Bildirim
Agar.io Oynuyoruzz! (1380. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tekrardan teşekkürler.. -
Nice mutlu yaşlara :* -
Teşekkürler @canikosu -
Canikosu yesin :D -
-
Teşekkür ederim dostum -
JonSnow,jagged,ruhsuz ve en önemlisi [inci]neo1zenci nickli arkadaşa teşekkür ederim hunharca besleyip hunharca oynadık -
-
Teşekkür ederim dostum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nephilis
Oyun esnasında bir anda doğum günümü kutlayan nicklerle yanıma gelerek beni şaşkına döndüren ve de bir o kadar da mutlu eden yüreği güzel iki insan @Chapulling ve @Minervaya sonsuz teşekkürler.. İyi ki sizleri tanımışım..
Bu da o anın resmi :)
Sağ alttaki şey ne nasıl açılıyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beyler ffa da belli bir buyuklukten sonra biri sizi yiyince baska servera sutluyor. Ama party modda boyle birsey yok ben party de takildim bu gece baya.
Bu arada fake dh liler disinda baska dh li gormuyorum tag hikaye oldu anlasilan.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nephilis
Oyun esnasında bir anda doğum günümü kutlayan nicklerle yanıma gelerek beni şaşkına döndüren ve de bir o kadar da mutlu eden yüreği güzel iki insan @Chapulling ve @Minervaya sonsuz teşekkürler.. İyi ki sizleri tanımışım..
Bu da o anın resmi :)
Doğum günün kutlu olsun dostum, umarım her yaşında yüzün güler en mutlu sen olursun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Saçma sapan bir mesaj daha. Madem beceremiyorsun devret konuyu. Niye bir de üste çıkmaya çalışıyorsun ki. Arada mesaj atıp bırakıyorsun. Madem konuyu açtın o zaman paşa paşa ilgileneceksin ! Yok eğer ben ilgilenmiyorum diyorsan devredeceksin konuyu. Bu kadar insanın emeğini hiçe sayamazsın sen. Şu egonu bir kenara bırak. Ondan sonra konuya gir. Kaç defa söyledik her önüne gelene tag verirsen olacağı budur. Saatlerce verdiğimiz emeği, dost bildiğimiz tagı kullanan adam kalkıyor saniyeler içerisinde emeğimizin afedersin ama içine ediyor. Bu iş böyle olmaz. Konuyu da düzenle bir an önce. Başka sitenin reklamını yapmak yerine mevcut site üzerinden devam etmen gerektiğini hala anlamadın sanırım ? -
Mutlu yıllar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyefendiye mesaj attım cevap vermeyince bende kendim birşeyler uydurayım dedim paintten farklı şekillerde yazıp kopyaladım Agar io giriş ekranına yapıştırınca klasik şekiller oluyor -
Doğum gününüz kutlu olsun :) -
Her önüme gelene tag dağıtmıyorum. Adam tagı ifşa ediyorsa benim suçum ne? -
kimseye dağıtmıyorsunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: haşlanmışyumurta
kimseye dağıtmıyorsunuz
Yalan.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X