Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13821383138413851386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben takım ruhuna şuanlık inanmıyorum, tag almama rağmen kimse ile takım olamıyorum. Herkese w atmama rağmen kimse bana atmıyor. Hatta space atıp direk yiyorlar.
  • DH Avcı kimse, kendisi saçma şekilde oynuyor. Takım ruhu ile oynayacaktık. W attım bana space attı.
  • FFA'da ortaklık yapanlardan nefret eder oldum. Ya bir insan kendi becerisi ile oyun oynamayı beceremez mi ya ?
  • Kim ulan bu proteam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: justreal

quote:

Orijinalden alıntı: hayallerakdeniz

Yanımıza geldin, seni feedledik. Sonra "LAN"lar türedi. Kimseyi aptal yerine koyamazsınız.

İsteseydiniz kütleyi size verip çıkardık biz. İkinci bir sahte "Acemiyim"e, hainliğe, dalavereye lüzum yoktu. Taginizi değiştirin, "hain" klanı yapın.

Leaderboardtan bana ettiğiniz küfürü hepinize iade ediyorum. Seviyeniz bu kadar işte.

edit: O klanda bulunan iyi niyetli insanlara sesleniyorum. Klan kıtlığı yok, bu hainler size yalnızca insanlığınızı kaybettirir.

edit 2: İnsanlık seviyenizle oyun seviyeniz aynı olduğu için 5 kişi 1 kişiye yem oldunuz. Bizim saatlerdir elimizde tuttuğumuz serverı kaçtır 5 dk.da kaptırıyorsunuz.

edit 2 için ,Kanka onu ben halletim

Serverı almak ,iyi oynamak yada kötü oynamak bunlar apayrı konular,ama ben ve chap uzun zaman sonra profexoru görünce gerçekten sevinerek daha şevkle oynadık,keza nephilis hocam da geldi tamamen şans eseri eski pm grubu günlerini anar gibi olduk az da olsa .Ben chapın dedikleri olana kadar bu duygular içerisindeydim

Ama açıkçası benim olanlar için tek diyeceğim profexor hocam sana yakışmadı.

Grubunuzda ki diğerlerinin yaptıklarını zaten alıştığım için gelipte buraya yazmaya tenezzül etmiyorum Sadece bana pm atıpta iyi oynayan ama daha da önemlisi karakterli insanlardan oluşan bir klan arayan herkese ilk sizin mc2 klanınızı söylediğim için pişmanım o kadar

Konuyu saptirmayin. Ben gece aramıza yeni gelen çocuklar ile 4vs4 size karşı oyun oynayalım dedim hep arkadaşlarıda test ederiz diye (gece sizden başka deneyimli eski oyuncular yoktu) Prof başka yerde oynamamizi söyledi, oynamazsakta bize karşı oynayacağını belirtti, hatta oynadıda. Biz 2 girişimimizde bizi tokatladiniz, daha küçüktük ;) sonra sunucuyu aldıktan sonra justreale geri verdik en son justu başka birileri yediğini görünce. sonra just hata yaptı adamlara kaptırdı olmadık yerde atlayinca. Sonra biz kendi taglarimizla girdik, yine serveri aldık.
    Arkadaşlar bu konular bu şekilde lanse edilmemeli, hele Prof mc2 kurucusu bize oraya gitmemizi girersek bize karşı oynayacagini belirtti, siz burada adamı yerden yere çalışmışsınız. Biz burada yeni adamları kime karşı oynayıp egiticez? Sizin bu durumda sizi seçtiğimiz için gururlanmaniz gerekli. Saygılar. ^^TRAKY

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sê7êN SKY

quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın oyun dondu. Birisini yanlışlıkla yedim birisini de bizden biri yedi neden anlamadım. Bir müddet böyle bekledim sonra kapattım.

Agar.io Oynuyoruzz!

Mayinin orada beni yemeyeydin iyiydi

Feed yerine mayin kullanan ender adamlardansin ve ne yapacagimi anliyorsun

Hocam sanırım donmadan önceki son yememden bahsediyorsunuz, orada oyun dondu ve kendi kendine gidiyordu hücre, durduramadım.
    Teşekkür ederim, anlaşabildiğimize sevindim

Yok dostum oyunun en baslarinda,dh kullanmiyorum..Gayet net hatirlaman lazim

aa sen o musun Ben de buraya yazacaktım bana pm atsın diye ama dh tagı olmadığı için burayı okumaz diye düşündüm. Orada seni de beni de patlattılar gümbürtüye gittin hocam. Seni aradım ama bulamadım zaten 5-10 dakika sonra oyun dondu

• Ya hu daha demin saniyler önce 3 dh ci oynuyoruz hainin biri geldi 3 ümüzü de yedi olum tamam desteklemeyin ama yemeyinde be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doktorius -- 17 Ağustos 2015; 16:59:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRAKY

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Konu kapanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallerakdeniz -- 17 Ağustos 2015; 17:18:38 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın oyun dondu. Birisini yanlışlıkla yedim birisini de bizden biri yedi neden anlamadım. Bir müddet böyle bekledim sonra kapattım.

Agar.io Oynuyoruzz!

