Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun amacı ilk 10u dh yapmak falan değil hatta ilk 10 dh olduğunda vaktinizi artık boşa harcamayın sevdiğiniz birine devredip başka servera geçin. çünkü ilk 10 dh olduğunda dhliler dışında kimse o serverda büyümeyecek hatta rankı gören servera girmeyecek biraz daha ilk 10 öyle kaldığında 1-2 hain çıkıp herkese saldırcak yada serverda olan dışardan birileri adını dh yapıp büyüyüp sizi mayınlayacak sonra o mayınlardan kacarken bir dhliye gideceksiniz o dhli rankta üstte olmak için verdiğiniz çok azını size geri vericek siz de foruma gelip küfür edip banlanacaksınız. /end of the story
  • Ip var mı beyler atın oynayalım

♛DH Ele7en♛
  • Ben europe seçip giriyom ayrı bir ip falanmj oynuyonuz lo kimseciler yok türk çok varda başında Dh yazan falan pek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VezHack

skorum 60 koskoca hücreler beni yemek için bölünüyorlar. İşte orada gıcık oluyorum. küçücük birşeyim lan skorun 700 felan niye bölünüyon benim için yiyon sonra?

Ne güldum sana ya ottoman ben

• viper_3 kullanıcısına yanıt
    Peki ozur dilerim. Ben sizi yardim etcek sandim yediniz o yuzden. neyse no problem.. Link atabilirsiniz oynadiginiz yerin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ip verin beyler
  • DH TURKEY BİZDEN DEĞİL ŞU ADAMI FEEDLEMEYİN SABAH HEPİMİZİ YİYEN ADAMA FEED ATIP DURUYORSUNUZ YA ÖZELLİKLE ATMACA SANA SÖYLÜYORUM VERME PARÇASINI FALAN ŞUNUN
  • Ynlışlıkla feed yapcam diye space e bastım bizden bölünerek bizden birini yedim pardon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matheson

Peki ozur dilerim. Ben sizi yardim etcek sandim yediniz o yuzden. neyse no problem.. Link atabilirsiniz oynadiginiz yerin

Ciktim hocam aksama kismetse artik:) boyle daha iyi gordukce taniyayim burdakileride blmedigimiz adamlarla dhli diye oynamayalim. Cunku ittifak olunca oyun guzel. Solo oynanmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

DH TURKEY BİZDEN DEĞİL ŞU ADAMI FEEDLEMEYİN SABAH HEPİMİZİ YİYEN ADAMA FEED ATIP DURUYORSUNUZ YA ÖZELLİKLE ATMACA SANA SÖYLÜYORUM VERME PARÇASINI FALAN ŞUNUN

ip ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

Ip var mı beyler atın oynayalım

♛DH Ele7en♛

connect ("ws://213.219.37.215:443")

Beyler 2 ye bölününce bilerek bizden birine kendinizi yedirin sonra yedirdiğiniz kişi sizi feedlesin
  • ne için olursa olsun bir dh yiyip onu sıkıştıran bizden değildir
  • [DH]ATMACA,[DH]asosyal,[DH]Türkiye ile güzel bir oyun oldu. Bu arkadaşlara güvenebilirsiniz.
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • 20-30 dk önce güzel oynadık, rusu iyi devirdik kendini feda edercesine yardım edenlere teşekkürler...
    Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 16 Mayıs 2015; 20:50:39 >
  • viper_3 kullanıcısına yanıt
    akçay ve atmaca sizin altınızdaydı, sonra birisi [DH] yazıyordu başında, akçay ı kovalamaya başladı.Peşinden gittim.Sizde bizle geldiniz.Memlük bizi yemeye niyetli gözüküyordu.sonra hepimiz sağ üst köşede sıkıştık.Atmacayı ben yedim gitcek yer kalmadı.Sonra memlük akçayı yedi 2 ye bölündü sanırım.Soldan kaçmaya çalıştım en üstteydik.Sen memlükü feedliyordun o da üstüme çıkıyordu.Sonra sen üstüme çıktın memlük seni feedledi ve akçay ben ve atmacayı yemiş oldunuz.

Şimdi düşünüyorum belki de dh yazısını görmediniz, insanlık hali sonuçta.Adaletli olmak laızm.Bende yedim birilerini yanlışlıkla.
    Yanlışlıkla demişsiniz, tamam öyle olsun.Bir dahakinde daha dikaktli oynarız artık
    Kusura bakma biraz sert çıktım, forumda herkes size atıyordu, onları okudum biraz.Sonra ben 4. falanken yiyince sinirlendim

Birdahaki bölümlerde bulışmak dileğiyle.
    İp atarmısın geleyim

• Arkadaşlar ilk mesaj güncellenmiştir, Kesinlik bakınız. 3 Yeni şey var.
  • DH Forum nickli benim beyler

ben kaçar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbeolumbe -- 16 Mayıs 2015; 21:00:31 >
  • Yeni Mühendis kullanıcısına yanıt
    DH türkiyemin peşinden gidiyordun valla ne olacak diye geliyordum arkanızdan

• DH Murtaza hain
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk7

Yeni geldim oynuyorsan ip verir misin

Yok hocam maçı izliyorum

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.