Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1443. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14411442144314441445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jude Law

quote:

Orijinalden alıntı: Secnom

ss atan diyerek beni kastediyorsanız herhalde eklenti çalıntı değil onu belirteyim öncelikle ve çalıntı eklentiylede hiçbir alakamız yok. bu kadar kibir dolu bir mesaj atmadan önce bir anlasaydınız, nilbeke de eklentilerini paylaştıkları için teşekkür ediyorum.

benim alakam yok o konularla ayrıca zt eklenti verelim dedikleri halde kullanmıyorum gerçek oyuncu eklentisiz oynar.şaka lan isteyen istediği gbi oynasın

sizi yanlışlıkla ekledim hocam

• quote:

ss atan diyerek beni kastediyorsanız herhalde eklenti çalıntı değil onu belirteyim öncelikle ve çalıntı eklentiylede hiçbir alakamız yok. nilbeke de eklentilerini paylaştıkları için teşekkür ediyorum.

Mesaj bütünunde sadece forumdaki olaylardan bahsetmedim, sizde biliyor olsaniz gerek facedeki olaylari. Ustunuze alinmayin lutfen "çalinti" sozunu, sizi kirdiysam kusuruma bakmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

quote:

ss atan diyerek beni kastediyorsanız herhalde eklenti çalıntı değil onu belirteyim öncelikle ve çalıntı eklentiylede hiçbir alakamız yok. nilbeke de eklentilerini paylaştıkları için teşekkür ediyorum.

Mesaj bütünunde sadece forumdaki olaylardan bahsetmedim, sizde biliyor olsaniz gerek facedeki olaylari. Ustunuze alinmayin lutfen "çalinti" sozunu, sizi kirdiysam kusuruma bakmayin.

sorun değil hocam, facebook kullanmadığım için orada olan olaylardan hebersizim. sadece burada olanları biliyorum.

• 3d skın denemesı

foruma oyundan cektıgımız vıdeoların yuklemesı yasakmı ?
  • delta000 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam.Ama imzaniza yeni videolari ekleyebiliyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • noluyo arkadaş resim video yükleyince. nası bi çekememzliktir anlamıyom. ne adamlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 9 Ekim 2015; 11:12:48 >
  • Arkadaşlar 2 arkadaşız aynı serverda oynamak istiyoruz ne yapmalıyız bu konuda yardımcı olurmusunuz?
  • bendemi cenabetlik var anlamadım bitane bilen adam gelmiyo partide. sadece usta oyuncular eklesin. skype. BH agar06

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 9 Ekim 2015; 23:50:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vodoo84

Arkadaşlar 2 arkadaşız aynı serverda oynamak istiyoruz ne yapmalıyız bu konuda yardımcı olurmusunuz?

Agar.io Oynuyoruzz!

İlk başta biriniz oyun modunu 'Party' olarak seçip bir parti kodu 'Create' edecek. Size verdiği 5 haneli kodu diğer arkadaşınızla paylaşacaksınız.

O da yine Party modunu seçip 'Join' diyecek ve sizin kodunuzu oraya girecek.

İyi oyunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilbek -- 9 Ekim 2015; 18:46:58 >

• nilbek kullanıcısına yanıt
    Şu herkse açık ztx lite eklentisini bulamadım da atar mısın bana özelden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mShakespeare

bu da benden o zaman

helal king

• mShakespeare kullanıcısına yanıt
    Videoda ilk başta 2 hücre kontrolü yaparken sekmeler arası geçiş yaptığın rahatlıkla gözüküyor ama sanki 1. dakkadn itibaren başkası ile beraber oynuyor gibisin.

• instance kullanıcısına yanıt
    Bende onu farkettim

• PORSCHESİNİ SATAN ADAM kullanıcısına yanıt
    Herkese açık ZTx-Lite eklentisini Tampermonkey scripti olarak kurup kullanabilirsiniz. Script şu adrestedir:https://goo.gl/wOY7aL

Bunun yanı sıra Lite version değil de ZTx eklentisiyle aynı özellikleri taşıyan Acyd eklentisini de herkese açık yaptık. Onu da özel mesajla gönderiyorum.
  • ajoyu başkasıyla oynarken izlememiş arkadaşlar, adam oynuyo gençler
    Cok tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: instance

Videoda ilk başta 2 hücre kontrolü yaparken sekmeler arası geçiş yaptığın rahatlıkla gözüküyor ama sanki 1. dakkadn itibaren başkası ile beraber oynuyor gibisin.

Videoları farklı yöntem ile çekmemden kaynaklanan bir sorun. Diğer arkadaşlar gibi tüm ekranı değil, sadece seçtiğim uygulama pencerelerini kaydediyorum (Alt+Tab yaparken pencereler arası geçiş kısmı gözükmesin ve bu şekilde video daha az yer kaplıyor diye). Alt+Tab yaptıkça kayıtta da pencereler arası otomatik geçiş sağlanıyor kaydetme programındaki (OBS) plug-in sayesinde ancak bu bir süre sonra durmuş nedense.

Ayrıca bir hücre öldüğü an pencereler arası geçiş kesilse şüphe uyandırabilir ancak 55. saniyeye kadar geçiş olurken birden duruyor görüldüğü üzere. Ayrıca ve ayrıca, diğer sekmeyi kontrol ettiğim zamanlarda fare imleci de gözükmüyor, çok şüpheci arkadaşlar oradan da kontrol edebilir

İzlerken gozum agridi.Fps iyiymis ama :))

Çoğunluk başkasıyla oynadığını düşünmüş ki öyle gözüküyo fakat dikkatli izleyince anlasiliyo heleki son 2 3 dk da gayet net

Hocam teşekkür ederim ama attığınız eklentide bende fps 20.Bu da oynayışı etkiliyor.O yüzden kaldırdım eklentiyi.Sadece agar mini map ve mass ejector kullanıyorum.Sadece sizden istediğim skin yükleyecek eklenti biliyor musunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 14411442144314441445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.