Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14391440144114421443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tt kılanıyla benim bir alakam yok ben aşırı pro nikiyle takılıyorum kendi halimde duyrulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: t.t

tt kılanıyla benim bir alakam yok ben aşırı pro nikiyle takılıyorum kendi halimde duyrulur

bende geçen aşırı proydum arkadaşda ultra pro
  • bende vardım demi serverda
  • quote:

Orijinalden alıntı: t.t

bende vardım demi serverda

salakların yüzünden aldımız odayı verdik, bi zt rampage bide bh kro onla aldık,zt ler sattı, bh kro ile oynarkende mc lerle oynamamıza rağmen mc ler bana dolacağına kendini ta ya yedirince bizde gttik, sonra tek takıldım bilen adam olmayınca bişey yapamadık, bu arada zt tagı olanların %90 ı noob. güvenip ortak olmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 4 Ekim 2015; 2:19:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Statist

bayadır oynamıyodum sormak istediğim sorular var bu ffada takım oyununda küçülme devam ediyor mu, yine aynı şekilde party modunda küçülme devam ediyormu eger ediyorsa bunu önlemek için yeni birşey geliştirildimi

Küçülme yok hocam?
  • Oyunun hızı mı değişti ?
  • oyundan kare 52617

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delta000 -- 4 Ekim 2015; 7:26:44 >
  • kapanmıs bazı serverlar (0) oyuncu giris yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delta000 -- 4 Ekim 2015; 21:30:47 >
  • party de feedleyince çok çabuk küçülüyo sanki. banamı öyle geldi
  • instance kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

party de feedleyince çok çabuk küçülüyo sanki. banamı öyle geldi

bir ara anti takım mekanizması getirilmişti devam ediyor demekki hem party hem ffa da takım oyununda küçülüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Statist

quote:

party de feedleyince çok çabuk küçülüyo sanki. banamı öyle geldi

bir ara anti takım mekanizması getirilmişti devam ediyor demekki hem party hem ffa da takım oyununda küçülüyorsunuz

yok normalmiş, bi an bana öyle geldi
  • noobofagar naber sen yaşıyomusun hala
  • quote:

zt rampage le sıfırdan odayı alıyoruz. zt depçi diye birine veriyo. adamda beni yiyo. zt müthiş takım gerçekten

Buna cevap yazmak bile gereksiz olur galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilbek

quote:

zt rampage le sıfırdan odayı alıyoruz. zt depçi diye birine veriyo. adamda beni yiyo. zt müthiş takım gerçekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BH klanına alımlarımız devam ediyor.Katılmak isteyen iyi oyuncular alttaki skype adresinden ulaşabilirler.

Skype : xMuratY (Murat Yıldırım) & BH agar06 (Cahit A. Şengöz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilbek

quote:

bencede. zt depçi diye birinin olduğunu düşünmüyorum. zt rampage gerçekti muhtemelen (belkide fakedi ) çünkü çok seriydi öyle oynayan pek türk oyuncu görmedim depçi yedi zaten beni
    zt iyi takım lafımız yok yan sanayi zt ler den bahsediyorum yanlış anlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 5 Ekim 2015; 9:33:54 >

• Jude Law kullanıcısına yanıt
    Ben yaşıyorum da, seni hala Ankara'dan beraber kız ayarlayacağın arkadaşı aramakla meşgulsün sanıyordumhttp://forum.donanimhaber.com/m_106342768/f_//tm.htm#106342768
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterofagar

Ben yaşıyorum da, seni hala Ankara'dan beraber kız ayarlayacağın arkadaşı aramakla meşgulsün sanıyordumhttp://forum.donanimhaber.com/m_106342768/f_//tm.htm#106342768

o ben değilim kardeşim yazmış ankaradamısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 5 Ekim 2015; 17:59:05 >

• tag verin gençler
  • 
Sayfa: önceki 14391440144114421443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.