Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13001301130213031304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

Beyler sinirden çatlamak üzereyim türk serverında YÜCE TÜRK nickiyle ben birde hırsız tayyip nickiyle başka bi arkadaşla oynuyorduk ikimizde hayvan gibi oldu sonra sıkıştık biraz bütün parçamı buna verdim bi anda yanlışlıkla kendimi ona yedirdim geri bulmaya çalışırken adamı başka YÜCE TÜRK nickli sahtekar hemen gitmiş onu büyütmüş adamı inandıramadım ahahah. Allah kahretsin böyle işi beleşçi

özel karakter kullan
  • Hacı naber yeter artık be sabahtan beri kaç kere yedin eskiden böyle değildin bi oyun için karekterini satmışsın.Senin yüzünden haftalar sonra girdiğim oyundan hiç bi zevk alamadım.Bir daha karşıma çıkayım deme sakın seni her gördüğümde yiyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 26 Temmuz 2015; 13:08:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çizik dli ve hsi küçük olan bütün dhlilere hain gözüyle bakıyorum artık.Lütfen HER GÖRDÜĞÜNÜZ DHLİYE KUCAK AÇMAYIN 20DKDIR OYNADIĞIMIZ ADAM DHLİ GÖRÜYOR KOŞUYOR YANINA ONU DA YİYORLAR BENİ DE.YETER ARTIK YA :D AZCIK TEMKİNLİ OYNAYIN ŞU OYUNU LÜTFEN.

• garuda kullanıcısına yanıt
    en son hata verdi connection hatası 9 k kütleyi sana aktaramadım bro. soryy ya Let Me 1. dim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faheka

en son hata verdi connection hatası 9 k kütleyi sana aktaramadım bro. soryy ya Let Me 1. dim.

Sorun degil hocam iyi buyuduk guzel oyundu

• Team Speak olmadan bu oyun oynanmazmış bunu kanıtlamış olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slitheen

Android için nebulous oyunu çıkmış hemen serverı ele geçirdim.

Agar.io Oynuyoruzz!

Bot lara karşı sw yi aldığını sanmak nasıl bir duygu

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

quote:

Orijinalden alıntı: Slitheen

Android için nebulous oyunu çıkmış hemen serverı ele geçirdim.

Agar.io Oynuyoruzz!

Bot lara karşı sw yi aldığını sanmak nasıl bir duygu

Sonradan boy olduklarını fark ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Slitheen kullanıcısına yanıt
    Bende bende çaktırma

• Bu Eva kim? Daha önce DH'li yediğini gördüm. Şimdi de iki kez Hamikisi'yi yedi. Spectateden izleyin. Ona göre dostu, düşmanı bilelim.
  • Arkadaşlar onun yardımlaştığı arkaaşı ben kurtardım yanlışlıkla yemişti heralde.Ve ilk 3 ünü aynı anda yedim sonra adam beni yanlışlıkla yedi adamın yanına gdiyorm yardımlaştığı kii feedlemeye çalışıyor bu dh taglı beni yiyordu ve 1500 kütlem vardı bilerek bölündü. Bu kişiyle oynamayın.
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: PORSCHESİNİ SATAN ADAM

Arkadaşlar onun yardımlaştığı arkaaşı ben kurtardım yanlışlıkla yemişti heralde.Ve ilk 3 ünü aynı anda yedim sonra adam beni yanlışlıkla yedi adamın yanına gdiyorm yardımlaştığı kii feedlemeye çalışıyor bu dh taglı beni yiyordu ve 1500 kütlem vardı bilerek bölündü. Bu kişiyle oynamayın.
    Agar.io Oynuyoruzz!

Spectateden izliyordum, siz ilk yediği kişi değilsiniz. Yazdım yukarıda.

• quote:

Arkadaşlar onun yardımlaştığı arkaaşı ben kurtardım yanlışlıkla yemişti heralde.Ve ilk 3 ünü aynı anda yedim sonra adam beni yanlışlıkla yedi adamın yanına gdiyorm yardımlaştığı kii feedlemeye çalışıyor bu dh taglı beni yiyordu ve 1500 kütlem vardı bilerek bölündü. Bu kişiyle oynamayın.
    Agar.io Oynuyoruzz!

