Beyler DH Twonumber benim ikidir yalan oluyorum sizi kurtarayım diye haberiniz ola
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twonumber -- 11 Mayıs 2015; 22:22:40 >
quote:
Orijinalden alıntı: tns1
DH yeme isimli arkadaşı yiyin. yiyor ...
Aynen 1-2 kezde değil önüne gelince yiyor eleman dışardan belli
Tigin kimdi ?
TECHr BENİM
RTE, pislikhdp yazmış biri
Arkadaşlar anlamıyor musunuz yahu ? Ben,bennden küçükleri bölünüp alıyorum çabuk tek parça haline gelmek için bir parçamı size yediriyorum,karşılığında sizden destek atmanızı bekliyorum ama atmıyorsunuz lütfen dikkatli olalım.
bler yemeyin ama beni
DH-OTTOMAN nicki ile uzun süre 1. kaldım.Çok iyi dayanışma vardı.Hatta bazı arkadaşlar benden büyük olan birini yiyebilmem için tüm hücrelirini bana feda ettiler.Çok duygulandımDaha sonra tüm hücreleri DHDEWMAC e verdim onu birinci yaptım çıktım.Oyun çok fena sardı.
quote:
Orijinalden alıntı: of course
Arkadaşlar anlamıyor musunuz yahu ? Ben,bennden küçükleri bölünüp alıyorum çabuk tek parça haline gelmek için bir parçamı size yediriyorum,karşılığında sizden destek atmanızı bekliyorum ama atmıyorsunuz lütfen dikkatli olalım.
aga nick ne
turbolinea'nın nicki alıp oyuna gireyim dedim, girmez olaydım, abi böyle bir şey yok ya video alsam kahkaha atarsınız, 3. sıradaki adam sırf beni yemek için hücresini böldü turbolinea'yı cidden sevmiyorlar bu nickle 100'ü geçemiyorsunuz
Tüm parçalarımı sana feda ettim sırf o [eq yu ye diye
DH Section8 neden yedin kardeş?
ulan gülmekten öldüm
quote:
Orijinalden alıntı: of course
aynen ya bunu bende yapıyorum hep adamlar benim yarımı yedikten sonra 1-2 parça atıp gidiyor
VitaminsizAsker
kullanıcısına yanıt
Hahah donsuz sen misin :D Bende DhEsperaldesTR idim beraber iyi oynadık sen bölünüyo ben tamalıyodum filan :DD senden sonra baya birincilikte kaldım sonra lorenzoya bıraktım bende...
OLM BAKIN
Dh--oflu benim bazı arkadaşlarla güzel yardımlaşıyoruz
gastimneydimoni
kullanıcısına yanıt
Üstadım sen yediydin beni ya hemde bikaç dh'lıyla :D