Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13801381138213831384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bu konu kapatılmalı ilgilenicek birisi açmalı ben bir tag yaparım hiç kimse yapamaz aynısını internette olan harflerden simgelerden değil kendi simgeni yapabiliyorsun özel karekterler değişik semboller var nette bulamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesse79 -- 16 Ağustos 2015; 19:58:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzgün ilgilenebilecek birisi yeni bir konu açsın güvenilir olanlara başka bir tag hazırlasın sonra bi liste oluştursun tagları kime verdiyse bizde oynarken o listede olmayanların hain olduğunu anlayıp ona gore oynayalım. Bunu yapmak çok mu zor carsley? Madem devretmiyorsun yapıver şunu. İlk mesajı düzenle. Yok yapmıyorsan ilgilenebilecek biri başka konu açsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haşlanmışyumurta

Tagınız tee youtube de yorumlarda paylaşılıyor birisi tag istemişti attım al kardeşim kopyala dur diye adam teşekkür etti

Birader ben hiç bir zaman bu hain demedim oyunuda ilk çıktığı günden şimdiye kadar oynarım farklı dh hesaplarım vardı uzaklaştırma aldığım için bunu kulanıyorum

ben şu yukardaki mesajında '' Tagınız tee youtube de yorumlarda paylaşılıyor birisi tag istemişti attım al kardeşim kopyala dur diye adam teşekkür etti '' şuna sinirendim

yazım hatası yapmışsın sanırım bu yukardaki mesajda tagımızı birisine atmışsın oda teşekür etmiş tepkim bunaydı

• MC diye bir takım var C şekilli yukarıdan aşağı 3 çizgili C onlar Türk grubu mu?? ben yabancı olduklarını düşünüyorum bilen var mı? ZF diye bir takımla ortak oluyorlar bazen

• PHI hocam ben gönüllüyüm. Ayrıca team speak ve skype gibi gruplarında altyapısını yavaş yavaş oluşturdum. Bu konuda AKK konusu gibi olmasın lütfen. Bu kadar insanın emeği söz konusu. Eleman belli ki yönetemiyor konuyu.
  • tagı kimseye attmadım youtubede aytunların videosunu izliyordum şansa denk geldi buraya atacaktım bakın ne buldum diye baktım adam tag istiyor alaycı bi biçimde al kardeşim kopyala dur dedim olay bu hatta 2-3 sayfa gerisine giderseniz kendiniz okursunuz benim anlatmama gerek kalmaz. tagı şu ana kadar 1 veya 2 kişiye verdim onlarda da arkadaşım sen şuan neredeyse en güvenilir adama senin gibiler yüzünden tag yayılıyo falan diyosun tagla oynamam artık ben kendi tagımı kendm yaparım tek başıma oynarım en azından dh hainliğine uğramam
  • sizin savunduğunuz konu sahibi konuyla ilgilenmiyor devret diyoruz devretmiyor işte bakın bunlar hep ego

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haşlanmışyumurta -- 16 Ağustos 2015; 21:29:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haşlanmışyumurta

tagı kimseye attmadım youtubede aytunların videosunu izliyordum şansa denk geldi buraya atacaktım bakın ne buldum diye baktım adam tag istiyor alaycı bi biçimde al kardeşim kopyala dur dedim olay bu hatta 2-3 sayfa gerisine giderseniz kendiniz okursunuz benim anlatmama gerek kalmaz. tagı şu ana kadar 1 veya 2 kişiye verdim onlarda da arkadaşım sen şuan neredeyse en güvenilir adama senin gibiler yüzünden tag yayılıyo falan diyosun tagla oynamam artık ben kendi tagımı kendm yaparım tek başıma oynarım en azından dh hainliğine uğramam

Anladım sanırım yanlış anladım kusura bakmayın bende dh tagını almadan oyniyorum nickim şekili gereksiz
  • ulan arkadaş olunce neden başka servere atıyor seven nerden bulcam senı sımdı
  • Yabancı, sanırım Twitch üzerinden yayın yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterofagar

Yabancı, sanırım Twitch üzerinden yayın yapıyorlar.

Valla hocam adamlara helal olsun ben onlar gibisini görmedim.
    Adamlar türk serverlerine gelip tüm serveri süpürdüler. Üstelik bunu tek bir serverde değil bir çok serverde gördüm.
    Ve adamlar kendi adamlarını yemedi hiç.
    Bizim türkler ise avrupada bile birbirini yiyor. Ben bile artık avrupa serverinde türk görsem hemen yiyorum artık o noktaya getirdiler yanına iki ortak alan herkesi yiyor hele biri benim için 8e bölünüp yunan ortağına yedirdi. Normalde avrupada türk görsem destek olmasam bile saldırmazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nephilis

Doğum günümü kutlama nezaketi gösteren tüm forum ve oyun arkadaşlarıma teşekkür ederim..

Geçmiş doğum günün kutlu olsun hocam :)
  • Henüz geçmedi daha 40 dk var geçmesine Teşekkür ederim dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nephilis

Henüz geçmedi daha 40 dk var geçmesine Teşekkür ederim dostum

son 1 dk kala bende doğum günün kutlu olsun diycem
  • Teşekkürler
  • DH Supernova,DH Megatron, DH Taçsız Kral haindir hainleri gördükçe yazıyorum bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nomel -- 17 Ağustos 2015; 0:08:11 >
  • Takım Tagınız ne idi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz Muay -- 17 Ağustos 2015; 1:10:55 >
  • agario da teamspeak kullanan düzenli bir takım varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empty Words.

çok güzel oyundu burdan dh akıllı dh bozkurt dh trakya vs daha çok kişi vardı hatırlayamadım hepsine teşekkurler

her zaman ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Orijinalden alıntı: hayallerakdeniz

quote:

Orijinalden alıntı: AnacondA_

Poseidon'u ve Aze'yi çözememiştim. Yanlarına giden herkesi besliyorlar ama sonra ne oluyor yakalayamadım. Poseidon'un DH'den olmadığını tahmin edebiliyorum. Her şekilli uydurma DH tagını besliyor. Kara listeye alındı mı?

Bunlar sabah bir posta yediler hepimizi. Ama bizimkiler hala ısrarla onlarla çalışıyorlar. Şimdi yine temizlediler işte.

boyunlarının ölçüsünü aldım mayıncı ve trakya sizi yemicektim de şimdi gider yine bunları beslersiniz diye hepinizi yedim affola. aze buda sana ders olsun

;) düşmanlarınızı belirtin ona göre paslaşalım. bazen ortak arkadaşlara denk geliyoruz

• 
Sayfa: önceki 13801381138213831384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.