Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1438. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14361437143814391440
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nilbek

Evet, herhangi bir yere atladığınızda muhakkak birilerini yiyorsunuz. Hatta olduğunuz yerde dursanız ve hiç bölünmeseniz bile sıkışıp mecburen içinize girenler bile oluyor :)

Daha önceki oyunlarımızdan benzer bir server resmini paylaşırsam daha net anlaşılacaktır.

Agar.io Oynuyoruzz!

Bu ekran görüntüsü de ZT eklentisinin spectate ekranından alınmıştır.

quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

ajodan her serverda üç beş tane var, benimde üç fakem aynı serverdaydı bugün

Bu konuda da, gerçek ajo yu ayırt edebilecek kadar tanıyorum merak etmeyin ;)

böyle bir serveri en son sahurda görmüştüm bölünmek imkansız küçükken illa biri yer kimse korkudan bölünmüyordu

• rampage ile snickz yeni zt leri test ediyolar sanırım. alayını yediler
    Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 29 Eylül 2015; 2:08:38 >
  • quote:

rampage ile snickz yeni zt leri test ediyolar sanırım. alayını yediler
    Agar.io Oynuyoruzz!

Aday oyuncuları bu şekilde test etmiyoruz ;)

Resmi göremedim ama Oyuncularımız kendi arasında 2v2v2 yapıyorlardı büyük ihtimal onu kastediyorsunuz.

• quote:

quote:

Agar.io Oynuyoruzz!

Resmi göremedim ama Oyuncularımız kendi arasında 2v2v2 yapıyorlardı büyük ihtimal onu kastediyorsunuz.

zt up, zt ajo da oynuyodu odada. ama çakma gibi geldiler. eski et ler zt olmuş hayırlı olsun. snickz le rampage şov yaptı. izlerken bi yandan keyifle sigaramı yaktım , icetea mi yudumladım .

• quote:

quote:

quote:

Agar.io Oynuyoruzz!

zt up, zt ajo da oynuyodu odada. ama çakma gibi geldiler. eski et ler zt olmuş hayırlı olsun. snickz le rampage şov yaptı. izlerken bi yandan keyifle sigaramı yaktım , icetea mi yudumladım .

Up ve Ajo nun sizi hayal kırıklığına uğratmasına üzüldüm :)

SniiKz(xAct) ve Rampage kazanmış olabilir sizin izlediğinizde ama önemli olan keyif almaktı :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Agar.io Oynuyoruzz!

SniiKz(xAct) ve Rampage kazanmış olabilir sizin izlediğinizde ama önemli olan keyif almaktı :D

up gerçektirde yanındaki ajo değildir bence. ikisinin oyun stilini biliyorum . adamlar kaçmak için bile hiç bişe yapmadı güzel güzel yem oldular

• Öncelikle herkese merhabalar,
    Şuna açıklık getirelim ki, ZT Ekibi Oyun Keyfi Kanalı'nın YouNow yayınını saniye saniye takip ediyor ve link atıldığında ZT'ler doluşuyor ve oyunu diğer oyunculara göre prof. şekilde oynadıkları için çabuk büyüyor ve herkesi yeme çabasına düşüyorlar fakat bu hazıra konmak gibi bişeydir, AYTUN olarak bildiğimiz Oyun Keyfi Kanalı'nın sahibi bu durumdan hiç memnun değil ayrıca yayındada söylediği gibi "Kişiler tarafından izleniyoruz ve biz girdiğimizde onlarda oyuna giriyor saniyeler içerisinde server'ı ele geçirip rekor kırdık diyorlar.", Hayranlarımız bize destek amaçlı girdiği oyunda başkalarına yem olup rekor kırdılar dedirtiyor. Kısacası hazıra konarak kırılan rekor bizim açımızdan geçersizdir, Yapılabiliyolarsa bizim olmadığımız bir server'da yapsınlar isteriz veya o kadar izleyici kütlesine sahipseniz sizide görmek isteriz
    Ayrıca ekteki fotoğrafıda bizzat kendim çekmiş bulunmaktayım.
    Saygılar.

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meulucan -- 29 Eylül 2015; 14:12:47 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Agar.io Oynuyoruzz!

Et zt ye mi katildi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bugün ilk kez gördüğüm bir şeyi sizlere danışmak istiyorum. modsuz agar.io'da birinci sıradaki kütle yerinde hareketsiz bir şekilde duruyorken patladı ve parçaları çember oluşturdu. Neydi bu çok merak ettim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiaydin -- 29 Eylül 2015; 17:15:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiaydin

bugün ilk kez gördüğüm bir şeyi sizlere danışmak istiyorum. modsuz agar.io'da birinci sıradaki kütle yerinde hareketsiz bir şekilde duruyorken patladı ve parçaları çember oluşturdu. Neydi bu çok merak ettim?

oyuncu pencereyi kaparsa oyundan çıkarsa elektrik net vs gitme durumları olursa olduğu yerde kalıyor ve bir süre sonra otomatik patlıyor infilak ediyor :)
  • Evet ET klanı üyeleri de ZT bünyesine katılmıştı. Daha önce de bazılarıyla eklentiyi paylaşmıştık zaten. Bundan sonra, önceden de olduğu gibi ZT HG ET veya daha farklı taglarla oyunlara girmeye devam edeceğiz.
  • nilbek kullanıcısına yanıt
    Oynuyor musunuz hocam hala :) ben bırakalı 1 ay oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek Oyun Keyfi yayıncılarının yayında bahsettiği iddia edilen gerekse alıntı yapmaya değmez bazı kullanıcıların mesajlarında da belirttiği bir meseleye değinmekte yarar var.

