Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11291130113111321133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • supernova kimse kusura bakmasın, server kapandı büyük kütlede bendeydi umarım alabilmişsinizdir :(
  • Party kodu: 6asZzF/f
    Gelin beyler DH İllegalBiri ben
  • Party code olan varsa paylaşsın beraber oynayalım

Edit:Tagı olan gelsin 3a/N2BPX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Markus Schulz -- 9 Temmuz 2015; 18:27:52 >
  • Party modu hakkında kısa bir not paylaşmak gerekirse, oluşturduğunuz parti kodları sadece birkaç dakika için geçerliliğini korumaktadır. Bu kodlar aynı anda başlamak içindir, eski kodlara girmeye çalışmayınız bu sebeple.
  • Güzel oyundu beyler ama sanki arada 1 tane hain vardı durduk yere yedi yanlışlıkla yedigim varsa affola

dh Hardal
  • Parti kodunu girince ne oluyor? Aynı serverda oynanıyor tamam, ama takım falan belli oluyor mu? Üstteki kodu girdim, yine tek gibi takılıyorum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Parti kodunu girince ne oluyor? Aynı serverda oynanıyor tamam, ama takım falan belli oluyor mu? Üstteki kodu girdim, yine tek gibi takılıyorum?

Sizi arkadaşınızın da içinde olduğu normal bir FFA oyununa bağlıyor, başka hiçbir etkisi yok.
  • nilbek kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Peki arkadaşımı nasıl tanıyorum? Hiçbir ipucu göremedim.

• party serverları çöküp duruyo
  • Arkadaşlar oyuna dh ismimizi mi yazıp girelim yoksa başka bir şey koyabilirmiyiz?Bu arada bugün birkaç arkadaşla baya iyi oynadık.Gerekli,adrenalin,paşabey,pro'ya teşekkürler,iyi oyundu.Sonra beni severdan attı yalnız.Yanlışlıkla yediğim varsada özür dilerim.
    dh fatih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngcuber_1 -- 9 Temmuz 2015; 19:03:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Teşekkür ederim. Peki arkadaşımı nasıl tanıyorum? Hiçbir ipucu göremedim.

Arkadaşlarınızı nicklerinden tanıyacaksınız, dediğim gibi size hiçbir ayrıcalık vermiyor sadece kaldırılan ip ile bağlanma yöntemlerine bir alternatif getirmiş oluyor. Oyunda hiçbir farklılık yok.
  • Beatraax kullanıcısına yanıt
    yalnız oyun olmamış,böyle oyun mu olur .5 dakka bi deneyip çıktım
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • nilbek kullanıcısına yanıt
    Anladım. Normal FFA ile oynamak isteyenlerden takım olarak oynamak isteyenleri ayırmaya çalışmışlar. O zaman belki FFA için takım olma engeli getirmeye çalışabilirler.

• yaptığınız hataya bak abi :D - βℓơɲԃε †
  • QmF59eBQ gelin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi averst -- 9 Temmuz 2015; 19:32:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blondefetish

yaptığınız hataya bak abi :D - βℓơɲԃε †

sorma çok fena hata yaptık orda :D ben çaılıyorum acil kütlemi vermem gerekti sonrası zaten belli :D geri gel alıyoruz orasını .D
  • uL4+UYyj
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgebenny

yalnız oyun olmamış,böyle oyun mu olur .5 dakka bi deneyip çıktım
    Agar.io Oynuyoruzz!

daha beta birde 1 hafta sonra dene 5 dakka olur 5 gün :D

• PhantomX kimse kusura bakmasın öldüm en sonunda ya zaten bir ara net gitti geldi etrafa biraz parça saçtım sanırım o sıra stamla diğeri sıkıştırıp yedi :S

Edit: Bizimkiler serveri ele geçirmişte benim internet baya saçmalıyor :D

Tag - Mirliva benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi averst -- 9 Temmuz 2015; 20:01:07 >
  • 
Sayfa: önceki 11291130113111321133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.