Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1442. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14401441144214431444
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler iyi sardı oyun tag alırım. ortak olurum. güzel baya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterofagar

Ben yaşıyorum da, seni hala Ankara'dan beraber kız ayarlayacağın arkadaşı aramakla meşgulsün sanıyordumhttp://forum.donanimhaber.com/m_106342768/f_//tm.htm#106342768

• Bu başlık altında hiç bu kadar gülmemiştim Aga, adam bir de "Konu geyik değil, ciddidir." yazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Nephilis

Bu başlık altında hiç bu kadar gülmemiştim Aga, adam bir de "Konu geyik değil, ciddidir." yazmış

kardeşim açmış o konuyu, çok çapkın kerata neyse konuyu dağıtmayalım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 5 Ekim 2015; 23:47:53 >

• Jude Law kullanıcısına yanıt
    Tabi.. Öyledir muhakkak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nephilis

Bu başlık altında hiç bu kadar gülmemiştim Aga, adam bir de "Konu geyik değil, ciddidir." yazmış

bu arada bugun gördüm seni nep. lag falan derken bugun oynadım uzun aradan sonra sw kapanınca çıktım

• Tagı atarmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilbek

Agar.io Oynuyoruzz!

Bugün ZT olarak Agar'da dünya rekoru olan 161k puana ulaştık. Oyun Keyfi ailesine ve bütün oyunculara teşekkür ediyoruz keyifli oyun için. Umarız videosunu da yakında youtube'a yükleriz.

Şimdiye kadar bilinen en yüksek skor bu galiba. Daha önceden paylaşmıştım ekran görüntüsünü, videosunu da yükledik.

https://www.youtube.com/watch?v=5K4SGK_wxNc

• clean & clear.
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • gerçekten usta oyuncular varsa bana ulaşsın. iki space atan proyum diye gelmesin.
  • Fps 18 ile iyi costuruyorsundur ortaligi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

gerçekten usta oyuncular varsa bana ulaşsın. iki space atan proyum diye gelmesin.

ekleyen varsa burdan önce pm atsın

• Agar.io Oynuyoruzz!
  • şu oyunu 2 kişi oynayacaksın ,daha fazla kişi takım olarak oynarsan oyunun içine ediyorsun işte.Adamlar 7-8 kişi girip serveri kapatıyorlar hiçbir yere kaçamıyorsun clan savaşı var sanki her akşam aynı durum ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum.Bu eklentiler zaten oyunu mahvetti adamlar haritayı tam olarak görebiliyor.Taa öbür köşeden öbür köşeye bölünüyor nerdeyse , şu resimlere bak birde marifetmiş gibi paylaşıyorsunuz bu eklentilerle içine ettiniz oyunun
  • party de kendi seviyende oynıcak adam bulamamak çok kötü. zt snikz le oynadım bugün oh be dünya varmış dedim. 3 4 günde 100 e yakın random ortakla oynadım. bilen 1 bilemedin 2 dir içlerinde. oyunu bırakma noktasına geldim bu arada tt ler çok güzel takım kurmuş imrendim. özellikle respect ve tt b mi öle biri çok iyiler. burdan da oyuncu gelmesin, adam proyum abi süper oynuyom diye geliyo dikene girmeyi bile bilmiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 8 Ekim 2015; 23:52:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesse1304

şu oyunu 2 kişi oynayacaksın ,daha fazla kişi takım olarak oynarsan oyunun içine ediyorsun işte.Adamlar 7-8 kişi girip serveri kapatıyorlar hiçbir yere kaçamıyorsun clan savaşı var sanki her akşam aynı durum ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum.Bu eklentiler zaten oyunu mahvetti adamlar haritayı tam olarak görebiliyor.Taa öbür köşeden öbür köşeye bölünüyor nerdeyse , şu resimlere bak birde marifetmiş gibi paylaşıyorsunuz bu eklentilerle içine ettiniz oyunun

sağlam iki kişi 7 8 kişilik serverı alır, iki fake e bakar, sıkma canını
  • Şu konudan, her 5 mesajin 7 sine sahip, ki bu 7 mesajinin 7 side boş olan vatandaş yüzünden ve çalinti eklentiyle oynayip birde utanmadan ss atanlar yüzünden tiksindim. Hayir, zaten ne diye ss atilir anlamiyorum, bu kadar kabiliyetsizsinde server alinca mutluluktan 4 köşe olup, bu mutluluğun sarhoşluğuyla atiyor herhalde.

Bu arada çalinan eklentiyle ilgilide bir kaç şey söylemek istiyorum, bu işler çok zor, 1 haftani bir program yazmaya verirsin, runladiğinda bir hata verir o hatayla.bir hafta degil 1 ay uğraşirsin. Yani demek istediğim, ortada çok buyuk emek var. Bu emeğe, hirsizlikla ulaşmakta, karakterinizi gösterir zaten, nasil gosterdiğine girmeyelim. Çalan vatandaşlar birde meydan okumuş, noldu, biz böyle yamulturuz adami cinsinden, bre kabiliyetsiz o eklentinin daha gelişmişini yapta dağitsana millete "Alin gözünüz eklenti görsün diye".

Her neyse oyunu biraktim gibi, ayda yilda bir giriyorum zaten, konu takipteydi, bu saçmaliklari gorunce dayamamadim, takibide birakiyorum, 2 3 gereksizden başka yazan yok zaten,takilsinlar onlar kendi halinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicolai Tesla -- 9 Ekim 2015; 0:32:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ss atan diyerek beni kastediyorsanız herhalde eklenti çalıntı değil onu belirteyim öncelikle ve çalıntı eklentiylede hiçbir alakamız yok. nilbeke de eklentilerini paylaştıkları için teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyX_X -- 9 Ekim 2015; 1:16:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Secnom

ss atan diyerek beni kastediyorsanız herhalde eklenti çalıntı değil onu belirteyim öncelikle ve çalıntı eklentiylede hiçbir alakamız yok. bu kadar kibir dolu bir mesaj atmadan önce bir anlasaydınız, nilbeke de eklentilerini paylaştıkları için teşekkür ediyorum.

benim alakam yok o konularla ayrıca zt eklenti verelim dedikleri halde kullanmıyorum gerçek oyuncu eklentisiz oynar.şaka lan isteyen istediği gbi oynasın

• 
Sayfa: önceki 14401441144214431444
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.