Bildirim
Agar.io Oynuyoruzz! (1383. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
aylar geçti hala düzen gelmemiş hala millet birbirini yiyip tag kavgası ediyor şu konuda -
-
Portakal nickiyle oynayan arkadaş buralarda mı? -
ip paylaşımı nasıl yapılıyor şu anda? 3-4 ay önce grup vardı ama gruptan çıktım. şu sıralar yine sarmayı planlıyorum -
Konu kapanmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallerakdeniz -- 17 Ağustos 2015; 17:26:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hayallerakdeniz
Yanımıza geldin, seni feedledik. Sonra "LAN"lar türedi. Kimseyi aptal yerine koyamazsınız.
İsteseydiniz kütleyi size verip çıkardık biz. İkinci bir sahte "Acemiyim"e, hainliğe, dalavereye lüzum yoktu. Taginizi değiştirin, "hain" klanı yapın.
Leaderboardtan bana ettiğiniz küfürü hepinize iade ediyorum. Seviyeniz bu kadar işte.
edit: O klanda bulunan iyi niyetli insanlara sesleniyorum. Klan kıtlığı yok, bu hainler size yalnızca insanlığınızı kaybettirir.
edit 2: İnsanlık seviyenizle oyun seviyeniz aynı olduğu için 5 kişi 1 kişiye yem oldunuz. Bizim saatlerdir elimizde tuttuğumuz serverı kaçtır 5 dk.da kaptırıyorsunuz.
edit 2 için ,Kanka onu ben halletim
Serverı almak ,iyi oynamak yada kötü oynamak bunlar apayrı konular,ama ben ve chap uzun zaman sonra profexoru görünce gerçekten sevinerek daha şevkle oynadık,keza nephilis hocam da geldi tamamen şans eseri eski pm grubu günlerini anar gibi olduk az da olsa .Ben chapın dedikleri olana kadar bu duygular içerisindeydim
Ama açıkçası benim olanlar için tek diyeceğim profexor hocam sana yakışmadı.
Grubunuzda ki diğerlerinin yaptıklarını zaten alıştığım için gelipte buraya yazmaya tenezzül etmiyorumSadece bana pm atıpta iyi oynayan ama daha da önemlisi karakterli insanlardan oluşan bir klan arayan herkese ilk sizin mc2 klanınızı söylediğim için pişmanım o kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 17 Ağustos 2015; 6:28:03 >
-
Konu devredilmiyorsa ilgilenecek biri yeni konu acsin, illa agar io oynuyoruz diye isimli olmasina gerek yok. agar io fan olur veya ona benzer.
Olmadi gereksiz konular bolumune de acilabilir kimse gelipte orda konuyu silmez. Konu sahibi yuzlerce kisiye tag dagittim diyor benim oyunda gordugum sadece fake dh liler. Bu adamlar nerdr oynuyor peki...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar,
Böyle çok oynayanı olan bir oyunda sahte tag'lar vs olması normal. Konu sahibi arkadaş konuyu idare edemiyorsa -ki 500 sayfalık büyük bir konudan/oluşumdan bahsediyoruz- ilgili birine devrederiz ya da bir süreliğine ben devralırım. Ama bu "tag dağıttın, dağıtmadın, o sahte bu gerçek" muhabbetleri bitmez konu sahibi değişse bile. Çünkü herkes kendi içinde gruplaşıyor ve karşısındakini alt etmeye çalışıyor. Oyun öyle bir hâl aldı malesef. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sê7êN SKY
quote:
Orijinalden alıntı: PeerNet*
Arkadaşlar kusura bakmayın oyun dondu. Birisini yanlışlıkla yedim birisini de bizden biri yedi neden anlamadım. Bir müddet böyle bekledim sonra kapattım.
Mayinin orada beni yemeyeydin iyiydi
Feed yerine mayin kullanan ender adamlardansin ve ne yapacagimi anliyorsun
Hocam sanırım donmadan önceki son yememden bahsediyorsunuz, orada oyun dondu ve kendi kendine gidiyordu hücre, durduramadım.
