Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11331134113511361137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nerdesiniz?Kodları denedim olmadı :D
  • Arkadaşlar birşey dicem exp kasmak için sv de çok fazla dh olunca bence herkes 1 kişide toplansın sonra o kişi 16ya bölünüp hemen başka bir dh ye versin herşeyini sonra hep bunları tekrarlayalım.Bu arada ele7en'a Akyul'a SadeceOyun'a ve ismini hatırlayamadığım bir çok dh userlerine çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız.
  • Turnuva derken agario turnuvasımı var?
  • Şuan agar.io da Dh liler ZF yi besliyor bu nasıl bir mantık bir yerde düşman oluyorlar bir yerde yardım ediliyor saçma sapan işler yapmayın DH logosu görmediğimi yiyeceğim artık tek bir logo geçerli bende diğerleri artık af yok ve son olarak DH logosunu görüpte yiyenler size de iyi saydırdım :D
  • SıkıntıdanPatlamısMısır Oyundaki nickini söylermisin
  • Unumuzu elemiş, eleğimizi asmış takılırken.
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayallerakdeniz

Unumuzu elemiş, eleğimizi asmış takılırken.
    Agar.io Oynuyoruzz!

Hocam rica etsem DH tagını atar mısınız pmden?

• quote:

Orijinalden alıntı: nilbek

quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Parti kodunu girince ne oluyor? Aynı serverda oynanıyor tamam, ama takım falan belli oluyor mu? Üstteki kodu girdim, yine tek gibi takılıyorum?

Sizi arkadaşınızın da içinde olduğu normal bir FFA oyununa bağlıyor, başka hiçbir etkisi yok.

Normal bir FFA oyununa bağladigini sanmiyorum çünkü FFA dan party odasini arayinca bulamadim ve party odalari da çok bariz az oyuncu var FFA lara gore. Bu benim dusuncem tabi daha yeni pek araştirmadik, ilk ihtimal belki o zaman denk gelmemis olsada ikinci ihtimal açık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler kodu atın bizde gelelim
  • Arkadaşlar rica etsem dh tagını pmden atar mısınız lütfen?
  • Arkadaşlar ben Harbiyeli. Oynayanların eline sağlık, acemiyim daha hatam varsa kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

quote:

Orijinalden alıntı: nilbek

quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Parti kodunu girince ne oluyor? Aynı serverda oynanıyor tamam, ama takım falan belli oluyor mu? Üstteki kodu girdim, yine tek gibi takılıyorum?

Sizi arkadaşınızın da içinde olduğu normal bir FFA oyununa bağlıyor, başka hiçbir etkisi yok.

Normal bir FFA oyununa bağladigini sanmiyorum çünkü FFA dan party odasini arayinca bulamadim ve party odalari da çok bariz az oyuncu var FFA lara gore. Bu benim dusuncem tabi daha yeni pek araştirmadik, ilk ihtimal belki o zaman denk gelmemis olsada ikinci ihtimal açık.

Evet aslında FFA lobilerinden farklı lobideki oyunlara bağlanmış oluyorsunuz ama kurallar ve her şeyi anlamında FFA gibi.

Party modundan FFA oyunlarına FFA modunda da party modundan oyunlara ulaşamıyorsunuz. Yani sadece party modundan girenlerin oynadığı bir FFA lobisinde oynamış oluyorsunuz. Yani sizin dediğiniz gibi.

Bu arada farklılık olarak, oyunun geliştiricileri kısa süre içerisinde aynı kodla girenlerin birbirini tanıyabileceği bir şey üzerine çalıştıklarını açıkladı.

• Off bugün agar'a doydum. Her girdiim serverda öttürdük ortalığı. Yarmagülden bahseden arkadaş, Yarmagülü de öttürdük. Attığın mesajın bir altındaki ekran görüntüsüne bak kocaman bir Nephilis geçiyor oradan bak :) Trakya, İhtilalvakti, raskalnikov, Ele7en, retounder, Hannibal, Hellboy, Amnesia, Chapullling , Meriva , Retro, Yaskoyas ve daha sayamadığım bir çok isim elinize sağlık. 6 saattir 3 farklı serveri tertemiz yaptık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephilis -- 10 Temmuz 2015; 5:22:55 >
  • beyler mayın yanlış tarafa patladı kusura bakmayın :D - βℓơɲԃε †

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blondefetish -- 10 Temmuz 2015; 5:40:48 >
  • abi şı atatürkie kim ya sorunlumusun sen arkadaş oynamayı bilmiyorsun kendini depocu yapma o zaman
  • Elinize sağlık sağlam hata yaptık ama :)

SERT. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: retounder

SıkıntıdanPatlamısMısır Oyundaki nickini söylermisin

Sebep ?
  • Şimdi Serveri Eski Ortaklar İhanet Ederek Aldı -Tѕυвαѕα
  • beyler bakın söylüyorum dh depçi hain sabah asosyali yedi şimdide beni
  • Valla Asosyel Ve Depçiyle Takıldım Ayrı Ayrı İkiside Pro Depçinin Bir arkadaşı ihanet edince ortalık karıştı ve arada ben kaynadım -тѕυвαѕα
  • 
Sayfa: önceki 11331134113511361137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.