Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13831384138513861387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada nero arkadaş için özür dilerim seni besledim sonra sen oyundan çıktın heralde zor bela aldım seni büyütmüşüm baya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Fatma hocam bunlar yüzünden oyunu modemden engelledim. O derece soğuttular artık. 35 dkmı verip ilk 3 e giriyorum . Sonra taglı birisi geliyor yardım istiyor. Biraz verip büyütünce bölünüp beni yiyor. Ayıptır. Bu arada ben ☪ 007 ™

hocam merhaba, bu akşamki oyunda beni birisi yanlışlıkla yedi sonra benim sahtem girdi oyuna. Peekay hocamın dağıttığı tag ile hem de. Siz de ben sanıp 1. yapmışsınız. Eğer benim adımda birisi kötü bir şey yapıyorsa bilin ki o ben değilim. Bundan sonra adımı şekilli yapmaya çalışacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 17 Ağustos 2015; 22:38:15 >
  • DH Burak DH uğur devasa büyüklükteydik ama oyundan hiç bi şey anlamadım sürekli dondu benim pcne birini doğru dürüst yiyebildik ne başka bi şey bölünüp durduk kusura bakmayın DH Fatma
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Fatma hocam bunlar yüzünden oyunu modemden engelledim. O derece soğuttular artık. 35 dkmı verip ilk 3 e giriyorum . Sonra taglı birisi geliyor yardım istiyor. Biraz verip büyütünce bölünüp beni yiyor. Ayıptır. Bu arada ben ☪ 007 ™

Sorma hocam bende tanıdık hariç yemicem dedim ama yapamıyorum yine besliyorum
  • dh slıms burdaysan teşekkürler güzel oyundu orda küçük parçanı feda edicektin bırakıcaktın adam yeseydi zaten 2 pparçaydı adam büyük kütleye space atamazdı büyük kütleyi kurtarıcaktık ama sen ikisinide köşeye sıkıştırdın neyse bayağı hızlı oynuyon iyisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesse79 -- 17 Ağustos 2015; 23:17:12 >
  • Bende başlıyorum DHistpaladin olacak ismim yarindan itibaren .oyun teknigim birisine destek olup sonrasinda paylasmak ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH HALLEY HER KİMSE HAİNDİR DHLİ HERKEZİİ YİYOR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesse79

dh slıms burdaysan teşekkürler güzel oyundu orda küçük parçanı feda edicektin bırakıcaktın adam yeseydi zaten 2 pparçaydı adam büyük kütleye space atamazdı büyük kütleyi kurtarıcaktık ama sen ikisinide köşeye sıkıştırdın neyse bayağı hızlı oynuyon iyisin

nolduysa seni yanlışlıkla yiyince oldu hocam adamlar zaten çok seri oynuyorlardı sen geldiğinde yarısını almışlardı zaten parçanın ama güzel oyundu sağol hocam
  • Dostum şaka bir yana bu sahteler epey çoğaldı. Taklit edilmek güzel bir şey ancak fazlası can sıkıyor. Bizim tagı almış eleman benim yerime oyunda. Baktım geziyor ortalıkta İş artık bunaltmaya başladı. Kendi tagımızı bile kopyalıyorlar. İpini koparan geliyor affedersin.. Mors alfabesi gibi bir şey mi düşünelim acaba. Birbirimizi görünce ona göre 3 feed 4 geri dönüş feedi şeklinde

Fatma hocam ben artık senin oynayışın hakkında fazla konuşmak istemiyorum. Çünkü bu konuda fazla iyimsersin Bir yandan güzel bir şey.. Ancak güvendiğin adamın ihanet etmesi can sıkıcı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4007 -- 18 Ağustos 2015; 0:21:46 >

• 4007 kullanıcısına yanıt
    Hocam hannibal sen değil miydin? Karıştırdım herhalde, bugün hannibal ile oynuyorduk da.
  • 1. ve 6. nın o kadar hain olduğunu söyledim. Ancak hala feedlemeye devam ettiler. Biraz eski ama oynadığım güzel oyunlardan birisiydi.. Müzik listesinin ardından tam ekran ile oyun keyfi..

