Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

Dh(x2y) burada mı

evet?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OctaCore

quote:

Orijinalden alıntı: Yeni Mühendis

quote:

Orijinalden alıntı: hasanorhan

İsim ne idi hocam oyunda

[DH] MHP hocam

Hocam 1-2 saat önce dh tagı olmayan sadece mhp yazan adam vardı siz değildiniz dimi o. Çünki sürekli dhlileri yiyordu ben dahil .

yok hocam benim nick [DH] MHP arada aynı isim alan çıkıyor w atın karşılık vermiyosa yiyin direk
  • tvhdmuaz T kullanıcısına yanıt
    ben oyunda değilim şu ana ama ayrı bir servera geçelim 4-5 kişi
  • [TC]TURKEY bendim, yaklasık 1 saat ilk 10 da , yarım saatte 1. oynadım .
    DH HACI NABER beni feedliyordu iyi yardımlaştık tşk ler .
    DH LODOS tşk ler
    DH HELLSTER tşk ler
    Diğer DH ler de beni patlatmadı tşkler
    ÜLKÜCÜ HAREKET hainlik yaptı onu yedik

Herkese iyi oyunlar ben çok keyif aldım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurkanq -- 17 Mayıs 2015; 1:22:36 >
  • Dh Vadok Tüm canımı sana verdim büyüyünce niye beni feedlemedin
  • [DH] Turkey denen aptal burdamı Şu oyunda şuana kadar gördüğüm en aptal insan yav Küçük parçasını yiyip ona vercektim geri benden kaçıyor Bu seferde ben ikiye ayrıldım dedim yarımı yediriyim geri bana verir heralde yanına yaklaşır yaklaşmaz space attı Bu kadar basit bir oyunu anlayamayacak gerizekalı insanlar var ne diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 16 Mayıs 2015; 21:13:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

oyunun amacı ilk 10u dh yapmak falan değil hatta ilk 10 dh olduğunda vaktinizi artık boşa harcamayın sevdiğiniz birine devredip başka servera geçin. çünkü ilk 10 dh olduğunda dhliler dışında kimse o serverda büyümeyecek hatta rankı gören servera girmeyecek biraz daha ilk 10 öyle kaldığında 1-2 hain çıkıp herkese saldırcak yada serverda olan dışardan birileri adını dh yapıp büyüyüp sizi mayınlayacak sonra o mayınlardan kacarken bir dhliye gideceksiniz o dhli rankta üstte olmak için verdiğiniz çok azını size geri vericek siz de foruma gelip küfür edip banlanacaksınız. /end of the story

Ayrılınca en sol altta buluşak ??

• quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

[DH] Turkey denen aptal burdamı Şu oyunda şuana kadar gördüğüm en aptal insan yav Küçük parçasını yiyip ona vercektim geri benden kaçıyor Bu seferde ben ikiye ayrıldım dedim yarımı yediriyim geri bana verir heralde yanına yaklaşır yaklaşmaz space attı Bu kadar basit bir oyunu anlayamayacak gerizekalı insanlar var ne diyim

Senin nickin neydi ? Ben bencillik yapmayan kimseyi yemedim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkanq

quote:

[DH] Turkey denen aptal burdamı Şu oyunda şuana kadar gördüğüm en aptal insan yav Küçük parçasını yiyip ona vercektim geri benden kaçıyor Bu seferde ben ikiye ayrıldım dedim yarımı yediriyim geri bana verir heralde yanına yaklaşır yaklaşmaz space attı Bu kadar basit bir oyunu anlayamayacak gerizekalı insanlar var ne diyim

DH-_-Byabancı. Bencillik ? Sana o kadar w verdim bunun nesi bencillik ? Küçük parçanı yiyip tekrar w ile sana vercektim bunun sonra ben bölününce yanına geldim sen beni yedin. Burada bencillik yapan benmiyim sen misin ?

• quote:

quote:

quote:

DH-_-Byabancı. Bencillik ? Sana o kadar w verdim bunun nesi bencillik ? Küçük parçanı yiyip tekrar w ile sana vercektim bunun sonra ben bölününce yanına geldim sen beni yedin. Burada bencillik yapan benmiyim sen misin ?

Sen büyük ihtimal çok küçüktün seni görmemiş olabilirim . [DH] tagı olanları yemedim diye hatırlıyorum . Ama bir daha seni özellikle yiyeceğim

• Dh ****team ve dh Taylan bizden deÄŸildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AYSVAYN A kullanıcısına yanıt
    Olabilir

İP nasıl buluyoruz bilmiyorum ki hiç.Bulursanız pm den atın, bende bulursam atarım pm den.3-4 kişi takılırz daha iyi oluyor.

Bu arada Rus serverını dağıttım lag çıkması sonucu 4 e bölünmek ve sonrasında lagdan dolayı oyunun donması sonucu salatanatım sona erdi
    İnternetimde sıkıntı var sanırım

Agar.io Oynuyoruzz!

• Adam akıllı oynamayı bilen adamlarla klan kursak iyi olur DH falan değil yani başka birşey bulalım DH olanlara da saldıralım olmuyor böyle kafayı yicem hiç bilmiyorlar oynamayı
  • Galiba İp ler patladı hiçbirine girilmiyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sen büyük ihtimal çok küçüktün seni görmemiş olabilirim . [DH] tagı olanları yemedim diye hatırlıyorum . Ama bir daha seni özellikle yiyeceğim

Sıralamada 7. idim ve daha 1 dk önce yemene rağmen hatırlamıyorsun öyle mi ? Sen o dh tagını kaldır bi zahmet.

• DH Koymakla olmuyor bu iş. En iyisi klan kurup DH1, DH2 gibi isimler vermek. Ya da başka özel isimler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefOfficer -- 16 Mayıs 2015; 21:27:18 >
  • zybert tam 800 puanlı topumu senı yemesınler dıye hibe ettim sana. tekrar geldim benı yiyorsun.
  • Lan tuna nin bağlantı kopmuş herhalede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler cok güzel oyundu Ali Vez Bestaryus daha ismini hatırlamadıgım arkadaşlara teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sıralamada 7. idim ve daha 1 dk önce yemene rağmen hatırlamıyorsun öyle mi ? Sen o dh tagını kaldır bi zahmet.

Şimdi ettiğin bütün küfürleri ve saygısızlıkları geri al ben oynamayı saat 8:55 te bıraktım başka birinden bahsediyorsun sanırım . Çünkü ben seni hatırlamıyorum ayrıca benim nickimde [DH] yoktu , [TC] vardı .

• 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.