Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11311132113311341135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ele7en

ben DH Ele7en oyunda beraber olanlara tesekkurler guzel oyundu

teşekkürler hocam güzel oyundu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KURTİ güzel oyundu eyvallah birader. Nightmare kardesim neden yediğinizi yazarsan sevinirim. 30 dk listede KURTİ ile ilk 2 sıradaydık sende biliyodun forumdan olduğumu. Sana yanlış bi harekette yapmadım üstüne tag'da vardı geldin yedin. Sebebi nedir dostum?

-HK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 9 Temmuz 2015; 23:27:09 >
  • O değilde benimleevlenirmisin nickli biri yuttu beni
  • kodu atsanıza 2 kişi geliyoruz kuzenimle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zarges

Ne olmuş ya şimdi de DH liler ZT liler ile birlikte olmuş bizi mi yiyor ben anlamadım bazıları Zt lileri görünce baktım da DH li arkadaşları unutmuşlar ilginç DH Swancher mıdır nedir beni niye yedin orada

Hocam, her zaman savaşmıyorlar bizimle. Bazen onlar bizi çok küçükken bazen de biz onları çok küçükken beslersek birlikte oynuyoruz. Sürekli feedleyerek değil de birbirimiz üstünden bölüne bölüne ilerlerken arada kaynayan olabiliyor. Farkettiyseniz sizi de zaten ben beslemiştim. O kadar çok kişiyi yanlışlıkla yedik ki hatırlamıyorum bile. Öyle bir durumda tekrar gelirseniz ZT'ler ya da biz tekrar besleriz. Yine de yediğim için kusura bakmayın.

• Tam bu anda bağlantı koptu benim. Kim yedi beni itiraf edin Rakip olmayınca zevk vermiyor
  • Bu ZT olayı çok saçma. Bugün 1 DH'li ile takılan 1 ZT beni 3 defa yedi. Üstelik birinde ismini hatırlayamadığım bir arkadaş beni bayağı büyütmüştü. Yani ben ZT'den bana ilk kütle yollanmazsa ben onu yemeye çalışacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar gelin oynayalım: 8/x7nGQc
  • nerdeyis beyler
  • BEYLER KOD LAZIM 2 KİŞİ GELİYOZ TAGLIYIZ

MerTKa
    SobaBorusu
  • -ewtPy3F gelin beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

KURTİ güzel oyundu eyvallah birader. Nightmare kardesim neden yediğinizi yazarsan sevinirim. 30 dk listede KURTİ ile ilk 2 sıradaydık sende biliyodun forumdan olduğumu. Sana yanlış bi harekette yapmadım üstüne tag'da vardı geldin yedin. Sebebi nedir dostum?

-HK

eyvallah hk güwwwwwewwl oyundu çok fakem çıktı millet ayırt edemiyor a.koydum kurti yasmıs adam besliyor bisimkiler :D
  • la adam a.koyum kurti nickiyle 1. , adam bana sövüyo 1. indirelim şunu
    biriside dh kurti için yasmış helal olsun savasa devam :D
  • koda girmiyor bilmem ne hatası diyor ??
    There was a problem joining that party, please make sure the code is correct, or try creating another one
    kod olan gondersın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 10 Temmuz 2015; 0:49:09 >
  • Efsane oynadık sonunda baya bir süre ilk 10 bizdendi hep ancak en son benim internetin kopması ile serverdan düştüm.

DH Mirliva

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi averst -- 10 Temmuz 2015; 1:27:07 >
  • dh mebbenin problemi ne cidden merak ediyorum. arka arkaya 3 sefer kasten taglı olmama rağmen yedi.

Onun dışında 6 kişilik grup olarak ortalığa saldırıp duruyor iken bu arkadaşın ego tatmininden dolayı sıkılıp bıraktım.
  • grup oyunu gelmiş arkadaşlarla toplaşıp oynuyorsun sahura kadar oynayacak var mı tek sarmıyo
  • İlk planda bu foruma kayıt olmamın amacıyla buydu, açıklama yaptık ama hatırlatmakta fayda var anladığım kadarıyla.

ZT klanı takımların domine ettiği haritalara girip oynuyor ve onları yerinden etmeyi amaçlıyor. Diyelim ki ilk 10'da 8 tane DH odtü ekşi veya başka takım var. Biz buraya girdiğimizde onlarla savaşıyoruz tabiki.

Ama diyelim biz odtü oyununa girmişiz, önceden tanıdığımız oyunu iyi bildiğimiz biz DH'li gelirse savaş bitince onu da besleyip birlikte oynuyoruz veya çıkıyoruz.

ZT'li gördüğünüzde biz sizi beslesek bile yemekte virüs atmakta tabiki serbestsiniz, iyi oyunlar herkese :)
  • xAxkSNED kod bu gelen gelsin hadi
  • "DH Ajora" olarak giriyorum uzun bir aradan sonra, şuradayım: taFCj9iJ

http://prntscr.com/7quws3
  • 
Sayfa: önceki 11311132113311341135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.