Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH Basteryus ' un yaptığını gören var mı yahu !
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAbusive

Pandorinayla akarkene

Agar.io Oynuyoruzz!

Ayça_22 :D
    Agar.io Oynuyoruzz!

• Beyler DH Twonumber benim ikidir yalan oluyorum sizi kurtarayım diye haberiniz ola
    Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twonumber -- 11 Mayıs 2015; 22:22:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

DH yeme isimli arkadaşı yiyin. yiyor ...

Aynen 1-2 kezde değil önüne gelince yiyor eleman dışardan belli
  • Tigin kimdi ?
  • TECHr BENİM
  • RTE, pislikhdp yazmış biri
  • Arkadaşlar anlamıyor musunuz yahu ? Ben,bennden küçükleri bölünüp alıyorum çabuk tek parça haline gelmek için bir parçamı size yediriyorum,karşılığında sizden destek atmanızı bekliyorum ama atmıyorsunuz lütfen dikkatli olalım.
  • bler yemeyin ama beni
  • DH-OTTOMAN nicki ile uzun süre 1. kaldım.Çok iyi dayanışma vardı.Hatta bazı arkadaşlar benden büyük olan birini yiyebilmem için tüm hücrelirini bana feda ettiler.Çok duygulandımDaha sonra tüm hücreleri DHDEWMAC e verdim onu birinci yaptım çıktım.Oyun çok fena sardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of course

Arkadaşlar anlamıyor musunuz yahu ? Ben,bennden küçükleri bölünüp alıyorum çabuk tek parça haline gelmek için bir parçamı size yediriyorum,karşılığında sizden destek atmanızı bekliyorum ama atmıyorsunuz lütfen dikkatli olalım.

aga nick ne
  • turbolinea'nın nicki alıp oyuna gireyim dedim, girmez olaydım, abi böyle bir şey yok ya video alsam kahkaha atarsınız, 3. sıradaki adam sırf beni yemek için hücresini böldü turbolinea'yı cidden sevmiyorlar bu nickle 100'ü geçemiyorsunuz
  • Tüm parçalarımı sana feda ettim sırf o [eq yu ye diye
  • DH Section8 neden yedin kardeş?
  • Agar.io Oynuyoruzz!

ulan gülmekten öldüm Agar.io Oynuyoruzz!

• quote:

Orijinalden alıntı: of course

Arkadaşlar anlamıyor musunuz yahu ? Ben,bennden küçükleri bölünüp alıyorum çabuk tek parça haline gelmek için bir parçamı size yediriyorum,karşılığında sizden destek atmanızı bekliyorum ama atmıyorsunuz lütfen dikkatli olalım.

aynen ya bunu bende yapıyorum hep adamlar benim yarımı yedikten sonra 1-2 parça atıp gidiyor
  • VitaminsizAsker kullanıcısına yanıt
    Hahah donsuz sen misin :D Bende DhEsperaldesTR idim beraber iyi oynadık sen bölünüyo ben tamalıyodum filan :DD senden sonra baya birincilikte kaldım sonra lorenzoya bıraktım bende...
  • OLM BAKIN
  • Dh--oflu benim bazı arkadaşlarla güzel yardımlaşıyoruz
  • gastimneydimoni kullanıcısına yanıt
    Üstadım sen yediydin beni ya hemde bikaç dh'lıyla :D
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.