Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13791380138113821383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mutlu yıllar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsley

quote:

Orijinalden alıntı: haşlanmışyumurta

kimseye dağıtmıyorsunuz

Yalan.

Zamanında Benim de mesajıma cevap yazmadın. Doğru düzgün ilgilenmiyorsun belli ki Konuyu Başkasına devretmelisin. Bu arada tag gönderebilecek biri pm atabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkün olduğu kadarıyla sen artık yazma arkadaşım. 500 sayfa olmuş konu. Hala doğru düzgün bir tag bulamadın. En basiti bir ts yada skype hesabı bile kuramadın. Sözde turnuva olacaktı. Yahu yerim öyle turnuvayı. Sen her önüne gelene tagı verdiğin sürece bu sorun devam edecek. Ayrıca sembol yerine neden Japonca bir kelime kullandınız ? Bir sembol bile yapılamadıysa bu konuyu bırakmanız gerekir. En basiti yazıcıdan taratarak bize özgü kişisel çizimden oluşacak bir sembol yapacaktınız. Daha bir sembolü bile beceremezken kalkıp konuya bakacaksınız sözde... Yahu geçin bunları artık. Sizde AKK konusundaki çocuk gibi hareket ediyorsunuz. Bu kadar insanın emeğini zamanını hiçe sayamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

quote:

quote:

kimseye dağıtmıyorsunuz

Yalan.

Zamanında Benim de mesajıma cevap yazmadın. Doğru düzgün ilgilenmiyorsun belli ki Konuyu Başkasına devretmelisin. Bu arada tag gönderebilecek biri pm atabilir mi?

Devretmiyorum.

• team speak ile oynanıcak takım aranıyor düzenli
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

quote:

quote:

kimseye dağıtmıyorsunuz

Yalan.

Devretmiyorum.

Konuyla ilgilenirmisin peki ?

• Arkadaşlar herkese Merhabalar..

Artık sizde farketmişsinizdir , DH Tagları ifşa olmuş durumda. Kime baksam başında Dh tagı var. Nerden baksanız bi 100 tane Dh tagı türedi..
    Bu yüzden yeni bir Dh tagı yapmanız gerekiyor. Ve bu yaptığınız tagı sizden özellikle rica ediyorum yeni üyelere vermeyiniz. Ve başka hiçbir yerde paylaşmayınız. Şimdi diceksiniz paylaşmamayı sizden mi öğrenicez diye ama aramızda o kadar çok paylaşan olmuşki DH lı olmayanlarda bile artık Dh tagı var..Saygılar..-Erkut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XDiscovery -- 16 Ağustos 2015; 16:24:57 >
  • XDiscovery X kullanıcısına yanıt
    hocam biz denedik de öyle olmuyor zor iş arkadaş da ego var hiç çekilmiyor en iyisi 5-10 kişilik grup aynı anda party moduna girecek falan öyle tag falan hikaye dh kalmadı artık 3 gün önce süper oynadığımız adam şimdi gördüğü yerde atlıyor
  • Hocam egonuzu bi kenara bırakın öyle konuşalım @Carsley

Sizden şu ana kadar bi tane bile tag istemedim istemiyeceğimde

Elimde 3-4 tane en güncel diye dağıttığınız tag var ama yinede kullanmıyorum güven olmuyor. Tek başına da serveri ele geçiriyorum

Sizde bu kadar ego olduktan sonra ne konuyu duzeltirsiniz ne de devredersiniz

Egonu bırak öye gel @Carsley

Tagınız tee youtube de yorumlarda paylaşılıyor birisi tag istemişti attım al kardeşim kopyala dur diye adam teşekkür etti

• hacı naber emekli oldu diye biliyorum ama mayıncı da olabilir emin değilim öyle bişeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: moncher

Ya şu çaktığımın oyununda belli bir süre büyüdükten sonra ve biri sizi yiyince reconnect atıyor mu bu ne ya iyice ayar olmaya başladım.