Teşekkür ederim, anlaşabildiğimize sevindim
-
Bi line grubu açsak sorun kalmaz bence
Justreale ozelden atmistim ama sanirim mesajini yazarken benim yazdigimi okumamis bir de buradan yazayim. Hep kotu duruma dusen ben oluyorum. Yasanani oldugu gibi anlatacagim ama ikna edebilir miyim bilmiyorum. Gece skypeda 5 arkadastik ve bizimkiler sizin oldugunuz servera girip alalim dediler, ben de oraya girmeyelim bunlar arkadaslarimiz dedim. Onlar da alip geri veririz Chapulling Nephilis Justreal iyi oynuyorlar kendimizi deneyelim dediler, ben de o zaman taginizi kullanmayin, ben de kendi nickimle size karsi onlarla oynayacagim dedim. Ben sizlerle beraber oynadim ama 3-4 kere gerek Nephilis gerek Chapulling tarafindan istemsizce yenildim tekrar bulmak icin cok vakit kaybettim bu arada diger arkadaslar (LANlar) buyumus. Ben haksizlik olmasin diye onlarin sesli konusmasindan da ciktim sonra. SOnra Chapulling iki parcaya ayrilinca sesliye girdim yerini ogrenmek icin bana da soylemediler :) Ondan sonra bana da bir sure vermediler, sonra ben bana kutle verin ben Justreal ve digerleriyle oynayacagim dedim, verdiler Just realle basladik, ondan sonra ayri dusunce kaybettik sanirim, sonra kendi taglerimizle girip ilerleyen vakitlerde tekrar aldik serveri. Durum bundan ibaret. Biz istesek vereceginizi biliyorum, biz genelde oyle oynamiyoruz, biz de siz isteseniz veririz. Sadece dun gece ozelinde kendilerini denemek istedi arkadaslar ben de sizlerle bizimkilere karsi oynamak istedim ama sesli koordinasyon olmayinca 1-0 geriden basliyorsunuz. Ben sizle oynarken gordugum LANlilari yedim, onlara hic feed vermedim. Sizler dustukten sonra tekrar sizlerle oynayabilmek icin de bizimkilerden kutle aldim.
Acemiyim diye sahte birisi cikmadi bizim gruptan bes kisiydik sohbette dedigim gibi 4 tane Lan vardi bir de ben. Ben sizleydim, onlar da 4 kisi beraber takiliyordu. Oyle birsey olsa izin vermezdim zaten, baska birisidir o bize mal etmeyin.
-
Konu kapanmıştır.quote:
Orijinalden alıntı: Profexor
Justreale ozelden atmistim ama sanirim mesajini yazarken benim yazdigimi okumamis bir de buradan yazayim. Hep kotu duruma dusen ben oluyorum. Yasanani oldugu gibi anlatacagim ama ikna edebilir miyim bilmiyorum. Gece skypeda 5 arkadastik ve bizimkiler sizin oldugunuz servera girip alalim dediler, ben de oraya girmeyelim bunlar arkadaslarimiz dedim. Onlar da alip geri veririz Chapulling Nephilis Justreal iyi oynuyorlar kendimizi deneyelim dediler, ben de o zaman taginizi kullanmayin, ben de kendi nickimle size karsi onlarla oynayacagim dedim. Ben sizlerle beraber oynadim ama 3-4 kere gerek Nephilis gerek Chapulling tarafindan istemsizce yenildim tekrar bulmak icin cok vakit kaybettim bu arada diger arkadaslar (LANlar) buyumus. Ben haksizlik olmasin diye onlarin sesli konusmasindan da ciktim sonra. SOnra Chapulling iki parcaya ayrilinca sesliye girdim yerini ogrenmek icin bana da soylemediler :) Ondan sonra bana da bir sure vermediler, sonra ben bana kutle verin ben Justreal ve digerleriyle oynayacagim dedim, verdiler Just realle basladik, ondan sonra ayri dusunce kaybettik sanirim, sonra kendi taglerimizle girip ilerleyen vakitlerde tekrar aldik serveri. Durum bundan ibaret. Biz istesek vereceginizi biliyorum, biz genelde oyle oynamiyoruz, biz de siz isteseniz veririz. Sadece dun gece ozelinde kendilerini denemek istedi arkadaslar ben de sizlerle bizimkilere karsi oynamak istedim ama sesli koordinasyon olmayinca 1-0 geriden basliyorsunuz. Ben sizle oynarken gordugum LANlilari yedim, onlara hic feed vermedim. Sizler dustukten sonra tekrar sizlerle oynayabilmek icin de bizimkilerden kutle aldim.
