Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12801281128212831284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sa beyler bayadır girmıyordum forma bızle sıkıntısı olan var mı
  • "DH YASKOYAS" orada boşu boşuna öldüm ondan sonra seni bulana kadar adamlar almış zaten zamanlama çok kötü oldu..
  • bozkurt oynamayı ogren sonra zt lerle kapısmamıza gel sana dıcek laf bulamıyorum
  • Şu swancher mıdır Nicolai midir ? Dh lilerden ZT lilerden kim feed verirse onlardan yana olup server almaya çalışıyolar . Tagleri bile yok . herkezi yemeye çalışırken gittiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Battlefield pro -- 23 Temmuz 2015; 18:55:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battlefield pro

Şu swancher mıdır Nicolai midir ? Dh lilerden ZT lilerden kim feed verirse onlardan yana olup server almaya çalışıyolar . Tagleri bile yok . Serveri Zt lilere veriyolar

Onların şuçu ztlere kaptıranlar dh liler bazıları tanımadığımız kişileri büyütüor sonra da olanlar oluyo
  • bozkurt space atmasını bılıyor mu acaba orası bıle muhim abi cok kalabalık sınız yoksa ıyı oynuyosunuz ama kurunun yanında yasda yanıyor anlıycanız
  • spec'ten izliyodum da swancher 2 kez mayın patlatamayarak güldürdü zaten :D kasıyodu heralde.
    hacı naber sana ayak uydurmaya çalıştım ama bölünme işini çok iyi oturtmuşsun yetişemedim sana
  • DH Yusuf Kim. Kardeş yanlışlıkla yuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battlefield pro

Şu swancher mıdır Nicolai midir ? Dh lilerden ZT lilerden kim feed verirse onlardan yana olup server almaya çalışıyolar . Tagleri bile yok . herkezi yemeye çalışırken gittiler

Feedleyenlerden olmuyoruz merak etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: georgebenny

spec'ten izliyodum da swancher 2 kez mayın patlatamayarak güldürdü zaten :D kasıyodu heralde.
    hacı naber sana ayak uydurmaya çalıştım ama bölünme işini çok iyi oturtmuşsun yetişemedim sana

Kasmıyordu, ilk oyunumdu bugün. Benim beceriksizliğimdi. Önce kendime saydım içimden, sonra ben de baya güldüm. Isınma turuydu, şimdi kahvemi de aldım. Oyuna başlayalım

@Battlefield pro forumu takip ederseniz daha önce yazdık bunları. O oyunda ne zt'den ne dh'dendik. Ayrı tag da vardı. Sadece naugty zt tagıylaydı, ztlerle o oyunda dost olmayacağımızı konuştuktan sonra, o da bizimle başladığından tagi sildi. Kim yardım ederse değil, sıfırdan başlıyoruz. Zt'lerle aramızda haberleşebildiğimizden, oyun dalgasına dönerse feedleşiyoruz. Hatta bizim ts grubundaki hacınaber ve mayıncı ile de kapıştık orda, tag farklı olduğundan. Benim beceriksizliğimden onlara da kaybettik hatta. İyi oyunlar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swancher -- 23 Temmuz 2015; 21:31:42 >

• Agar.io Oynuyoruzz!
    la olm bu tag kullanılmıyor mu artık ? yiyip duruyorlar DH ler
  • Agar.io Oynuyoruzz!
    Proton haindir beni bitirip Harun abiye bölündü verdi hepsini DİKKAT
  • arkadaşlar paylaştığınız kişilerde yeni TAG yok ki normaldir az öncede bir tanesi beni sattı. adamı 1. yaptım şuanda DH değil ama olsun hepsi aynı.. mesela hainlik zaten

varsa şuan güzel oyun girebilirim. dh k0z tm olarak
  • KARAHAN BEN DH BIÇAK YEMEYİN Bİ TAG VEREBİLİRMİSİNİZ
  • YA TAG NASIL ALIYOZ BİRİ SÖYLESİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanyavuz

Buralarda bir yerde dhli arkadaşların olması gerekmiyor mu?başladığımda 4 tane vardı top 10da bir anda kayboldular:D
    Agar.io Oynuyoruzz!

bizimkiler tatlı su oyuncusu bunlara ilk 10'u dh yapıp vericeksin oynayacaklar

• var mı yaw şuan güzel bastırabileceğimiz oyun :) artistlik yapıyorlar birliğimiz yok diye
  • nephilis ve asosyal kim yaw suad asd? bunlar resmen hainlik mi yapıyor bana mı öyle geliyor.
  • yemin ediyorum ki anlam veremiyorum adam 5000-6000 olmuş bölünmüyor bile sanki dilenci var yanında 2-3 kere feedliyor. bu nedir yaw bilmeyenlere tag vermeyin o zaman kardeşim.. bölün başklarına ver sen ileri atıl o zaman.. canavar mahluklar resmen.. o kadar izliyorlar yanlarına birçok strateji uyguluyoruz ama o kadar zekaları yetmiyo ki öğrenemiyorlar.. altı üstü 1 saat zevk alıp çıkacaz..
  • dark özür dilerim yanlışlıkla oldu :)
  • 
Sayfa: önceki 12801281128212831284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.