evet bende de oluyor ortak yanlışlıkya yiyor başka odaya atıyor sinir oluyorum
  • quote:

Hocam egonuzu bi kenara bırakın öyle konuşalım @Carsley

Sizden şu ana kadar bi tane bile tag istemedim istemiyeceğimde

Elimde 3-4 tane en güncel diye dağıttığınız tag var ama yinede kullanmıyorum güven olmuyor. Tek başına da serveri ele geçiriyorum

Sizde bu kadar ego olduktan sonra ne konuyu duzeltirsiniz ne de devredersiniz

Egonu bırak öye gel @Carsley

Tagınız tee youtube de yorumlarda paylaşılıyor birisi tag istemişti attım al kardeşim kopyala dur diye adam teşekkür etti

Ben 8 mayıs'tan beri toplamda 2 tag dağıttım. Sizin elinizdeki diğer iki tag sahte, siz anlayamamışsınız.
    O yorumu ben de gördüm sizce nasıl önüne geçebilirim. Ben ne kadar önlem alsam da isteyen paylaşıyor yapacak bir şey yok.
    Ego ego ego başka bir şey de dememişsiniz maaşallah

• çünkü egolusun tagınız forumda bi konuda daha vardı asıl tag mı yalancı tag mı bilemem zaten benim için fark etmiyor dh gördüm mü büyükse mayınlıyorum küçükse atlıyorum
  • Doğum günümü kutlama nezaketi gösteren tüm forum ve oyun arkadaşlarıma teşekkür ederim..
  • quote:

Tagımızı Youtebe Kadar Yayan Senin Gibi Neyse Küfür Etmiycem Adminler Banliyor Sonra
  • düzgün konuşhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=109088505 sadece tagın nerelere gittiğini söyledim suç benim mi ben mi yaydım tagı ben mi hainim ben mi yiyorum milleti avrupa serverinde oynuyorum dh çirkefliğini görmemek için konuya her tag yazana atıyorsunuz ref falan soran yok konu sahibi zaten ilgilenmiyor bütün bunların sorumlusu benim dimi hepsini ben yaptım
  • konuya yazanların çoğu bu ay geçen ay kayıtlı hepsi hain demiyorum ama en azindan 1-2 tanesi haindir forumda da bi konuda vardı tag ap açık yayılmıştı uyardım gelen cevap illaki tag değişmiştir halbuki o tagı ben güncel diye almıştım...

Bu konu böyle yürümez pmden 1-2 3-5 kaçlı grup isterseniz toplanırsınız parti modunda oynarsınız sonra vay efendim dh dhyı yiyor yok o yok bu çıkmaz ortaya... Herkes birbirini hain bellemiş tabi fedlemezler
  • *http://forum.donanimhaber.com/m_105856917/mpage_5/f_//tm.htm#108438102

*http://i.hizliresim.com/ZVYyGZ.png

tagı yutuba falan ben ifşa etmişim haklısınız bu konuyu bu eleman yönettikçe hiç bişey yapamazsınız
  • Hocam son mesajlarda konuda aktif olan bir yönetici olduğunuz için size soruyorum.

Carsley konuyu yönetemedi.Çaba bile harcamıyor artık.

Kime tag attığı da bir muamma , ben kaç yıldır forumdayım aylar önce istediğimde bana tagı atmamıştı mesela .

Acaba konunun carsleyden başka birine devredilmesi mümkün müdür? Ben daha önce forumda konu sahibine rağmen konunun,ilgili birine devredildiğini hatırlıyorum gibi

Yada bu konu haricinde yeni bir konu açılsın oradan devam edelim.nasılsa başlık agario oynuyoruz.Yeni açılacak konuyu agario(Ana Konu )diye açsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 16 Ağustos 2015; 19:26:07 >
  • arkadaşlar agar.io girecem sadece GÜNCEL TAGI Olanlara feed atacam gelmek isteyenler bana pm atabilir ya da mesajı cevaplayabilir linki oradan atacağım
  • 
Sayfa: önceki 13791380138113821383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.