Acemiyim diye sahte birisi cikmadi bizim gruptan bes kisiydik sohbette dedigim gibi 4 tane Lan vardi bir de ben. Ben sizleydim, onlar da 4 kisi beraber takiliyordu. Oyle birsey olsa izin vermezdim zaten, baska birisidir o bize mal etmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallerakdeniz -- 17 Ağustos 2015; 17:23:54 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: 4007
Mümkün olduğu kadarıyla sen artık yazma arkadaşım. 500 sayfa olmuş konu. Hala doğru düzgün bir tag bulamadın. En basiti bir ts yada skype hesabı bile kuramadın. Sözde turnuva olacaktı. Yahu yerim öyle turnuvayı. Sen her önüne gelene tagı verdiğin sürece bu sorun devam edecek. Ayrıca sembol yerine neden Japonca bir kelime kullandınız ? Bir sembol bile yapılamadıysa bu konuyu bırakmanız gerekir. En basiti yazıcıdan taratarak bize özgü kişisel çizimden oluşacak bir sembol yapacaktınız. Daha bir sembolü bile beceremezken kalkıp konuya bakacaksınız sözde... Yahu geçin bunları artık. Sizde AKK konusundaki çocuk gibi hareket ediyorsunuz. Bu kadar insanın emeğini zamanını hiçe sayamazsınız.
Hocam Haklısınız Doğru Düzgün Bir Tag yok.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sê7êN SKY
quote:
Arkadaşlar kusura bakmayın oyun dondu. Birisini yanlışlıkla yedim birisini de bizden biri yedi neden anlamadım. Bir müddet böyle bekledim sonra kapattım.
Mayinin orada beni yemeyeydin iyiydi
Feed yerine mayin kullanan ender adamlardansin ve ne yapacagimi anliyorsun
Hocam sanırım donmadan önceki son yememden bahsediyorsunuz, orada oyun dondu ve kendi kendine gidiyordu hücre, durduramadım.
Teşekkür ederim, anlaşabildiğimize sevindim
Yok dostum oyunun en baslarinda,dh kullanmiyorum..Gayet net hatirlaman lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Abicim ben sana olanlari anlatiyorum, altinci kisi yoktu diyorum, acemiyim bizden degildi diyorum, ben sizle oynadim hatta sirf o yuzden onlarin sesli sohbetinden ciktim diyorum, sen hala ayni seyleri soyluyorsun. Sirf onlardan alip size veririm diye bizimkiler bana da bir sure feed vermediler sonra sizle oynayayim diye kutle aldim. Ben gordugum lanlari da yedim onlar kucukken. Ben zaten sizle cok oynayamadim dedigim gibi surekli yenildigim icin. Yarim saat oynadiysak yirmi dakikasi sizi aramakla gecti, bir ara Nephilis yeme nickiyle geldim iki kere yedi tek kaldi o surede vakit kaybettik. Ben sizleri seviyorum sayiyorum yanlis anlama olmasin diye tek tek de acikliyorum, ben acikcasi yoruldum burada kendimi savunmaktan. Arkadaslara dedim bundan sonra size karsi oynamayacaklar ya beraber oynayin ya da baska servera gecin dedim. Karakter analizlerine girmeye gerek yok, dusmanligin da luzumu yok. Grup kurarsan memnun oluruz, ozellikle sesli iletisim halinde olursanzi daha verimli olur. Ozelden de yazdim sana durumu acikladim, 2-3 seferdir olmayan seyleri anlatiyorsun burada, benim aciklamalari da takmiyorsun. Tekrar edeyim ben dun hicbir sekilde onlara yardim etmedim, bastan dedim size karsi oynayacagim diye onlar da tamam dediler ne onlar bana yardim etti ne ben onlara.
O kufur eden de bizden degildi baska birisiydi, ben gorur gormez arkadaslardan yardim istedim yiyecek buyuklukte degildim ve yakindakiler bana doldu o sekilde yedik. O sirada zaten cok sayida sahte LAN turedi ama sesli konustuklari icin kimse sahetleri feedlemedi...
Bu da benim bu konudaki son aciklamam olsun, ayni seyleri tekrarlayacagiz cunku. Istersen ozelden devam ederiz istersen burdam devam et ben daha fazla cevap yazmayacagim...
-
isyanlardayım 200 puan kasmışım 1 dh taglı herşf benı yemek ıcın 10 a bolunuyor Allah askına yabancı adam yapmıyor bunları yaa...
-
Bu dh avcı kim
Oynayacak varsa pm atsın. -
Konu kapanmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallerakdeniz -- 17 Ağustos 2015; 17:39:55 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X