Bildirim
Agar.io Oynuyoruzz! (1435. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
Onceden tek basima FFAda takildigim sonra DHa uye olup DHli arkadaslarla beraber oldugum, ardindan MC2 nin kurulusuna vesile oldugum agar.io oyununu tatilin bitmesi ve islerin yogunlugu sebebiyle birakiyorum. Oyunda, forumda, skypeda, teamspeakde tatli, aci bir cok animiz olan arkadaslarimiz oldu. Dostluklar da oldu, yer yer gereksiz dusmanliklar ve catismalar da. Ben herkese hakkimi helal ediyorum, hakki olan da helal ederse memnun olurum. Bundan sonra oyunda goreceginiz MC2 Profexor ben degilim. Oyunu birakmis oldugum icin dolayisiyla MC2 ve yonetimini de birakmis oluyorum ama kalbim hep onlarla olacak... Herkese bol keyifli iyi oyunlar dilerim... -
quote:
Orijinalden alıntı: Profexor
Onceden tek basima FFAda takildigim sonra DHa uye olup DHli arkadaslarla beraber oldugum, ardindan MC2 nin kurulusuna vesile oldugum agar.io oyununu tatilin bitmesi ve islerin yogunlugu sebebiyle birakiyorum. Oyunda, forumda, skypeda, teamspeakde tatli, aci bir cok animiz olan arkadaslarimiz oldu. Dostluklar da oldu, yer yer gereksiz dusmanliklar ve catismalar da. Ben herkese hakkimi helal ediyorum, hakki olan da helal ederse memnun olurum. Bundan sonra oyunda goreceginiz MC2 Profexor ben degilim. Oyunu birakmis oldugum icin dolayisiyla MC2 ve yonetimini de birakmis oluyorum ama kalbim hep onlarla olacak... Herkese bol keyifli iyi oyunlar dilerim...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Profexor
Onceden tek basima FFAda takildigim sonra DHa uye olup DHli arkadaslarla beraber oldugum, ardindan MC2 nin kurulusuna vesile oldugum agar.io oyununu tatilin bitmesi ve islerin yogunlugu sebebiyle birakiyorum. Oyunda, forumda, skypeda, teamspeakde tatli, aci bir cok animiz olan arkadaslarimiz oldu. Dostluklar da oldu, yer yer gereksiz dusmanliklar ve catismalar da. Ben herkese hakkimi helal ediyorum, hakki olan da helal ederse memnun olurum. Bundan sonra oyunda goreceginiz MC2 Profexor ben degilim. Oyunu birakmis oldugum icin dolayisiyla MC2 ve yonetimini de birakmis oluyorum ama kalbim hep onlarla olacak... Herkese bol keyifli iyi oyunlar dilerim...
Bak simdi oldumu bizi ellere koydun:)
Basarilar dilerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gruba iyi bakamasan bile yardımcı olmaya çalıştın bazen kızdım bazen hak verdim. İşlerinde başarılar abicim. Sesini özleyeceğim. -
uu skypelamı oynuyor dh -
-
Baya bir bot var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterofagar -- 23 Eylül 2015; 0:14:43 > -
http://agar.io/#A6HVS
Beyler yeni tagı atar mısınız bir de bu servera gelin şu nbk ları bi temizleyelim illahlah dedirttiler. -
I love you prof hocam <3 -
Beyler tag istiyorum yardımcı olabilecek varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi oynayan arkadaşlar benimle iletişime geçsin..
PM veya Skype : meulucan -
bana bu tagı verecek varmı ?
bütün nicki yazmıyacağım ama şöyle
Kral Tacı DH Tagı FURKAN TM Kral Tacı
belki görmüşsünüzdür
bu tagı ÖM ile atarsanız sevinirimç -
-
Aynen kasma olmadı skype felan açık değildi ama önceden w atarken bile kasıyodu -
takımımıza iyi oyuncular arıyoruz. [BH/blackhole]
şu an az öz oyunculardan kurulu iyi bir takımız.
agar nick: hatasız -
Arkadaşlar & abiler .net kodlama bilen araştırması iyi olan birini arıyorum bot kodlayacağız.
İletişim = skype: x-MuratY -
Beyler var mı düzgün oynayan biri ? Sabahtandır doğru düzgün bir ortak bulamadım. Yeni güncelleme ile W küçültüyor ama bilen yok.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X