nickini söylesene o benim

• arkadaşlar dh eva benim birşeye açıklık getireyim.Ben oynamayı bilmeyen birisi ile sırf dh'li diye takım olmak zorunda değilim.(dh katliam , dh pasha,dh pro bu üçü) 1.5 saatir serverdeyim kaç tane dh li ile takıldım adam gram anlamıyor oyundan 2 saat w ile büyütücem diye uğraşıyor adamın içindeyim beyin basmıyor space atmaya.Ben bütün dh lilerle takılırım ama adam oynamayı bilmiyorsa kesinlikle yerim bu hainlik değildir.Sadec space ile bölünmeyi adam gibi bilen adamlarla,birini kovalarken arkadan 1 saat w ile büyütmek yerine bölünerek önüme geçen mesafeyyi kısaltan kısaca oynamayı bilen kişilerle takılırım başta bakrım bilmiyorsa yerim o yüzden benle takım olmadan önce düşünün bu arkadaşta kimse 10 numara oynuyor helal olsun.Varsa yediğim kusura bakmasın uzaklaşsın diye bekliyom uzaklaşmıyordu mecbur yiyiyorum.

ayriyetten dh hamsi'miydi neydi bu arkadaş kusura bakmasın arada kaynadı.O ne dese haklı bilerek yedim diğerleri yüzünden,kusura bakma kardeşim

buda 28 k dh rekoru varmı bunu geçen

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesse1304 -- 26 Temmuz 2015; 14:59:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jesse1304

arkadaşlar dh eva benim birşeye açıklık getireyim.Ben oynamayı bilmeyen birisi ile sırf dh'li diye takım olmak zorunda değilim.(dh katliam , dh pasha,dh pro bu üçü) 1.5 saatir serverdeyim kaç tane dh li ile takıldım adam gram anlamıyor oyundan 2 saat w ile büyütücem diye uğraşıyor adamın içindeyim beyin basmıyor space atmaya.Ben bütün dh lilerle takılırım ama adam oynamayı bilmiyorsa kesinlikle yerim bu hainlik değildir.Sadec space ile bölünmeyi adam gibi bilen adamlarla,birini kovalarken arkadan 1 saat w ile büyütmek yerine bölünerek önüme geçen mesafeyyi kısaltan kısaca oynamayı bilen kişilerle takılırım başta bakrım bilmiyorsa yerim o yüzden benle takım olmadan önce düşünün bu arkadaşta kimse 10 numara oynuyor helal olsun.Varsa yediğim kusura bakmasın uzaklaşsın diye bekliyom uzaklaşmıyordu mecbur yiyiyorum.

ayriyetten dh hamsi'miydi neydi bu arkadaş kusura bakmasın arada kaynadı.O ne dese haklı bilerek yedim diğerleri yüzünden,kusura bakma kardeşim

Agar.io Oynuyoruzz!

Hocam 5 kere geldim bir kere feedlemediniz.Hep yediniz hemde ben ilk 3 ü takımdı aynı anda yedim diyorum.Ben olmayaydım siz yenilecektiniz.Neyse artık

• quote:

arkadaşlar dh eva benim birşeye açıklık getireyim.Ben oynamayı bilmeyen birisi ile sırf dh'li diye takım olmak zorunda değilim.(dh katliam , dh pasha,dh pro bu üçü) 1.5 saatir serverdeyim kaç tane dh li ile takıldım adam gram anlamıyor oyundan 2 saat w ile büyütücem diye uğraşıyor adamın içindeyim beyin basmıyor space atmaya.Ben bütün dh lilerle takılırım ama adam oynamayı bilmiyorsa kesinlikle yerim bu hainlik değildir.Sadec space ile bölünmeyi adam gibi bilen adamlarla,birini kovalarken arkadan 1 saat w ile büyütmek yerine bölünerek önüme geçen mesafeyyi kısaltan kısaca oynamayı bilen kişilerle takılırım başta bakrım bilmiyorsa yerim o yüzden benle takım olmadan önce düşünün bu arkadaşta kimse 10 numara oynuyor helal olsun.Varsa yediğim kusura bakmasın uzaklaşsın diye bekliyom uzaklaşmıyordu mecbur yiyiyorum.

okadar iyiysen birlikte oynayabiliriz ara sıra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 26 Temmuz 2015; 15:05:36 >

• Arkadaşlar Fakem Çıkmış Resimdeki Kulanıcı Adını Kulanıyorum
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • hatasız seri zeki, harbi pro varsa pm atsın.
  • quote:

quote:

Agar.io Oynuyoruzz!

nickini söylesene o benim

arkadaşım seni yemek için tek sebeb özel tagı herkesin gördüğü bu forum da paylaşman

• jesse1304 J kullanıcısına yanıt
    Bu gitsene ya. 28k yaptım diye bide hava atıyor

Çok iyi oynuyorsan o başındaki DH tagını kaldır öyle oyna!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13001301130213031304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.