Bildirim
Agar.io Oynuyoruzz! (1440. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
oynayacak varsa pm atsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadar kalabalık hangi sunucuda oluyor?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
harıtadakı yerını gosterıyor eklentı ıle -
quote:
Orijinalden alıntı: delta000
harıtadakı yerını gosterıyor eklentı ıle
Chrome içinmi? Link alabilirmiyim -
quote:
Orijinalden alıntı: nihattr
Bu kadar kalabalık hangi sunucuda oluyor?
Oyun Keyfi kanalı hangi sunucuya girerse orasi :) region farketmiyor ama genelde turkiyede oynuyorlar, rusya ve avrupaya filan girdikleri oluyor.
beraber oynayacak pm
TT klanı teamspeak adresini pm atın bana
@Gereksiz Ben ara da oynayacağım insanın canı sıkılıyor -
2 kişi et lerin 15 kişilik serverı temizledik. 1. yiz. en son bi tanesi kaldı. ortağım olacak jaggan denen keko ben küçükken (artık kimse) bana space attı. bu arkadaş oyun sırasında ta ve oyuncu tv leri yemiyodu. Biz 1. olunca ya TA ya oyuncu tv ye verdi çünkü onlar 1. ydi ben girdiğimde. onlarla oynuyo şu anda. böle şerefsiz herifler adamı oyundan soğutur. zaten nikide çakma . zt ler yedi bu arada kekoları ta ve oyuncu tv ler oyun bilmediği için serverı alana kadar benle oynadı tekrar karşılaşırız nasılsa
edit: bi yarım saat sonra bunu gördüm yatacaktım sırf sinirden aynı odaya girip odayı alıp bunu 4 5 kez yedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 3 Ekim 2015; 11:35:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jude Law
2 kişi et lerin 15 kişilik serverı temizledik. 1. yiz. en son bi tanesi kaldı. ortağım olacak jaggan denen keko ben küçükken (artık kimse) bana space attı. bu arkadaş oyun sırasında ta ve oyuncu tv leri yemiyodu. Biz 1. olunca ya TA ya oyuncu tv ye verdi çünkü onlar 1. ydi ben girdiğimde. onlarla oynuyo şu anda. böle şerefsiz herifler adamı oyundan soğutur. zaten nikide çakma . zt ler yedi bu arada kekolarıta ve oyuncu tv ler oyun bilmediği için serverı alana kadar benle oynadı tekrar karşılaşırız nasılsa
edit: bi yarım saat sonra bunu gördüm yatacaktım sırf sinirden aynı odaya girip odayı alıp bunu 4 5 kez yedim
Bunu niye anlatıyosun ki ne yapalım yani hacı. Bize ne bundan zaten tüm forum o değerli bilgilerinden geçilmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: instance
quote:
2 kişi et lerin 15 kişilik serverı temizledik. 1. yiz. en son bi tanesi kaldı. ortağım olacak jaggan denen keko ben küçükken (artık kimse) bana space attı. bu arkadaş oyun sırasında ta ve oyuncu tv leri yemiyodu. Biz 1. olunca ya TA ya oyuncu tv ye verdi çünkü onlar 1. ydi ben girdiğimde. onlarla oynuyo şu anda. böle şerefsiz herifler adamı oyundan soğutur. zaten nikide çakma . zt ler yedi bu arada kekolarıta ve oyuncu tv ler oyun bilmediği için serverı alana kadar benle oynadı tekrar karşılaşırız nasılsa
Bunu niye anlatıyosun ki ne yapalım yani hacı. Bize ne bundan zaten tüm forum o değerli bilgilerinden geçilmiyor
sen sor diye keko
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 3 Ekim 2015; 14:49:20 >
-
oyundan cektıgımız vıdeoları koyamıyoruz artık foruma baska bolumlerde serbest
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delta000 -- 3 Ekim 2015; 15:30:02 > -
quote:
Hocam bu jaggan skype da degil miydiboyle karaktersizler grrcekten oyundan sogutuyor, bir kisi bana feed atsa ortak olalim diye kabul etmesem de yemiyorum adami bunlar bu karaktersizligi nasil yapiyorsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Secnom
quote:
Hocam bu jaggan skype da degil miydiboyle karaktersizler grrcekten oyundan sogutuyor, bir kisi bana feed atsa ortak olalim diye kabul etmesem de yemiyorum adami bunlar bu karaktersizligi nasil yapiyorsa
çıktı grupdan. dün izliyomuş abi girek dedi. bende senmisin felan dedim yok dedi. sonra girdik bunla hakkaten değilmiş . şüpelenmiştim ama bizim orjinal jaggan satmazbide dh tagı olanlar %100 satıyo. zaten bindebir ortak oluyorum onlarda iki dk sonra satıyo. sonra başka biriyle ortak olup yiyoz tabi
-
Merhaba arkadaşlar. Bugün europe serverında oynarken bir anda herkes kayboldu ve oyunda 10 kişi kaldık. 1. gidiyordum ve oyun birden gitti. neden oldu bu ? açıklaması nedir ? -
hala experimental da takım yapan spatikler var çok zeki sanıyorlar herhalde kendilerini bizde takım yapacak zaka yok bu akıllılarda var.
takımıda anlarımda 5k ile 200 puana tenezzül etmek nedir ya sabır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyX_X -- 3 Ekim 2015; 20:10:23 > -
zt rampage le sıfırdan odayı alıyoruz. zt depçi diye birine veriyo. adamda beni yiyo. zt müthiş takım gerçekten -
bayadır oynamıyodum sormak istediğim sorular var bu ffada takım oyununda küçülme devam ediyor mu, yine aynı şekilde party modunda küçülme devam ediyormu eger ediyorsa bunu önlemek için yeni birşey geliştirildimi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X