Haftanın her günü yayın yapan ve anlık izleyici sayısı 1000'lere yaklaşarak bu alanda takdire şayan bir başarıya ulaşan bir kanalın "Bizi izliyorlar" diye yakınmasına pek anlam veremedim.

Agar.io party serverlarının amacı bellidir. 700 kişi birlikte girmeyi ve takım oyunu yapmayı garipsemeyen insanların, herkese açık olan agar.io serverlarına ZT olarak girdiğimizde neden şikayetçi olduklarını anlayabilmek de mümkün değil.

700 kişi aynı yere girip izleyicilerle yardımlaşınca rekor kırmaya çalışmak hazır konmak olmuyor da kendilerinin de ifade ettiği iddia edildiği şekilde "prof." oynayıp onları yiyince mi hazır konmak oluyor. Bütün agar.io ve dh topluluğunu bu konuda insaflı olmaya davet ediyorum.

Bizim rekorumuzu da onaylamadığınıza üzüldük :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilbek -- 29 Eylül 2015; 19:10:32 >

• quote:

Gerek Oyun Keyfi yayıncılarının yayında bahsettiği iddia edilen gerekse alıntı yapmaya değmez bazı kullanıcıların mesajlarında da belirttiği bir meseleye değinmekte yarar var.

Haftanın her günü yayın yapan ve anlık izleyici sayısı 1000'lere yaklaşarak bu alanda takdire şayan bir başarıya ulaşan bir kanalın "Bizi izliyorlar" diye yakınmasına pek anlam veremedim.

Agar.io party serverlarının amacı bellidir. 700 kişi birlikte girmeyi ve takım oyunu yapmayı garipsemeyen insanların, herkese açık olan agar.io serverlarına ZT olarak girdiğimizde neden şikayetçi olduklarını anlayabilmek de mümkün değil.

700 kişi aynı yere girip izleyicilerle yardımlaşınca rekor kırmaya çalışmak hazır konmak olmuyor da kendilerinin de ifade ettiği iddia edildiği şekilde "prof." oynayıp onları yiyince mi hazır konmak oluyor. Bütün agar.io ve dh topluluğunu bu konuda insaflı olmaya davet ediyorum.

Bizim rekorumuzu da onaylamadığınıza üzüldük :(

Üzülme ben onaylıyorum. bende 700 kişiyle Girmeyi hazıra konmak olarak düşünüyorum. Pro oynamak hazıra konmak değildir. adam benim gibi oynuyor. Yapacak bişey yok.

• nilbek kullanıcısına yanıt
    Oyun kanalı canlı yayında takip edilerek giriliyorsa, bu terbiyesizliktir.Adamlar eğlenmeye çalışıyor.Hava atmak için giriyorsanız gidin başka servera girin.Böyle yaptığınızda kendinizi ünlü mü sanıyorsunuz ? Adamlar da sinirleniyor ve haklılar da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PORSCHESİNİ SATAN ADAM -- 29 Eylül 2015; 21:00:06 >
  • beyler adamlar rekor kırmak için uygun ortamı bulup kırmışlar. ne var bunda
  • Aytunun ekibi 700 kisi ile orada oynayan ve durumdan bihaber kisileri yerken bu onlar icin "eglenmek" oluyorsa, ztler icin de 15 kisiyle o 700 kisiyi yiyerek listede ilk 10u almanin ve 160k rekor yapmanin bir "eglence" olmasini anlamak cok zor olmasa gerek. Bahsettiginiz gibi bir saygisizlik da yok ortada. Adamlar hayatinda goremeyecegi kutleyi bir arada goruyorlar iste daha ne:D

• Mitralyoz16 kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam sorun onların olduğu odaya girmeleri.Adamlar anladığım kadarıyla sık sık yayın yapmıyor.Düşünsenize sen yayıncısın ve link atıyorsun izleyicilerinle oynamak için.Sonra zt ler giriyor ve alıyor serveri.Sen demez misin her seferinde bizim olduğumuz servera giriyorlar yeter artık ? Sonuçta izleyicilerde sıkılyor.Yani objektif düşünün.Hemde onları tek tek almak kolay 700 kişi zaten 5 ini aldın mı hepsini tek tek alıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PORSCHESİNİ SATAN ADAM

Hayır hocam sorun onların olduğu odaya girmeleri.Adamlar anladığım kadarıyla sık sık yayın yapmıyor.Düşünsenize sen yayıncısın ve link atıyorsun izleyicilerinle oynamak için.Sonra zt ler giriyor ve alıyor serveri.Sen demez misin her seferinde bizim olduğumuz servera giriyorlar yeter artık ? Sonuçta izleyicilerde sıkılyor.Yani objektif düşünün.Hemde onları tek tek almak kolay 700 kişi zaten 5 ini aldın mı hepsini tek tek alıyorsun ?

Katılıyorum En basitinden ZT gibi kaliteli bir clan ekibi böyle anları bekleyipte oyuna girerek bence kendi kalitesini düşürüyor, Ama bizimle oynamanızda herhangi bir sakınca görmüyoruz ve bugün zaten ZT ekibi [OK] Tagı alarak oyuna girmiş ve ekipçe oynadık zevkliydi herşey için teşekkürler !

• meulucan kullanıcısına yanıt
    Beni cagiriyorsaniz tesekkur ederim oyunu bıraktım maalesef ama arada bir anılarım depressin diye de gidiyorum.TS adresini PM den atarsanız canım sıkıldığında girerim oynarım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14361437143814391440
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.