Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11301131113211331134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Party sistemi gelmiş iyi oldu oyun yine canlansın ortalığı kavuralım :) İftardan sonra akarız.
  • uL4+UYyj
  • Güzel oyundu elinize sağlık gece devam ederim - Blonde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blondefetish -- 9 Temmuz 2015; 20:23:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KIRMAZ ve GEREKLİ isimli arkadaşlara teşekkür ediyorum. Güzel oyundu. Ancak lag sorunundan dolayı bir tat alamadım. Kusura bakmasınlar tekrardan
  • ben DH Ele7en oyunda beraber olanlara tesekkurler guzel oyundu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ele7en kullanıcısına yanıt
    Hocam beni yanlış anlamassan birşey demek istiyorum senin vesilenle. Tabi toplum içinde tavsiye, kendini beğenmişlik yada azarlama olarak algılanabilir, amacım samimi söylüyorum o değil diğer oynayan arkadaşlara da sadece nacizane bir öneri;

-Lütfen oyun sırasında depocu arkadaş bölünsün. Birini depocu yapıyım, o bize taksit taksit feed versin diye bir oyun yok. O oyun, Brazilya nın 4-2-4 oynadığı gibi eskide kaldı arkadaşlar. Elinizden geldiği kadar 2 kişi depocu olsun ve sürekli etrafı ve mayınları temizlesin, birbirlerine depoyu devrederek. diğer kişilerde karşılıklı destek iler diğer adamları alsın, duruma göre mayıncı olsun.

Ele7en kardeşim bugün seninle oynadığımda inan ki kalp krizi geçirdim, hatta sinirden mayın attım üzerine çıktım oyundan :D

Bide raskolnikov arkadaş ile oynadım, şiir gibiydik.
  • İsteyenler varsa "w" ve "space" tuşu spamlama programı yapayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanahmet_19

Hocam beni yanlış anlamassan birşey demek istiyorum senin vesilenle. Tabi toplum içinde tavsiye, kendini beğenmişlik yada azarlama olarak algılanabilir, amacım samimi söylüyorum o değil diğer oynayan arkadaşlara da sadece nacizane bir öneri;

-Lütfen oyun sırasında depocu arkadaş bölünsün. Birini depocu yapıyım, o bize taksit taksit feed versin diye bir oyun yok. O oyun, Brazilya nın 4-2-4 oynadığı gibi eskide kaldı arkadaşlar. Elinizden geldiği kadar 2 kişi depocu olsun ve sürekli etrafı ve mayınları temizlesin, birbirlerine depoyu devrederek. diğer kişilerde karşılıklı destek iler diğer adamları alsın, duruma göre mayıncı olsun.

Ele7en kardeşim bugün seninle oynadığımda inan ki kalp krizi geçirdim, hatta sinirden mayın attım üzerine çıktım oyundan :D

Bide raskolnikov arkadaş ile oynadım, şiir gibiydik.

dostum oyundaki nickin neydi? ?

Merak ettim acaba seni nasil sinir ettigi mi? bugun oynadigimiz oyun seri seri oynadik 4-5 kisi resmen ilk 5 i isgal ettik herkez bolunuyordu zevkli oyundu kimse hatada yapmadi en son sıkıldim birine verdim ciktim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zoom özelliği getirmedikleri sürece agar.io sitesinde oynanmaz onuye.com sitesinde daha iyi.
  • miniclip mobil uygulamasını yayınlamış ya la
  • Ele7en kullanıcısına yanıt
    Sabah ki oyunda hacım. DH HAKANAHMET. Sen peşin fiyatına 12 taksit feedleyince adamlar gidiyordu :D neyse bi öneri ;)
  • Beyler nerdesiniz ? Yazın bi parti kodu akalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephilis -- 9 Temmuz 2015; 21:42:59 >
  • Hala çalışan bir zoom out yapabileceğimiz eklenti falan yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nephilis

Beyler nerdesiniz ? Yazın bi parti kodu akalım..

h2nc89wv
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

KIRMAZ ve GEREKLİ isimli arkadaşlara teşekkür ediyorum. Güzel oyundu. Ancak lag sorunundan dolayı bir tat alamadım. Kusura bakmasınlar tekrardan

seninde eline sağlık :D iftar zamanı geldiği için çıkmak zorunda kaldım ben de :D
  • Ne olmuş ya şimdi de DH liler ZT liler ile birlikte olmuş bizi mi yiyor ben anlamadım bazıları Zt lileri görünce baktım da DH li arkadaşları unutmuşlar ilginç DH Swancher mıdır nedir beni niye yedin orada
  • ilkerkrmaz kullanıcısına yanıt
    En yakın zamanda tekrarlayalım yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zarges

Ne olmuş ya şimdi de DH liler ZT liler ile birlikte olmuş bizi mi yiyor ben anlamadım bazıları Zt lileri görünce baktım da DH li arkadaşları unutmuşlar ilginç DH Swancher mıdır nedir beni niye yedin orada

Hacı ZT Geldi Beraber Oyniyalım Dedi Bizde Artık Dalmıyoz ZT Bu Arada Swancher Yanlışıkla Yediğini Söledi
  • X-Men, trajikomik bir hata. :D Çok güldüm. Nasa hepimizi yedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

X-Men, trajikomik bir hata. :D Çok güldüm. Nasa hepimizi yedi.

Hocam hiç sormayın çok pardon
  • 
Sayfa: önceki 11301131113211331134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.