Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1435. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14331434143514361437
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jude Law

bh team olarak yetenekli oyuncular arıyoruz. alımımız sınırlı sayıdadır, skype: C Şengöz

abi senin şu faken sabah saat 7 de iş başınd
    Agar.io Oynuyoruzz!

• nilbek kullanıcısına yanıt
    Facebook sayfalarında bu tarz yorumlar görünce fake sandım ama gerçekmiş.

Bide 4 kişi dislike atmış sana, hehralde çalanlar olmalı.
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gereksiz Şahıs

quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

bh team olarak yetenekli oyuncular arıyoruz. alımımız sınırlı sayıdadır, skype: C Şengöz

abi senin şu faken sabah saat 7 de iş başınd
    Agar.io Oynuyoruzz!

aynen 7/24 online

• Onceden tek basima FFAda takildigim sonra DHa uye olup DHli arkadaslarla beraber oldugum, ardindan MC2 nin kurulusuna vesile oldugum agar.io oyununu tatilin bitmesi ve islerin yogunlugu sebebiyle birakiyorum. Oyunda, forumda, skypeda, teamspeakde tatli, aci bir cok animiz olan arkadaslarimiz oldu. Dostluklar da oldu, yer yer gereksiz dusmanliklar ve catismalar da. Ben herkese hakkimi helal ediyorum, hakki olan da helal ederse memnun olurum. Bundan sonra oyunda goreceginiz MC2 Profexor ben degilim. Oyunu birakmis oldugum icin dolayisiyla MC2 ve yonetimini de birakmis oluyorum ama kalbim hep onlarla olacak... Herkese bol keyifli iyi oyunlar dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profexor

Onceden tek basima FFAda takildigim sonra DHa uye olup DHli arkadaslarla beraber oldugum, ardindan MC2 nin kurulusuna vesile oldugum agar.io oyununu tatilin bitmesi ve islerin yogunlugu sebebiyle birakiyorum. Oyunda, forumda, skypeda, teamspeakde tatli, aci bir cok animiz olan arkadaslarimiz oldu. Dostluklar da oldu, yer yer gereksiz dusmanliklar ve catismalar da. Ben herkese hakkimi helal ediyorum, hakki olan da helal ederse memnun olurum. Bundan sonra oyunda goreceginiz MC2 Profexor ben degilim. Oyunu birakmis oldugum icin dolayisiyla MC2 ve yonetimini de birakmis oluyorum ama kalbim hep onlarla olacak... Herkese bol keyifli iyi oyunlar dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Profexor

Onceden tek basima FFAda takildigim sonra DHa uye olup DHli arkadaslarla beraber oldugum, ardindan MC2 nin kurulusuna vesile oldugum agar.io oyununu tatilin bitmesi ve islerin yogunlugu sebebiyle birakiyorum. Oyunda, forumda, skypeda, teamspeakde tatli, aci bir cok animiz olan arkadaslarimiz oldu. Dostluklar da oldu, yer yer gereksiz dusmanliklar ve catismalar da. Ben herkese hakkimi helal ediyorum, hakki olan da helal ederse memnun olurum. Bundan sonra oyunda goreceginiz MC2 Profexor ben degilim. Oyunu birakmis oldugum icin dolayisiyla MC2 ve yonetimini de birakmis oluyorum ama kalbim hep onlarla olacak... Herkese bol keyifli iyi oyunlar dilerim...

Bak simdi oldumu bizi ellere koydun:)
    Basarilar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Profexor P kullanıcısına yanıt
    Gruba iyi bakamasan bile yardımcı olmaya çalıştın bazen kızdım bazen hak verdim. İşlerinde başarılar abicim. Sesini özleyeceğim.
  • uu skypelamı oynuyor dh
  • hanım keleşi getir kullanıcısına yanıt
    Agar.io Oynuyoruzz!

hayırlı olsun serverin biraz kasma var ama iyi yine :)
  • xMuratY X kullanıcısına yanıt
    Baya bir bot var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterofagar -- 23 Eylül 2015; 0:14:43 >
  • http://agar.io/#A6HVS
    Beyler yeni tagı atar mısınız bir de bu servera gelin şu nbk ları bi temizleyelim illahlah dedirttiler.
  • Profexor P kullanıcısına yanıt
    I love you prof hocam <3
  • Beyler tag istiyorum yardımcı olabilecek varmı?

• İyi oynayan arkadaşlar benimle iletişime geçsin..
    PM veya Skype : meulucan
  • Agar.io Oynuyoruzz!

bana bu tagı verecek varmı ?

bütün nicki yazmıyacağım ama şöyle

Kral Tacı DH Tagı FURKAN TM Kral Tacı

belki görmüşsünüzdür

bu tagı ÖM ile atarsanız sevinirimç
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMuratY

Agar.io Oynuyoruzz!

hayırlı olsun serverin biraz kasma var ama iyi yine :)

Kasmanin sebebi skype tir.Eger ts den konusursaniz hic kasma olmayacaktir1

• PORSCHESİNİ SATAN ADAM kullanıcısına yanıt
    Aynen kasma olmadı skype felan açık değildi ama önceden w atarken bile kasıyodu
  • takımımıza iyi oyuncular arıyoruz. [BH/blackhole]
    şu an az öz oyunculardan kurulu iyi bir takımız.
    agar nick: hatasız
  • Arkadaşlar & abiler .net kodlama bilen araştırması iyi olan birini arıyorum bot kodlayacağız.

İletişim = skype: x-MuratY
  • Beyler var mı düzgün oynayan biri ? Sabahtandır doğru düzgün bir ortak bulamadım. Yeni güncelleme ile W küçültüyor ama bilen yok.
  • 
Sayfa: önceki 14331434143514361437
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.