Arkadaşlar aga nedir yaw bıktım bu aga kelimesinden....bu oyunda aga kelimesini niye kullanıyorlar birisi bana açıklaya bilir mi?
ee adam aga da ondan
Birisi enn başına aga demiş öyle gitmiş...
aga abi demek aslında. bandırmada çok aga derdik birbirimize... knighttan sonra dememeye başladık
İzmirde kullanılıyomuş sanırım abi manasında ordan ordan
ben çok severim ama genellikle kanka derim aga clan pls aga para pls çok gördüm böle pm aga
Aga PArty Pls Aga Clan Pls Aga İtem Pls Aga Para Pls Aga Char pLs ßuda YEni Çıktı Aga Koxp Pls ßu Aga Kelimesini Niye Kullanıyorlar ßende Anlamıyorum.Kendimi Maho Aga Gibi Hissediyorum
Kardeş, dayı, bilader, amcaoglu, dayıoglu, şş baksana, ıslık çalam, Kardaş, Dostum, yoldaş, ve en son AGA :D
bunlar nedir ???? hayatta bakmam bana böyle diyen birisine
quote:
Orjinalden alıntı: emperoryigit
aga abi demek aslında. bandırmada çok aga derdik birbirimize... knighttan sonra dememeye başladık
Bandırma'da biz derdik birbirimize.
bu konuyu niye taşıdınız ki? aga kelimesi knight online içinde sıkça kullanılan bir terim bende bunu sormuştum ama herhalde bölüm modu knight online oynamıyorki taşıdı
aslına bakarsanız ben bu kelimeyi bir zamanlar çok sewdiğim bir program olan şakacı dan kapmıştm çetin çiftçioğlunun programıydı hatta kanal 7 deydi sanırım 5 yıl önce filan sona arkadaşlarla baya ağızımız alışmıştı sonra knight a başladım bi ara 1 yıl kadar o zaman baktm ki bu aga ve hacı kelimeleri çok ortalık malı olmuş iyice soğudum aynı rap a başlayıp bitirdiğim gibi
ben bu aganın knight online daki anlamı için sormuştum ama konu nerelere taşındııı nerelere bağlandı
trakya da daha fazla kullanırız biz onu saygı değer insan demektir
bişey olmaz yaw nolcak ki agadan
quote:
Orjinalden alıntı: emperoryigit
Hakkaten.Ben de bandırmalıyım.Hala da deriz birbirimize...
Aga Arapça kökenli bi kelime abi demektir.
zaten aga demek eskiden adamların birbirine söylediği kelimelermiş mi nemiş.Annanemden duymuştum baya önce
abi ben oyuna ilk başladıımda adam bana agaaaa dedi ben dedm herald yannış yazdı sora baktım herkes aga dio sora bidaa baktım bende herkese aga diom sürü piskolojisi
aga lafı özellikle manisa ve civarında kullanılır. İzmirliler daha çok birader - bilader lafını tercih eder.