Mayinin orada beni yemeyeydin iyiydi

Feed yerine mayin kullanan ender adamlardansin ve ne yapacagimi anliyorsun

Hocam sanırım donmadan önceki son yememden bahsediyorsunuz, orada oyun dondu ve kendi kendine gidiyordu hücre, durduramadım.
    Teşekkür ederim, anlaşabildiğimize sevindim

Yok dostum oyunun en baslarinda,dh kullanmiyorum..Gayet net hatirlaman lazim

aa sen o musun Ben de buraya yazacaktım bana pm atsın diye ama dh tagı olmadığı için burayı okumaz diye düşündüm. Orada seni de beni de patlattılar gümbürtüye gittin hocam. Seni aradım ama bulamadım zaten 5-10 dakika sonra oyun dondu

O ana kadar uzun zamandir oynadigim en duzgun oyundu,orada da karambol oldu..
    Oldukten sonra sw atiyor belli bir boyuta ulasinca ama donup buldum seni,yanina gelirken dedigin gibi tamamen dondu

• Phı hocamın son mesajını gördüm her ne kadar konu fiilen ölsede en azından oyunu yeni tanıyıp gelenler olacaktır genede onun için bu işin altından kalkıp konuyu idare edebilecekler fikirlerini yazsın ,gelsin ben varım desin bence,ki ben bir iki gönüllü gördüm sanki O zamana kadar konuyu şimdilik phı hocamın devralması en iyisi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 17 Ağustos 2015; 17:19:07 >
  • Umarım karayüzü buradadır 1234 ekip güzeldi :)))) Narkoz
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • arkadaş nedir bu bağlantı sorunu birisi beni yediğinde atıyor başka yere ? Benlik bir sorunsa nasıl çözerim ?
  • oynayan varsa pm
  • Bundan sonra tanımadığım dhlileri bende yicem bu nedir ya her oyunda bir hainlik yeter artık
  • Beyler Bu TAG muhabbeti nedir konudan baya uzak kaldım ama ben de almak istiyorum nasıl alacağız?
  • Fatma hocam bunlar yüzünden oyunu modemden engelledim. O derece soğuttular artık. 35 dkmı verip ilk 3 e giriyorum . Sonra taglı birisi geliyor yardım istiyor. Biraz verip büyütünce bölünüp beni yiyor. Ayıptır. Bu arada ben ☪ 007 ™
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRAKY

quote:

Orijinalden alıntı: justreal

quote:

Orijinalden alıntı: hayallerakdeniz

Yanımıza geldin, seni feedledik. Sonra "LAN"lar türedi. Kimseyi aptal yerine koyamazsınız.

İsteseydiniz kütleyi size verip çıkardık biz. İkinci bir sahte "Acemiyim"e, hainliğe, dalavereye lüzum yoktu. Taginizi değiştirin, "hain" klanı yapın.

Leaderboardtan bana ettiğiniz küfürü hepinize iade ediyorum. Seviyeniz bu kadar işte.

edit: O klanda bulunan iyi niyetli insanlara sesleniyorum. Klan kıtlığı yok, bu hainler size yalnızca insanlığınızı kaybettirir.

edit 2: İnsanlık seviyenizle oyun seviyeniz aynı olduğu için 5 kişi 1 kişiye yem oldunuz. Bizim saatlerdir elimizde tuttuğumuz serverı kaçtır 5 dk.da kaptırıyorsunuz.

edit 2 için ,Kanka onu ben halletim

Serverı almak ,iyi oynamak yada kötü oynamak bunlar apayrı konular,ama ben ve chap uzun zaman sonra profexoru görünce gerçekten sevinerek daha şevkle oynadık,keza nephilis hocam da geldi tamamen şans eseri eski pm grubu günlerini anar gibi olduk az da olsa .Ben chapın dedikleri olana kadar bu duygular içerisindeydim

Ama açıkçası benim olanlar için tek diyeceğim profexor hocam sana yakışmadı.

Grubunuzda ki diğerlerinin yaptıklarını zaten alıştığım için gelipte buraya yazmaya tenezzül etmiyorum Sadece bana pm atıpta iyi oynayan ama daha da önemlisi karakterli insanlardan oluşan bir klan arayan herkese ilk sizin mc2 klanınızı söylediğim için pişmanım o kadar

Konuyu saptirmayin. Ben gece aramıza yeni gelen çocuklar ile 4vs4 size karşı oyun oynayalım dedim hep arkadaşlarıda test ederiz diye (gece sizden başka deneyimli eski oyuncular yoktu) Prof başka yerde oynamamizi söyledi, oynamazsakta bize karşı oynayacağını belirtti, hatta oynadıda. Biz 2 girişimimizde bizi tokatladiniz, daha küçüktük ;) sonra sunucuyu aldıktan sonra justreale geri verdik en son justu başka birileri yediğini görünce. sonra just hata yaptı adamlara kaptırdı olmadık yerde atlayinca. Sonra biz kendi taglarimizla girdik, yine serveri aldık.
    Arkadaşlar bu konular bu şekilde lanse edilmemeli, hele Prof mc2 kurucusu bize oraya gitmemizi girersek bize karşı oynayacagini belirtti, siz burada adamı yerden yere çalışmışsınız. Biz burada yeni adamları kime karşı oynayıp egiticez? Sizin bu durumda sizi seçtiğimiz için gururlanmaniz gerekli. Saygılar. ^^TRAKY

Hocam siz 2 grupta da üyeliğiniz mi var ? hem et lerde hemde mc2 de ?

• quote:

Orijinalden alıntı: karahan41

Umarım karayüzü buradadır 1234 ekip güzeldi :)))) Narkoz
    Agar.io Oynuyoruzz!

Hocam hepsi fake :D fakelerle oynamışınız ama bir şey farketmez

• DH TAGI {ŞEKİLLİ SPEED YAZISI ] az önce oynadık arkadaşla çok güzeldi ilk 10 da 3 tane grup vardı biri birinci 3 ve 4 biz 2. idik .Üçünü de aynı anda aldık sonra arkadaş doa lara verdi bende de connecting yazdı baktım yeniliyorum speed yok speed olsa yine alırdık serveri :D O arkadaş kim ise bana ulaşsın ben Dh tag HAMİKİSİ
  • 
Sayfa: önceki 13821383138413851386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.