Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vaybe birara 1. oldum.

Agar.io Oynuyoruzz!
  • Çok yardımın oldu hocam :)) Sağol
  • Rus kafiri sıcak denizlere doymuyor ulan doymuyor

BU ÜLKE KOMÜNİZMİN PENÇESİNE DÜŞMEDİ DÜŞMEYECEK

RUSLAR TARAFINDAN YENİLENLERLE YARIN ÖĞLE VAKTİ 6.FİLONUN ORADA AMERİKA'YA DESTEK İÇİN TOPLANIYORUZ. ORGANİZE OLUN, HERKES BİRBİRİNE HABER VERSİN

bu arada evet beynim aktı oynamaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 11 Mayıs 2015; 22:54:06 >

• yanlışlıkla yediklerimiz olabilir kusura bakmayın :)

@Section8 hocam kusura bakmayın yanlışlıkla sizi böldüm

Agar.io Oynuyoruzz!Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naughty.gif -- 11 Mayıs 2015; 23:05:19 >

• Ne adamsın ya
  • çaldığınız saatlerimi geri verinnnn
  • [DH] PRODUCER'' kardeşim ilk seferde kazık atsanda bana :)) sonradan yardım ettin Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VitaminsizAsker

quote:

Orijinalden alıntı: EsperaldeS

Hahah donsuz sen misin :D Bende DhEsperaldesTR idim beraber iyi oynadık sen bölünüyo ben tamalıyodum filan :DD senden sonra baya birincilikte kaldım sonra lorenzoya bıraktım bende...

Aynen takım oyunu yapınca zevkli oluyor da köstebekler oluyor bazen adamlar bizi yiyor yada küçük parçayı gidip elemana yediriyoruz kesene bereket diyip olay mahalinden uzaklaşıyor :D takım oyunu şart.

Kesinlikle üstadım zaten bana zararı olmuyo ben birinci sıradayım senin işin görülmüş oluyo. Ama merak etme seni yiyenlerden öcümüzü aldım :DD
  • Güzel oyun oldu bir süre sonra ekran dondu o yüzden yanlışlıkla istem dışı birini yuttuysam özür dilerim :)

Agar.io Oynuyoruzz!
  • Aaron Paul kullanıcısına yanıt
    Ne demek lafımı olur, başka oyunlarda daha nicelerine :)
  • bazılarımız niye birliği bozup dalıyor birbirimize
  • Yazıklar olsun kardeş kardeş takılırken 2-3 yabancı beni sıkıştırınca butun dhliler beni sıkıştırmaya başladı ve yabancıya öldum ve eminimki o adam daha ölmez ben 1.ydim o adam 4.ydu butun parçalarım gitti yazıklar olsun Ama moralim yerine geldi sayılır suikastçi amacıyla girip neredeyse butun birincileri patlattım parçalara ayrıldı ve kapadım oyunu
  • beyler ip'den aynı servera bağlanma olayını çözdüler mi, rasgele bir yere atıyor?
  • 'TÜRKÜZLAN' buradaysan sana selam olsun :D 3. sıradaydım 1. sıradakini ye diye kendimi feda ettim sana :D Yiyebildin mi?
  • Dh_odethsy okadar yardım ettim feedledim beni aldın ya sana birşey demiyorum

[DH]SyntaxTr olarak benden bukadar yoruldum gençler
  • DH TURK nickli arkadaş senin kadar bencilini görmedim ben.
  • Beyler DH Mcp'yi gören oldumu yahu adam çok güzel oynuyor

Bu arada bizler birbirini yemesin feedlemeyi beklesinler küçücüğüm DH Turk gelmiş sıkıştırıyor
  • yeniyim oyunda. biraz önce kürdistan denilen elemana w ile yiyeyim ayağına yardım ettim galiba. utanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IV.Murat

aynen büyüyünce şahsen ben de kimseyi takmadım , biri hariç.. araya ''DH'liyim ulannn'' gibi birisini sıkıştırmıştım, acıdım yol verdim 5 saniye orda tuttuktan sonra :D iyi oyun ya zevkliydi.

O 4. murat senmiydin Ulan arkadaşla skypetan oynuyoruz her seferinde seni kestiğini söylemişti ama surekli tekrardan tekrardan başlıyordun oda seni kesiyordu ulan ne kahkaha atmıştık ya Ama hakkını vermek lazım sende baya azim varmış kardeş

Ben: DH-Yeme
    Arkadaşım: DH-Luzerion mu ne

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.