Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1434. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14321433143414351436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EmreCC06

Bir Dh'li sayesinde İlerledik.Hergün 1. Oluyorum Şükürler Olsun
    Agar.io Oynuyoruzz!

Arkadasida alsak mi hocam?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Mesaj Attım sorun değil alabiliriz =)

• benimde çakmam çıktı o kadar uğraştım ismimi değişik yazmak için adam 1 dk da buldu

• quote:

Orijinalden alıntı: revealling

benimde çakmam çıktı o kadar uğraştım ismimi değişik yazmak için adam 1 dk da buldu

Hocam eklentisi varsa direk kopyala yapistir yapabiliyor

• Telefonla en fazla bu kadar yapabildim :)

Agar.io Oynuyoruzz!Agar.io Oynuyoruzz!

• quote:

Orijinalden alıntı: mihokos01

quote:

Orijinalden alıntı: revealling

benimde çakmam çıktı o kadar uğraştım ismimi değişik yazmak için adam 1 dk da buldu

Hocam eklentisi varsa direk kopyala yapistir yapabiliyor

eklenti derken?

• beylerhttp://agariooyunu.org/ hepinizi bekliyorum sizler için açtım serveri tüm DH kullanıcılarını bekliyorum beylerrrr

http://agariooyunu.org/uploads.html buradan da skin yükleyebilirsiniz
  • takımımıza iyi oyuncular arıyoruz. [BH/blackhole]
    agar nick: hatasız

GC arrow buralardaysan bi pm at bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 19 Eylül 2015; 0:01:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyecanlı92

Kendi kendine örgüt kuruyo sanki Allahın 5 mb lık oyununda. Yesinler senin tagını. Donanım Haber senin mi de üyelerine tag dağıtıyorsun??
    Canının istediğine tag ver istemediğine verme. Millet dh yazıp oynayamayacak mı yani

yaz oyna kimsenin birşey dediği yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanım keleşi getir

beylerhttp://agariooyunu.org/ hepinizi bekliyorum sizler için açtım serveri tüm DH kullanıcılarını bekliyorum beylerrrr

http://agariooyunu.org/uploads.html buradan da skin yükleyebilirsiniz

bi deneyim dedim ilk oyunum :) . bıraktım burda .devam etsem tüm alanı kaplardım sanırım. 2. ecel vakti hemen altımda

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 20 Eylül 2015; 3:48:02 >

• 2 tane fake im var. biride mc2 (hatasız) tagıyla oynuyo. bide tagsız oynayan var. trakya o arkadaşla bi konuş değiştirsin niki. fake nikli oyuncu almıycaz demiştiniz millet skypedan beni niye yedin abi diye yazıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 20 Eylül 2015; 4:03:39 >
  • Agar.io - Me Clan alımları için skype ; meulucan

Oynamayı iyi biliyorum diyen oyuncuları bekliyoruz..

Ayrıca özel eklentimiz mevcuttur as kadroya aldığımız oyunculara verilecektir...
  • Gençler pvp server var bir baskın yapalım gelmek isteyen PM atsın bir DH çıkartması atalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

2 tane fake im var. biride mc2 (hatasız) tagıyla oynuyo. bide tagsız oynayan var. trakya o arkadaşla bi konuş değiştirsin niki. fake nikli oyuncu almıycaz demiştiniz millet skypedan beni niye yedin abi diye yazıyo

Bende sensin diye oynuyorum hacı, adam feedliyor yeme diyor. Feedleyen adamı yemediğimizi biliyorsun, ne bilem. Çakmana buradan sevgiler.
    Ayrıca klanda Hatasız diye bir oyuncu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRAKY

quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

2 tane fake im var. biride mc2 (hatasız) tagıyla oynuyo. bide tagsız oynayan var. trakya o arkadaşla bi konuş değiştirsin niki. fake nikli oyuncu almıycaz demiştiniz millet skypedan beni niye yedin abi diye yazıyo

Bende sensin diye oynuyorum hacı, adam feedliyor yeme diyor. Feedleyen adamı yemediğimizi biliyorsun, ne bilem. Çakmana buradan sevgiler.
    Ayrıca klanda Hatasız diye bir oyuncu yok.

biz senle bide ser le geçen oynadıkda bh tagı olan benim. mc2 tagı vardı diğer mc2 lerle oynuyodu sizde sandım

• orjinalim budur rp bilirkişi, arrow, ihtilal vakti, gece md sizide ekibe katmak istiyorum bana ulaşın. efsane kadro var kafamda. by bukalemun u tanıyan varmı

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 21 Eylül 2015; 14:31:05 >

• Agar.io - Me Clan alımları için skype ; meulucan

İyi oynayan arkadaşlar eklesin..

Ayrıca özel eklentimiz mevcuttur as kadroya aldığımız oyunculara verilecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meulucan -- 21 Eylül 2015; 23:38:43 >
  • yerimi bilmıyorum ama FFA da team yapınca aşırı küçülüyoruz? sebebi nedir diğer modlradada oluyor mu bu?
  • Üzülerek öğrendim ki birkaç utanmaz ZTx veya AgarZT olarak bilinen eklentimizi çalarak kullanmaya başlamış. Bunu da sağda solda yazarak ve kendilerininmis gibi gostererek prim yapmaya çalışıyor.

Ilk defa 2 ay önce kullanmaya başlamış olduğumuz ve o gunden bu yana gelistirmek icin saatlerimizi gunlerimizi verdigimiz eklentinin geliştirici takımındaki 3 kişiden 1'i olarak bu saygısızliga tepkimi belirtmek isterim.

biz eklentimizi et klani uyeleriyle de paylasarak ve herkese açık ZTx-lite eklentisini sunarak bu konudaki iyi niyetimizi göstermis olsak da ve halohazirda bizim eklentinin "butun ozelliklerini" tasiyan alternatifler olsa da bu durum bazi utanmaz kisileri eklentimizi calmaktan alikoymamistir.

Oyunu oynayan eklenti değil oyunculardir, -ve eğer ortada bir zt ekolu varsa- bu da eklenti sayesinde olmamistir. Eklentinin oyundan ve etik degerlerden anlamayan kisilerin eline gecmesi beni sadece uzmustur.

Bütün arkadaslarin bu dusuncemden haberdar olmasini isterim, saygili butun arkadaslara iyi oyunlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bh team olarak yetenekli oyuncular arıyoruz. alımımız sınırlı sayıdadır, skype: C Şengöz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 22 Eylül 2015; 2:30:31 >
  • 
Sayfa: önceki 14321433143414351436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.