Bildirim
Agar.io Oynuyoruzz! (1283. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kozmonot271
yemin ediyorum ki anlam veremiyorum adam 5000-6000 olmuş bölünmüyor bile sanki dilenci var yanında 2-3 kere feedliyor. bu nedir yaw bilmeyenlere tag vermeyin o zaman kardeşim.. bölün başklarına ver sen ileri atıl o zaman.. canavar mahluklar resmen.. o kadar izliyorlar yanlarına birçok strateji uyguluyoruz ama o kadar zekaları yetmiyo ki öğrenemiyorlar.. altı üstü 1 saat zevk alıp çıkacaz..
Nick ne idi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Sudolfin
Bir süredir okul dolayısıyla giremiyordum. İlk tagi kullanıyorum. Özel mesajlardan sayfalarca olmuş. Ama 2 hafta önce beraber oynadığımız arkadaşlar bugün tag eski diye beni yemeye çalışıyor. Hayır birde öbür "yeni tagli" dhli arkadaşla beraber oynadığımızı görüyor.
hocam aslinda en önemli sebep eski tag yeni tag mevzusu degil. Hergün bir baskasi ihanete ugruyor dh tagli olanlardan. O yüzden buradakiler de güvenemiyor acikcasi ben de gördügümde 3-5den fazla feedlemem tanimadigimi. Dh Team olarak oynamak isteyen adam burada aktif olsun ve kendini tanitsin ben buyum desin. Ondan sonra herkes kimin ne oldugunu bilmis olur. Bundan sonra o problem olmaz umarim. -
dh k0z tm .. ama siz değildiniz. anlamıyorum ki herkes bi anda hainlik yapıyo ellerine ne geçiyo :( -
eyw. hocam DH k0z Tm benim adım sizle az önce oynadık güzeldi -
party ile girmek isteyen varsa lin ve adım
link: agar.io/#2TBRG
adım : NEWTEAM
oynamak isteyen arkadaşlar burdan nickini yazsın buluşuruz -
Partyde iseniz bir kodunuzu alırım. -
KODUM agar.io/#2TBRG -
KAANYAVUZ GELDİYSEN NİCKİN NE -
YOKMU GELECEK -
DH PROCUS NEDEN HER GÖRDÜĞÜNDE BENİ YİYORSUN!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
link atin oynayalim...
Dh Mitralyöz -
DH tagı koymamızın sebebi gel beni ye demek mi diğer dhlilere DH 1/2li arkadaşta yemekten büyük zevk alıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mitralyoz16
link atin oynayalim...
Dh Mitralyöz
F5 YAP dhlilerin olduguna gir -
quote:
eyw. hocam DH k0z Tm benim adım sizle az önce oynadık güzeldi
hocam bak nephilisi burda birçok kişi tanıyor zaten bende yeni katıldım bazı kişiler beni öğrendi az çok zaten ben orda seni gördüm sanırım verdiğimide hatırlıyorum ama tagından ötürü fazla besleyemedim kusura bakma gerçekten senin burdan yazdığını biliyordumda ordaki isimin sen olduğu aklıma gelmedi hatırlasaydım emin ol herşeyimi verirdim ama işte asıl tanıdıklardan başkasına pek güvenilmiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Suat Asd
quote:
eyw. hocam DH k0z Tm benim adım sizle az önce oynadık güzeldi
hocam bak nephilisi burda birçok kişi tanıyor zaten bende yeni katıldım bazı kişiler beni öğrendi az çok zaten ben orda seni gördüm sanırım verdiğimide hatırlıyorum ama tagından ötürü fazla besleyemedim kusura bakma gerçekten senin burdan yazdığını biliyordumda ordaki isimin sen olduğu aklıma gelmedi hatırlasaydım emin ol herşeyimi verirdim ama işte asıl tanıdıklardan başkasına pek güvenilmiyor
Suat hocam alinmayi bekleyen serverlar varmis diyorlar... Ne dersin ? :) -
OOOO derimm haydi bastır dh haydiii tam zamanı tam zamanı şimdii neresi bu arada? :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: Suat Asd
OOOO derimm haydi bastır dh haydiii tam zamanı tam zamanı şimdii neresi bu arada? :))
http://agar.io/#EV8CN
1- clay emir
2- patenci
Baska gelecek arkadaslar olursa buradan yazsinlar aksi taktirde takim olmayiz tanimiyorsak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitralyoz16 -- 23 Temmuz 2015; 21:18:02 > -
Geldim tamamdır..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X