Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En yuksek 11400 falan yaptim sonra dagildim beyler rekorlari alalim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH-YEME yine büyüdüm büyük olunca yiyorlar.Adam olun lan biraz.Büyük gorunce dayanamıyonuz lan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıştık gittik feedleyin beni
  • DH_Turk e güvenmeyin ben 9. sıradayken beni kandırıp yedi :D oyundaki nickim DHyaskoyas.
  • EsperaldeS kullanıcısına yanıt
    Ben DH SSIRIN birinci sıradayken kendimi patlattıktan sonra bir kaç DH lı ile sana yığdım balonları sonrasında birinci oldun uzun süre tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsperaldeS

Üstadım sen yediydin beni ya hemde bikaç dh'lıyla :D

nick ? :D
  • TRABZON
    OSMANLI
    DH-BİLAL
    DH YARDIMLAŞMA
    burada mı? Güzel oyundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Eren] -- 11 Mayıs 2015; 22:42:44 >
  • dh kardeşliği bitmiş beyler kimse kimseye atmıyo tek oynıcam atık.Bekleyi....
  • dh yi feed liyorum dh odethsys geldi yedi beni valla ayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsperaldeS

Hahah donsuz sen misin :D Bende DhEsperaldesTR idim beraber iyi oynadık sen bölünüyo ben tamalıyodum filan :DD senden sonra baya birincilikte kaldım sonra lorenzoya bıraktım bende...

Aynen takım oyunu yapınca zevkli oluyor da köstebekler oluyor bazen adamlar bizi yiyor yada küçük parçayı gidip elemana yediriyoruz kesene bereket diyip olay mahalinden uzaklaşıyor :D takım oyunu şart.
  • odethsys yaktın beni
  • kaç saattir ilk ondaydım, bir anlık hata ile yok oldum,bittim. :D ''007-ıvMurat'' (Eaegs tarafından katledildim)
  • her dh yazana bakmayın zaten, millet yardım topluyor büyüyünce kimseyi görmüyor. size yardımı olmayanı yiyin geçin boşverin dh'yi
  • Windmark kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim bende elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalıştım saolasın
  • gastimneydimoni kullanıcısına yanıt
    DhEsperaldesTR yaw sen baya açgözlüydün ayıptır söylemesi :DD
  • aynen büyüyünce şahsen ben de kimseyi takmadım , biri hariç.. araya ''DH'liyim ulannn'' gibi birisini sıkıştırmıştım, acıdım yol verdim 5 saniye orda tuttuktan sonra :D iyi oyun ya zevkliydi.
  • dh ayı boğan olarak ebeninki nickli arkadaşı o kadar besledim. Adam geldi bizi mayına şutladı illfeed nicki başka biriyle. Vay arkadaş ya. Acımayacaksın bir daha
  • öhh elim koptu yeter

DH Tigin

yardımcı olanlar teşekkürler
  • Elektrox kullanıcısına yanıt
    Eyw dostum hatırladım şimdi, sizlerin sayesinde geldiydim zaten üst sıralara :) Ama seni sonradan göremedim ya yoktun ?
  • DH TurboLinea yabancı adamla bir olup beni sıkıştırıyor arkadaş, nick [DH]KenanEvren Diğer arkadaşlar çok güzel takım oyunu yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.