Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14351436143714381439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: delta000

oyundan bir video

Bu kadar kasmayla nasıl oynuyorsunuz sasiyorum valla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agar.io Oynuyoruzz!

Bugün ZT olarak Agar'da dünya rekoru olan 161k puana ulaştık. Oyun Keyfi ailesine ve bütün oyunculara teşekkür ediyoruz keyifli oyun için. Umarız videosunu da yakında youtube'a yükleriz.
  • nilbek kullanıcısına yanıt
    Hangi Agar bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Hangi Agar bu?

Bildiğimiz agar.io Ekran görüntüsü ZT eklentisinden alındı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilbek

quote:

Hangi Agar bu?

Nasıl oluyor hocam bu kadar? 161k için sunucunun çok kalabalık olması gerekmiyor mu? Son zamanlarda öyle kalabalık göremedim. Hikayesini merak ediyorum. Videosu var galiba. Benim için en açıklayıcı o olacak izleyebilirsem. Tebrik ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hangi Agar bu?

Nasıl oluyor hocam bu kadar? 161k için sunucunun çok kalabalık olması gerekmiyor mu? Son zamanlarda öyle kalabalık göremedim. Hikayesini merak ediyorum. Videosu var galiba. Benim için en açıklayıcı o olacak izleyebilirsem. Tebrik ederim.

dün oyuncu tv yayın yapacağını söyleyince serverdaki oyuncu sayısı 100 katına çıktı. gerisini sen düşün

• quote:

quote:

quote:

Hangi Agar bu?

Sizin de tahmin ettiğiniz üzere çok kalabalık bir serverdı. 4 kere rekor denemesi yaptık. İlk 3'ünde massleri birleştiremeden, yaklaşık 4-5 dakika içinde server çöktü ki o serverlarda listeyi ele geçirmiştik. 4.'sünde ise bu sayıya ulaştık.

Oyun Keyfi anlık izleyicisi 700'leri aşan 2 saatlik yayın boyunca da 7.000'e yakın kişi tarafından izlenen bir YouNow kanalı...

Oyun Keyfi yayını bu linkten izleyebilirsiniz: https://www.younow.com/OyunKeyfiYouNow/69708748/14261464/1043/b/September-28,-2015

Bizim kendi oynayışımızı da youtube'a yüklemeyi planlıyoruz. Bundan önce de 129k yaptığımız videoyu yüklemiştik.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi Agar bu?

Sizin de tahmin ettiğiniz üzere çok kalabalık bir serverdı. 4 kere rekor denemesi yaptık. İlk 3'ünde massleri birleştiremeden, yaklaşık 4-5 dakika içinde server çöktü ki o serverlarda listeyi ele geçirmiştik. 4.'sünde ise bu sayıya ulaştık.

Oyun Keyfi anlık izleyicisi 700'leri aşan 2 saatlik yayın boyunca da 7.000'e yakın kişi tarafından izlenen bir YouNow kanalı...

Oyun Keyfi yayını bu linkten izleyebilirsiniz: https://www.younow.com/OyunKeyfiYouNow/69708748/14261464/1043/b/September-28,-2015 ajo reis de bıraktı oyunu. tadı kalmadı

Bizim kendi oynayışımızı da youtube'a yüklemeyi planlıyoruz. Bundan önce de 129k yaptığımız videoyu yüklemiştik.

zt nin sağlam oyuncularını eskisi kadar göremiyoruz tr serverlarında, up1 ve act ara sıra uğrasın bizim serverlara, izlemek keyifli oluyor. zaten ajo reisde bıraktı oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 29 Eylül 2015; 0:55:01 >

Kaç kişi birleştiriyorsunuz kütleyi? Yine de büyük bir sayı. Bir sunucuda toplam kütle miktarı neye göre belirleniyor olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law
    zt nin sağlam oyuncularını eskisi kadar göremiyoruz tr serverlarında, up1 ve act ara sıra uğrasın bizim serverlara, izlemek keyifli oluyor. zaten ajo reisde bıraktı oyunu

Büyük ihtimalle siz denk gelmemişsinizdir diyeyim çünkü eski sıklıkta oynamaya devam ediyoruz Türkiye server'larında. İzlemek de muhakkak keyiflidir fakat sizleri de sadece izlemeye değil oynamaya da bekleriz :)

Ajo'nun da oyunu bıraktığını düşünmüyorum bugün ajo isminde iki oyuncu vardı bir server'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilbek -- 29 Eylül 2015; 1:12:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: delta000

oyundan bir video

kullandığınız o harita eklentisini söyleyebilirmisinz hocam googleda aradım bulamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kaç kişi birleştiriyorsunuz kütleyi? Yine de büyük bir sayı. Bir sunucuda toplam kütle miktarı neye göre belirleniyor olabilir?

Kaç kişi oynadıysak o kadar kişi birleştiriyoruz en sonda. Bu akşamki dördüncü oyunda 15'den fazla kişi oynuyorduk.

Server'ın kalabalık olması tabiki birinci etken. Çok oyuncu var, bunun da iki etkisi var birincisi pellet denen küçük yemlerin neredeyse hepsinin toplanıyor olması. (Pelletlere split atan oyuncular oluyor oyunda, şaka değil)

İkinci etkisi de facebook massleri ve oyuncuların çok çabuk ölüyor olması. Kalabalıktan dolayı saniyeler içinde ölüyorsunuz bir yere sıkışıp.