Zaten bu oyunda en çok keyif aldığım insanlardan bazıları

DH FATMA Beni görür görmez feedliyordu sağolsun

DH ZARGES

DH UHC

DH GEREKLİ

DH PRİSON

Ve daha niceleri..
    Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4007 -- 18 Ağustos 2015; 0:28:54 >

• PeerNet* kullanıcısına yanıt
    Üstteki resimde paylaştım nicki ;) Sıkıntı yok
  • Konuşarak oyniyabilceğim pro bir arkadaş arıyorum
  • deminki arkadaş kimdi adını hatırlamıyorum ama hocam yandaki dhliye adamı patlat diye mayını gösteriyorum adam bana atıyor resmen. Sıkıştım patladım seni şişereyim derken yedim, kusura bakma
  • Gençler oynamak isteye nvarsa kod atatrım oynaRIZ 2 KİŞİ
  • Hacı Kalfa ve pro team kusura bakmasın laptopun şarjı bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: PORSCHESİNİ SATAN ADAM

quote:

Orijinalden alıntı: TRAKY

quote:

Orijinalden alıntı: justreal

quote:

Orijinalden alıntı: hayallerakdeniz

Yanımıza geldin, seni feedledik. Sonra "LAN"lar türedi. Kimseyi aptal yerine koyamazsınız.

İsteseydiniz kütleyi size verip çıkardık biz. İkinci bir sahte "Acemiyim"e, hainliğe, dalavereye lüzum yoktu. Taginizi değiştirin, "hain" klanı yapın.

Leaderboardtan bana ettiğiniz küfürü hepinize iade ediyorum. Seviyeniz bu kadar işte.

edit: O klanda bulunan iyi niyetli insanlara sesleniyorum. Klan kıtlığı yok, bu hainler size yalnızca insanlığınızı kaybettirir.

edit 2: İnsanlık seviyenizle oyun seviyeniz aynı olduğu için 5 kişi 1 kişiye yem oldunuz. Bizim saatlerdir elimizde tuttuğumuz serverı kaçtır 5 dk.da kaptırıyorsunuz.

edit 2 için ,Kanka onu ben halletim

Serverı almak ,iyi oynamak yada kötü oynamak bunlar apayrı konular,ama ben ve chap uzun zaman sonra profexoru görünce gerçekten sevinerek daha şevkle oynadık,keza nephilis hocam da geldi tamamen şans eseri eski pm grubu günlerini anar gibi olduk az da olsa .Ben chapın dedikleri olana kadar bu duygular içerisindeydim

Ama açıkçası benim olanlar için tek diyeceğim profexor hocam sana yakışmadı.

Grubunuzda ki diğerlerinin yaptıklarını zaten alıştığım için gelipte buraya yazmaya tenezzül etmiyorum Sadece bana pm atıpta iyi oynayan ama daha da önemlisi karakterli insanlardan oluşan bir klan arayan herkese ilk sizin mc2 klanınızı söylediğim için pişmanım o kadar

Konuyu saptirmayin. Ben gece aramıza yeni gelen çocuklar ile 4vs4 size karşı oyun oynayalım dedim hep arkadaşlarıda test ederiz diye (gece sizden başka deneyimli eski oyuncular yoktu) Prof başka yerde oynamamizi söyledi, oynamazsakta bize karşı oynayacağını belirtti, hatta oynadıda. Biz 2 girişimimizde bizi tokatladiniz, daha küçüktük ;) sonra sunucuyu aldıktan sonra justreale geri verdik en son justu başka birileri yediğini görünce. sonra just hata yaptı adamlara kaptırdı olmadık yerde atlayinca. Sonra biz kendi taglarimizla girdik, yine serveri aldık.
    Arkadaşlar bu konular bu şekilde lanse edilmemeli, hele Prof mc2 kurucusu bize oraya gitmemizi girersek bize karşı oynayacagini belirtti, siz burada adamı yerden yere çalışmışsınız. Biz burada yeni adamları kime karşı oynayıp egiticez? Sizin bu durumda sizi seçtiğimiz için gururlanmaniz gerekli. Saygılar. ^^TRAKY

Hocam siz 2 grupta da üyeliğiniz mi var ? hem et lerde hemde mc2 de ?

ET'lerde yok hocam, iki gurubun eksikleri olduğu zaman karşılıklı paslaşıyoruz zaman geçirmek için. ZT'ler olduğu zaman çoğunlukta birleşiyoruz sürekli oynadığımız arkadaşlar ise.

• quote:

Orijinalden alıntı: İnnocent Man

Kim ulan bu proteam ?

ortak olmayın. 2 kez ortak oldum olur olmaz verdi büytün kütleyi oynamayı bilmediği için. amator team olarak değiştirsin adını
  • @zarges en son yanlışlıkla yedim kanka kusura bakma. Biliyorsundur gerçi ama yine de söyleyeyim dedim. Bekledim seni ama geri gelmeyince başkalarıyla devam ettim..
    @Mitralyoz güzel oyundu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Hacı Kalfa ve pro team kusura bakmasın laptopun şarjı bitti

sa kanki canpi napıyon seni hiç ülke gündeminde görmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 13831384138513861387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.