil mi bu yöntemle , yani tam ortasına getirmem lazımki feedler ona gitmesin ve öndeki parçam büyüyüp onu yutsun söylediklerinden anladığım bu. Bunu deniyecem bakalım inşallah dediğin gibidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Amcui

Onu boşver. İki parçayken (parcalanmıs halin) adamla aynı boysa ne sen onu, nede o seni yiyemicekken onu kovala iki ayrı parcanın tam ortasına getirtmeye calıs adamı kendi kendine birlestiginde adamıda yemis olucaksın

Bu yöntemi biliyorum çevrede mayın varsa kurtuluyor ve parçalarından biri büyükse yine mesafeyi açıp kurtulabiliyor. Şuan agario da bir tek yapamadığım rakibi iki parça kovalarken öndeki parçanı besleyip rakibi yutmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 21 Mart 2016; 18:48:57 >
  • Denedim yine olmadı yaa feedler çevreye saçılıyor :( 4 parçalı olunca mı yapılıyor sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.