Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14371438143914401441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapabilen yapsın beyler. geçen youtubeda nei keri görmüştüm 110000 puanı vay anasını demiştim. adamlar geliştirmiş rekoru. zaten başka türlü olmaz. yayın felan olması lazım rekor için.
  • bu arada server aldıracak, yetenekli , küfür etmeyen, aklı başında gençleri(+18) bünyemize katıyoruz. bh team, hatasız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 29 Eylül 2015; 23:20:51 >
  • Arkadaşlar clan'a iyi derecede oyunu bilen oyuncuları alıyorum.
    PM veya Skype : meulucan aracılığıyla iletişim sağlayabilirsiniz.
  • server linki veya ip verin
  • AGAR.İO OYUNDA SKİN DENEMELERI

ISTEYENLERE ISTEDIKLERI RESIMDE OYUN SKINI KURULUR ISTEDIGINIZ RESMI BIRDE KULLANACAGINIZ OYUNCU ISMINI OZELDEN ATIN
    TAKIMDA OYNUYORSANIZ TAKIM TAGINIDA ATIN TAKIMINIZI DIGERLERINDEN FARKLI SKINDE GORUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delta000 -- 30 Eylül 2015; 11:40:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PORSCHESİNİ SATAN ADAM

Oyun kanalı canlı yayında takip edilerek giriliyorsa, bu terbiyesizliktir.Adamlar eğlenmeye çalışıyor.Hava atmak için giriyorsanız gidin başka servera girin.Böyle yaptığınızda kendinizi ünlü mü sanıyorsunuz ? Adamlar da sinirleniyor ve haklılar da.

Merhabalar. En sonki yayini (dün akşamki) izlerseniz benim kendilerine zt adina ulastigimi ve klan olarak oynadiklari server'a girmemiz hakkindaki dusuncelerini sordugumu gorebilirsiniz. Size terbiyesizlik olarak gelen şeyden memnun olduklarini, bizi butun oyunlarina beklediklerini ve zaten agar.io serverlarinin da herkese acik oldugunu belirttiler. Sonucta bunun bir oyun oldugunu ve onemli olanin keyif almak oldugunu yayinda kenfileri soyledi. Yayinci adina burada konusmak yersiz olur bu sebeple ama tabiki sizin goruslerinize de saygi duyarim.

bunun yanisira azbucuk agar oynamis herkes bilecektir ki zt klaninin unlu olmaya calismak icin herhangi bir sey yapmasına gerek yoktur. Biz de tamamen bunun bir oyun oldugunun ve asil amacın eglence oldugunun farkindayiz. Gerek birlikte gerekse karsilikli oynadigimiz butun klanlar bunu dogrulayacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hayır hocam sorun onların olduğu odaya girmeleri.Adamlar anladığım kadarıyla sık sık yayın yapmıyor.Düşünsenize sen yayıncısın ve link atıyorsun izleyicilerinle oynamak için.Sonra zt ler giriyor ve alıyor serveri.Sen demez misin her seferinde bizim olduğumuz servera giriyorlar yeter artık ? Sonuçta izleyicilerde sıkılyor.Yani objektif düşünün.Hemde onları tek tek almak kolay 700 kişi zaten 5 ini aldın mı hepsini tek tek alıyorsun ?

Konuyla ilgili ilk mesajimda da belirttigim üzere, haftanin hergunu 2 saat boyunca yayin yapan ve 3-4 farkli agar oyunu oynanan bir kanaldan bahsediyoruz. Bu sebeple sik sik yayin yapmıyorlar demek yanlis olur.

Oncelikle sunu belirtmekte fayda var. Hava atmak veya yayinlarini sabote etmek gibi bir dusuncemiz yok. Twitch'te butun agar yayincilari da bunun farkinda ve hepsi zt hakkinda bilgiye sahip.

ZT, daha once Twitch ten de alisilageldigi uzere yeri gelmis yemis yeri gelmis beslemis fakat yayincilarla hep iyi anlasmistir. Biz Oyun Keyfi kanalina da ulasarak kendimizi anlattik onlara bu konuda da bir onceki mesajimda bilgi verdim.

son olarak da eglenceli bir oyun ortami gordugumuzde baskasi icin kolay mi olur zor mu olur diye kontrol etmiyoruz pek. Hata mi yapıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nilbek

quote:

Hayır hocam sorun onların olduğu odaya girmeleri.Adamlar anladığım kadarıyla sık sık yayın yapmıyor.Düşünsenize sen yayıncısın ve link atıyorsun izleyicilerinle oynamak için.Sonra zt ler giriyor ve alıyor serveri.Sen demez misin her seferinde bizim olduğumuz servera giriyorlar yeter artık ? Sonuçta izleyicilerde sıkılyor.Yani objektif düşünün.Hemde onları tek tek almak kolay 700 kişi zaten 5 ini aldın mı hepsini tek tek alıyorsun ?

