Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH Erdem277 hainsin oğlum sen, sırf bir adamı yemen için besledim seni dönmedin. Bu oyun kanser eder adamı.
  • Nickin başına dh yazmasak mı. Kim dost kim düşman belli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supjok

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: misanthrpc

beyler çini falan basalım mı hep dhler olunca onları yiyorum sonra kızıyosunuz

Hocam kusura bakma senin defter biraz kabarik herkes sana saydiriyor senle oyuna girmem

desteğe ihtiyacı olan düşmanı olan ip versin düşmana mayın kurulur arkadaş desteklenir ilk 10 kaygısı gütmeden zevkli oyun oynanır

Hocam seni hatirliyorum baya yardimlasmistik keske attigim ip ye gelseydin servere res gelmeden oyunu domine ettim bi dh li arkadasida ilk 5 e soktum sonra iyi anlastik onlada

oyundaki nickinde bu mu hatırlayamadım kusura bakma faiz lobisi gördün mü yanaşın beyler

Aynen senle oynadigimizda buydu oyun sonrasida konusmustuk sanirim nasil hatirlamiyorsun

doğrudur akşam oynarız belki bu saatlerde lag oluyor otislede oynaması zevklidir 3 kişi olursak

• quote:

Orijinalden alıntı: Baldwin Captago Sweder

memlul viper turkiyem hepsi hain beşinci olduğum halde parçalayıp yediler
    Dh mhp onlara niye katıldı anlamadım

senn nick neydi
  • Arkadaşlar bağlanamıyorum oyuna hiçbir türlü yardımcı olacak yokmudur lütfen?

Cannot connect firewall antivirus vs diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

YA YETER YA DH ALKHABNN misin nesin sana diyorum birader kafandan sakat mısın? Hızlıca birleşmek için sana yarım parçamı yedirdim bilerek gittin 2 tane W attın umursamadın. Siz salak mısınız aloooo???

Laflarina dikkat et ben oyundan çıkacağım için hepsini sana verdim kendi hesabım uzaklaştırma aldığı için bu kuzenimin hesabından yazıyorum

• Supjok S kullanıcısına yanıt
    aga şöyle birşey var, biz 3 kişi takılıyoz 6 kişi geziyoz diğer gruba pek paylaşmıyoz onlar bize takılmıyo biz onlara ama ortalıkta gezen dhler var yanımızda öylece duruyolar hadi bizi besle der gibi...Kardeşim biz napıyoz biliyomusun hızlı hızlı bölünüyo 4 e hatta bazen 8 e avımızı avlayıp arkadaşa tek parça kalana kadar veriyoz sonra arkadaş bize w ile besliyo büyütüyo ama bizim yanımızda gezen o dhler var ya , işte onları besliyoz bölününce yanına gidiyoz kaçıp gidiyolar ...Parçasını teslim etmiyolar , bizim sistem bu kardeşim geleni ynaımıza alıyoz eğer bu şekilde oynamayanlar varsa onlarıda düşman kabul edip yiyoz ... sonrada gelip burda küfür ediyolar kızıyolar ...Açıkçası umurumdada değil biz oynumuzu oynuyoz zevkimizi alıyoz geri kalanına pek karışmıyoz oda onların sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Showtek

Dhviper ben alhnakbb eyvallah adamsin

Mrt_gl sende ayip ettin birader

Viper nasil oldun yav

oo hocam senmisin o alkhbar güzel oyundu eyw.E hocam geç oldu yavvaştan kaçalım dedik bizden kmse kalmayınca ilk 10da gitti zaten :)
  • Oliver_ kullanıcısına yanıt
    Aynen ben herkesi yiyorum belki senide yemiş olabilirim ama başlangıçta bana yapılanların acısını cıkardım
  • beyler id yazın acill
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurti_55

quote:

Orijinalden alıntı: Yeni Mühendis

ben [DH] MHP yanlışlıkla veya kaçarken yediklerim kusura bakmasın elimden geldiğince herkesi feedledim güzel oyundu.

Kardesim adamsin ben DH KURTI55 sen varsin diye o grubun icine girdim elimden geldigi kadar once sana sonra diger dh lere yatdim ettim
    seninle daha kucukken paslastigimiz zamanarda memluk bana saldirdi o haric herkese yardim ettim beraber takiliyoduk yine bana saldirdi ciktim

aynen dostum iyi anlaştık seninle güzel oyundu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nemanja BJELICA_8

Yardımlaşan herkese teşekkürler. Arada kötü niyetliler çıkıyor tabi. Anında harcıyoruz ama :)

kesinlikle benim en favoriler listemde ilk beştesin başğan küçükte olsa ilk 10'da olsan güvenle küçük parçamızı yedirebildim birisin sizlerle oynayınca çok zevkli oluyor

Teşekkürler dostum. Aynen sizlerle oynamak çok zevkli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

YA YETER YA DH ALKHABNN misin nesin sana diyorum birader kafandan sakat mısın? Hızlıca birleşmek için sana yarım parçamı yedirdim bilerek gittin 2 tane W attın umursamadın. Siz salak mısınız aloooo???

Laflarina dikkat et ben oyundan çıkacağım için hepsini sana verdim kendi hesabım uzaklaştırma aldığı için bu kuzenimin hesabından yazıyorum

Ondan bahsetmiyorum, sen neyden bahsettiğimi çok iyi biliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

quote:

Dhviper ben alhnakbb eyvallah adamsin

Mrt_gl sende ayip ettin birader

Viper nasil oldun yav

oo hocam senmisin o alkhbar güzel oyundu eyw.E hocam geç oldu yavvaştan kaçalım dedik bizden kmse kalmayınca ilk 10da gitti zaten :)

Hocam bu benim hesabım degil ben uzaklastirma aldim kuzenin hesabından yazıyorum. En son sizi yediklerinden sonra bende çıkacaktım herşeyi size verip ama gazi mustafa kemal sizi yedi bende veremedim.

• Yeni Mühendis kullanıcısına yanıt
    İsim ne idi hocam oyunda

• Link kırık hocam apk linki

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanorhan

İsim ne idi hocam oyunda

[DH] MHP hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYSVAYN

quote:

Orijinalden alıntı: ScR3Am05

[DH] ScR3Am Yemeyin gençler ya sıralamaya girip herkesi feedliyorum neden yeme gayretindesiniz. Şu Memlüğe Vipere hadlerini bildiricem.
    Agar.io Oynuyoruzz!

[DH] ATMACA ben seni gördüm iyi dayanışma yapıyorsun Viper'i bizden sandık oyundan çıkarken AKÇAYla birlikte ona bırakmıştık değilmiş demekki mevlük ayrı bi değişik zaten

DHDenim bende :D screamle barıştık sonra :D

• extrabold kullanıcısına yanıt
    Çok küçük bi dh liyi yedim ama yanlışlıkla oldu. Sensen kusura bakma beslemek için bekledim tekrar ama gelmedin
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.