Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14341435143614371438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdrenaLin-AVCI -- 25 Eylül 2015; 17:24:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dh raidcall oda numarası için pm atın, konuşmak zorunlu değil isteyen yazar. 12 mb lık bir program
  • bukalemun, ban the super, 31ci, sekiztaş bu adamları tanıyan gören bilen bana ulaşsın.
  • Oyun İlk Çıktığında Başlamıştım Bir Çok Dost Edindim Burda Ancak Bir Süre Sonra İnsan Sıkılıyor Bugüne Kadar Oyun İçin Kimsenin Kalbini Kırmadım Kırdıysam Hakını Helal Etsinler Benim Hakım Varsa Helal Olsun Bir Çok Klanda Oynadım Benim Oyunu Vırakmamla Kurmuş Olduğum Just Watch Adlı Klanımda Dağılcak Bunun Bilincindeyim Herkes Kendine İyi Baksın Artık Bu Konuda Mesajım Olmiycaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gereksiz Şahıs

Oyun İlk Çıktığında Başlamıştım Bir Çok Dost Edindim Burda Ancak Bir Süre Sonra İnsan Sıkılıyor Bugüne Kadar Oyun İçin Kimsenin Kalbini Kırmadım Kırdıysam Hakını Helal Etsinler Benim Hakım Varsa Helal Olsun Bir Çok Klanda Oynadım Benim Oyunu Vırakmamla Kurmuş Olduğum Just Watch Adlı Klanımda Dağılcak Bunun Bilincindeyim Herkes Kendine İyi Baksın Artık Bu Konuda Mesajım Olmiycaktır

bırakmasan bize gel diycektim dostum.hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

quote:

Oyun İlk Çıktığında Başlamıştım Bir Çok Dost Edindim Burda Ancak Bir Süre Sonra İnsan Sıkılıyor Bugüne Kadar Oyun İçin Kimsenin Kalbini Kırmadım Kırdıysam Hakını Helal Etsinler Benim Hakım Varsa Helal Olsun Bir Çok Klanda Oynadım Benim Oyunu Vırakmamla Kurmuş Olduğum Just Watch Adlı Klanımda Dağılcak Bunun Bilincindeyim Herkes Kendine İyi Baksın Artık Bu Konuda Mesajım Olmiycaktır

Sağolasın Cahit Abi Ancak Vıraktım Oyunu Hayırısı Başka Oyunlarda Görüşmek Üzere

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

quote:

Sağolasın Cahit Abi Ancak Vıraktım Oyunu Hayırısı Başka Oyunlarda Görüşmek Üzere

inşaa
    llah kardeşim. dönersen oyuna bekleriz.

• Oynayacak var mı yeni tag dağıtılıdğından beri hiç dhlilerle oynayamadım. Eskiden ne güzeldi hain yoktu ilk10'da dh varsa gir, anında sende ilk 10'daydın Hayatta swyi vermiyoduk.
  • Raidcall ları var.Oda numarası için secnom a mesaj atın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PORSCHESİNİ SATAN ADAM

Raidcall ları var.Oda numarası için secnom a mesaj atın

Biliyorum pm grubundayım zaten. Geçen söyledim dedim oynadığınız party modun linkini de atın beraber oynayalım ciddiye alan olmadı
  • Haklısın.Bende oyunu bırakıyorum.Jw grubunda başkan yardımcısıydım onu da bırakıyorum jw grubu dağılacağı için dağılmasa bile oradaki kişileri dh raidcall a yönlendiririm.Sırf oyuna gireceğinde oynayacak kişilerin olması için yönlendiririm.Okullar açılmasaydı yine de kalabilirdim ama okullar da açılıyor Kim de hakkım kaldıysa hakkını helal etsin.Ben de hakkımı helal ediyorum.Kendinize iyi bakın.Oyunda göreceğiniz Hamikisi ben değilimdir bilginize.Başka böyle tutan oyunlar olursa gelme imkanım vardır. Bana haber vermeniz yeterli

• Sadece PM deysen oraya pek girmiyorlar.raidcall dan konuşuyor veya yaziyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PORSCHESİNİ SATAN ADAM -- 27 Eylül 2015; 8:05:13 >
  • Ben de oyunu bıraktım sayılır

Buradan ilk defa takım oyununu oynadığım shutcan'a selamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah moonwalk keyfi kullanıcısına yanıt
    Arka plan beyazken daha iyiydi avatarin arka plani

• quote:

Orijinalden alıntı: PORSCHESİNİ SATAN ADAM

Arka plan beyazken daha iyiydi avatarin arka plani

Mobilde sihay gözüküyor normalde PNG o resim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala oynayanlar var mı?
  • öncelikle çok iyi oynayan, server alabilecek, takımı sahiplenecek küfür etmeyen ,olgun oyuncu arkadaşlar pm atabilir. (BH team\Hatasız)
  • tag ver
  • oyundan bir video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delta000 -- 28 Eylül 2015; 15:21:47 >
  • delta000 kullanıcısına yanıt
    İyiyimiş de mc2 de oynamıyor muydun ?
  • 
Sayfa: önceki 14341435143614371438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.