Konuyla ilgili ilk mesajimda da belirttigim üzere, haftanin hergunu 2 saat boyunca yayin yapan ve 3-4 farkli agar oyunu oynanan bir kanaldan bahsediyoruz. Bu sebeple sik sik yayin yapmıyorlar demek yanlis olur.

Oncelikle sunu belirtmekte fayda var. Hava atmak veya yayinlarini sabote etmek gibi bir dusuncemiz yok. Twitch'te butun agar yayincilari da bunun farkinda ve hepsi zt hakkinda bilgiye sahip.

ZT, daha once Twitch ten de alisilageldigi uzere yeri gelmis yemis yeri gelmis beslemis fakat yayincilarla hep iyi anlasmistir. Biz Oyun Keyfi kanalina da ulasarak kendimizi anlattik onlara bu konuda da bir onceki mesajimda bilgi verdim.

son olarak da eglenceli bir oyun ortami gordugumuzde baskasi icin kolay mi olur zor mu olur diye kontrol etmiyoruz pek. Hata mi yapıyoruz?

İp veya server linki verirmisin karşim

• nilbek kullanıcısına yanıt
    Anlaştıysanız problem yok ama anlaşmadan yaparsanız bu çok kötü olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilbek

Gerek Oyun Keyfi yayıncılarının yayında bahsettiği iddia edilen gerekse alıntı yapmaya değmez bazı kullanıcıların mesajlarında da belirttiği bir meseleye değinmekte yarar var.

Haftanın her günü yayın yapan ve anlık izleyici sayısı 1000'lere yaklaşarak bu alanda takdire şayan bir başarıya ulaşan bir kanalın "Bizi izliyorlar" diye yakınmasına pek anlam veremedim.

Agar.io party serverlarının amacı bellidir. 700 kişi birlikte girmeyi ve takım oyunu yapmayı garipsemeyen insanların, herkese açık olan agar.io serverlarına ZT olarak girdiğimizde neden şikayetçi olduklarını anlayabilmek de mümkün değil.

700 kişi aynı yere girip izleyicilerle yardımlaşınca rekor kırmaya çalışmak hazır konmak olmuyor da kendilerinin de ifade ettiği iddia edildiği şekilde "prof." oynayıp onları yiyince mi hazır konmak oluyor. Bütün agar.io ve dh topluluğunu bu konuda insaflı olmaya davet ediyorum.

Bizim rekorumuzu da onaylamadığınıza üzüldük :(

Rekorun videosu falan varmi izlemek isterim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mayıncı farkıyla teşekkürler hocam
  • TT mi oldunuz artık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Secnom

quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

TT mi oldunuz artık?

yeni klan evet, ben onlarla takılıyorum sadece

Dh tt mi oldu demek istemiştim. Bir ara değiştirmeyi düşünüyorduk ya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Secnom

quote:

TT mi oldunuz artık?

yeni klan evet, ben onlarla takılıyorum sadece

Dh tt mi oldu demek istemiştim. Bir ara değiştirmeyi düşünüyorduk ya.

yok dh devam ediyor. tagı boşuna mı dağıttık o kadar
  • bilmiyorum valla cemal abi düşünüyordu yeni isimler
  • beyler bende dh tagı yok pm atan oluyo abi tagı ver diye, biz bh yiz
  • LA BEN YALNIZ KALDIM RC DE GİTTİNİZ YAV
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gubuz

LA BEN YALNIZ KALDIM RC DE GİTTİNİZ YAV

Hangi serverda oynuyo dh halkı yav bi yardım edin
  • ajo ne ballısın dostum. 3 kez fake getirdik kılı kılına kurtardın her seferinde :D 100 puan destek gelse birinden alcaz 20000 kütleyi. gelmiyo

• quote:

bilmiyorum valla cemal abi düşünüyordu yeni isimler

bende düşündümde oyunun başından beri olan bir klanı değiştirmek içime sinmedi oyüzden devam.

@Gubuz benim ehliyet sınavı falan var o yüzden oynayamıyorum pek. akşamları oynamıyormusunuz eskisi gibi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyX_X -- 1 Ekim 2015; 10:18:05 >
  • 
Sayfa: önceki 14371438143914401441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.