Kısa bir bakkal hesabı yapsak: 700 kişi oynasa ve toplam 10 kere ölüp yeniden doğsalar, 43 massle başlasa hepsi ve hiçbir pellet vs yemeseler: 300binin üzerinde puan yapıyor. Umarım fikir vermiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilbek -- 29 Eylül 2015; 1:10:24 >

Güzel açıklamaydı hocam. Sağolun. 15 kişinin 161k puan oluşturması en az kişi başı 10k puan demek. Büyük sayılar. 2-3 kişiyle başarmak çok zordur zaten. O zaman yeni rekorlar gelebilir diyorsunuz hesaba göre. :)

• quote:

quote:

Büyük ihtimalle siz denk gelmemişsinizdir diyeyim çünkü eski sıklıkta oynamaya devam ediyoruz Türkiye server'larında. İzlemek de muhakkak keyiflidir fakat sizleri de sadece izlemeye değil oynamaya da bekleriz :)

Ajo'nun da oyunu bıraktığını düşünmüyorum bugün ajo isminde iki oyuncu vardı bir server'da.

zt mahmut, zt kazım, zt ajo gibi isimleri görüyorum genelde biz oynuyoruz bh team olarak, daha yeniyiz ama iyi transferlerle güçlü bi kadro kurduk. arada izlemeyide seviyorum, up act ajo bu üçü dışında izlerken keyif aldığım çok oyuncu yoktu. ajodan her serverda üç beş tane var, benimde üç fakem aynı serverdaydı bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 29 Eylül 2015; 1:26:53 >

• quote:

Güzel açıklamaydı hocam. Sağolun. 15 kişinin 161k puan oluşturması en az kişi başı 10k puan demek. Büyük sayılar. 2-3 kişiyle başarmak çok zordur zaten. O zaman yeni rekorlar gelebilir diyorsunuz hesaba göre. :)

abi zaten öyle bi odada 1000 kütle yaptıysan iki space de 5000 olman garanti.
  • quote:

quote:

quote:

zt mahmut, zt kazım, zt ajo gibi isimleri görüyorum genelde biz oynuyoruz bh team olarak, daha yeniyiz ama iyi transferlerle güçlü bi kadro kurduk. arada izlemeyide seviyorum, up act ajo bu üçü dışında izlerken keyif aldığım çok oyuncu yoktu. ajodan her serverda üç beş tane var, benimde üç fakem aynı serverdaydı bugün

zt kadroya güçlü transferler yapmış zt kazım tam bir usta 20 puanı bile affetmiyor 16 ya bölönüp yiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Secnom

quote:

quote:

quote:

zt kadroya güçlü transferler yapmış zt kazım tam bir usta 20 puanı bile affetmiyor 16 ya bölönüp yiyor

bizde senle prensipte anlaşmıştık ama bonserviste sorun oldu sanırım hocam şu an çok dehşet bi kadro oluşturduk. girdiğimiz odayı kurutuyoruz. bizde zt kazıma 16 ya bölünüyoruz sıkıntı yok

• quote:

Kişi sayısı başlarda önemli zaten çünkü dediğim gibi hiç hareket edemeden ölüyorsun çoğu zaman. Bir de server çok yoğun olduğu için ağır çekimde oluyor. Takım arkadaşını bir kere kaybetsen bir daha bir oyun göremeyebilirsin.

Oyun ilerledikçe de her şeyin kaderini auto-splitler belirliyor 22.500 puanı geçince otomatik olarak bölündüğü için normal oyun stratejilerinden farklı hesaplar devreye giriyor. 50k 60k gibi massleri kontrol edebilmek de ayrı bir mesele açıkçası.

Dediğiniz gibi kabaca hesapladığınızda 2 kişilik bir ekibe 20k gibi bir mass düşmüş oluyor ama bunu dağıtabilmek de hiç kolay değil. Genelde 3-4 kişi çok büyük dolaşırken diğerleri birbirine bakınarak geçiriyor oyunu yukarıda bahsettiğim sebeplerden dolayı :)

• Jude Law kullanıcısına yanıt
    Evet, herhangi bir yere atladığınızda muhakkak birilerini yiyorsunuz. Hatta olduğunuz yerde dursanız ve hiç bölünmeseniz bile sıkışıp mecburen içinize girenler bile oluyor :)

Daha önceki oyunlarımızdan benzer bir server resmini paylaşırsam daha net anlaşılacaktır.

Agar.io Oynuyoruzz!

Bu ekran görüntüsü de ZT eklentisinin spectate ekranından alınmıştır.

quote:

ajodan her serverda üç beş tane var, benimde üç fakem aynı serverdaydı bugün

Bu konuda da, gerçek ajo yu ayırt edebilecek kadar tanıyorum merak etmeyin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilbek -- 29 Eylül 2015; 1:53:11 >

• quote:

Evet, herhangi bir yere atladığınızda muhakkak birilerini yiyorsunuz. Hatta olduğunuz yerde dursanız ve hiç bölünmeseniz bile sıkışıp mecburen içinize girenler bile oluyor :)

Daha önceki oyunlarımızdan benzer bir server resmini paylaşırsam daha net anlaşılacaktır.

Agar.io Oynuyoruzz!

Bu ekran görüntüsü de ZT eklentisinin spectate ekranından alınmıştır.

• 
Sayfa: önceki 14351436143714381439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.